STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Artık önümüzde ki 3 maç çok önemli rehavet olmamalı çünkü hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor trabzonu yenmemiz çok çok önemli

biz 3 maçımızı da kazanırsak fener 3 maçını kazansa bile puan farkı 5 olacak.. çünkü biz 79 fener 70 olacak. buçuk hesabından 1 puan daha kazanıyoruz.

+ Playoffda Arenadaki maci yendik desek 8 Puan

Ben sevinemedim acıkcası. 20 takım Kadıköy'de Fener'e karsı böyle top oynasa 19'u kazanırdı. Biz o kazanamayan tek sanssız takımız işte.

-----

3 resimde Fenerbahçe-Galatasaray maçının özeti:

426114_310858848976384_119387411456863_818944_8117054_n.jpg

90+4 resminde ortadaki eleman bizim truvacılardan olmasın? Suratında pis bi gülümseme var :weqweq:

ne karnavalı beyler iyi geceler.

biz 3 maçımızı da kazanırsak fener 3 maçını kazansa bile puan farkı 5 olacak.. çünkü biz 79 fener 70 olacak. buçuk hesabından 1 puan daha kazanıyoruz. :D

fener son 3 maçının hepsini kazanamaz Trabzon deplasmanı var bence Trabzon şişler feneri ayrıca yanılmıyorsam bu hafta Bursaspor'lada maçları var :D

ts maci cok önemli, cok, bize ters gelebilir ts.

ama ts maci öncesi sivas maci var

aslinda pek umrumda degil sivas maci ama elenirsek, moral olarak kötü olur, düsüse sebep olabilir, bu yuzden kesinlikle kazanmaliyiz sivasa karsi

"GS ye yakında Ingiltere'den bir futbolcu transfer olup sezon sonu gelecek, adını bilen var mı ?Adını sormadım ama yakında duyulur...Ben isim sormadım, bilmiyorum ama %99 olacak bu transfer."

https://twitter.com/#!/TeomanKadioglu

fener son 3 maçının hepsini kazanamaz Trabzon deplasmanı var bence Trabzon şişler feneri ayrıca yanılmıyorsam bu hafta Bursaspor'lada maçları var :D

bu salak yorumcular sürekli bu fark devam ederse 4 puan fark olur diyorlar onun için dedim iki takım 3 maçını da kazanırsa fark 5 olacak. zaten trabzon bunlara kesin çakar o ayrı mesele. :)

Bundan sonra hesap belli.Kalan maçlardan 9 puan alacaksın bir şekilde.Fenerbahçe Trabzonspor'a yenilirse zaten en kötü 6 puan ile giriyorsun play-off'a. Orada içeride oynadığın maçlarda 7-9 puan alırsan en kötü,zaten şampiyon olursun.

Ayrıca inşallah bu moral bozukluğu ile Fenerbahçe son dönemde formda olan Bursa'ya da puan kaybedecek.Bursa+ Trabzonspor'a 4 puan kaybederse (ki çokta uzak değil) gelebileceği maksimum puan 66 oluyor ki bu durumda 7 puan fark bile yapabiliriz iyi senaryoda.

Kupa maçı da önemli tabi ama, o maça Selçuk İnan veya Melo'dan biri dinlendirilemeli bence.Takım yıprandı bugün çünkü.İç sahada Sivası Emre,Engin, Selçuk/Melo, Riera,Baros,Necati de çözer bence.

Arkadaşlar maça uğurlama görüntüleri var mı biri videoyu koyabilir mi ?

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | İlk Yarı | 17 Mart

Sacmalamayin lan! Biz real madrid'i 0-2 geriden gömmüs takimiz. Karsiimizda takim mi var da panige kapiliyorsunuz. Iki sut attilar ikiside gol oldu. Her halükarda maci cevirecek gücümüz var!

:tiphat:Valla ne yalan söylim ilk 15 dkkada ikinci 6-0 geliyor dedim.

telegolde trabzon sampiyonlar ligi iicn galatasarayi yenmek zorunda falan diyip gaza getiriyorlar.ulan trabzon bize yenilip fb yi yense bile yine 4 puan farkla playoffa gidecek

Geri
Üst Alt