STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

bu arada Aydini nasil buldunuz?

Gayretli, dikkatli ama bir yere kadar. Birebirlerde kendini geliştirebilseydi değişmez isim olurdu ama yıllardır olmuyor.

Gerçi direkten dönen topa vurabilseydi şimdi bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık ama mevcut durum budur bence.

anguttan biri.. :D

jpmontoya - 17.03.2012 23:06

Mesajı Gönderen: 1907devgok:cLink:3535387

florya tıklım tıklım bu ne ya beraberliğe çok sevindiler

ben beraberliğe onlardan daha çok sevindim desem yeridir. :D :D :D

Bugün adamlar daha pozisyona bile girmeden durum 2-0 olduğunda bende 'acaba' dedim açıkçası. Çünkü bize karşı inanılmaz derece şanslı oldukları bugün artık resmen kanıtlandı! İlk 20 dk'ya çok iyi bir baskıyla başladılar ama pozisyona bile girmeden 2-0 öne geçtiler! İlk 20 dk sonrası ilk yarı bitene kadar çok net pozisyonlar harcadık (özellikle Necati ile) ama ilk yarı bitmeden 1 gol bulduk. 2. yarıya fırtına gibi başlayan Gs vardı. 2-2 olana kadar yine çok net pozisyonları değerlendiremedik. Aykut Kocaman 2-1 üstüne yatmak için savunmacı orta sahaları oyuna sürmeye başladı ama yine durduramadılar bizi! Hele ki o son sn'de direkten dönen top çıldırttı resmen! Kaderimize isyan ettim resmen! Ezikleri kendi sahasında 70 dk boyunca kendi sahasına hapsedip ezdik ama o kadar ballılar ki işte direk sayesinde yırttılar! Yarın yine gelip siz bizi 13 senedir yenemiyosunuz falan der bu zavallı ezikler!

Maçta Emre'yle ilgili ne oldu ben kaçırdım aydınlatırsanız sevinirim.

Aydın Fatih hoca sayesinde adam olacak yazın bunu kenera. :)

Aydın'dan hiç bir cacık olmaz...

Yok yani yok...

Umarım ben yanılırım...:)

TR-CaPTaiN - 17.03.2012 23:25

Hakan Balta bizim cezasahasında gol arıyor ve atıyor. Sow da hocamızın sayesinde Eboue´yi kovalamak zorunda kalıyor. Kadıköy´de böyle bir rezillik göreceğime ölseydim daha iyidi.

ahahah :D :D :D

A7 vitesi yükseltmeye başladı.

İşte burada Kocaman dehası devreye giriyor :asd:

Üzümünü yiyip bağını sormayacaksın bu devirde hacı.İnşallah daha da beterini yapar bundan sonraki maçta. Mesela 6 forvet falan gibi Alex,Stoch,Benvenu,Sow falan aynı anda oynasın bir de.Ya da belki yine 4-6-0'a döner.Ama dediğim gibi hesap basit play-off'a kadar sıkacağız dişi hepsini kazanacağız maçların bundan sonra,orada içeride Bjk ve Ts'yi yenip Fb ile 2 maçta berabere kalsan zaten %90 şampiyonsun.Veya FB ile 1 yen 1 yenil yine aynı.Hakem katli yaşanmazsa bundan sonra geriye kalan maç sayısı bana göre 3+4 yani en fazla.

Aydın'dan hiç bir cacık olmaz...

Yok yani yok...

Umarım ben yanılırım...:)

Zamanın Emre'si işte, Fatih hoca nası Emre'yi buraya kadar getirdiyse, Aydın'a güveniyle Aydın'ıda kazandıracak takıma. İnşallah yanılırsın diyecem ben buna. :D

şu yoruma bakk on numara :D :D :D

emreerkol - 17.03.2012 23:28

Yazik be abi valla yazik o taraftara yazik adamlar 90 dakikanin 70 dakikasi adam islikladilar be .

Geri
Üst Alt