STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Ts maçı zorlu geçecek gibime geliyor. Ama arenadan ne uçan ne kaçan kurtulur elimizden Allah'ın izniyle. :)

Bu sene gercekten Süper bir Takimiz. 20 dakikada 2-0 geriye düsüyorsun, hic aldirmadan topunu oynayip galibiyeti kilpayi kaciriyorsun.

Önceki yillarda golü yedikten sonra bitiyordu hersey, bu sene yok, Takim oyun disiplininden kopmuyor ve sonuca ulasiyor. Cekirge bir sicrar (gecen Sezon) iki sicrar (dünkü mac), Play-Offlardaki Kadiköy macinda bitirecegiz isi insallah :) Piyangodan iki gol cikmasa zaten cok daha degisik ve rahat bir galibiyet alacaktik ya neyse, Play-Offlara kaldi artik :)

Bu arada iki yildir bizi yenemiyorlar Kadiköyde :asd:

kesin, mumkun degil kabetmemesi

ama iste biz de ts mutlaka yenmeliyiz

ts le biz içerde oynayacağız fb deplasman da bursayla içerde ertugrul saglam bizim maçı izlemişdir zayıf noktalarını görmüşdür fb nin

totem yapıp izlemedin mi Harun maçı bilmiyorum ama ilk 25 dakika ben yaradana sığınmıştım neler geçti aklımdan Allah biliyor dengemiz bozuk başladık goller bozmadı dengeyi

izlemedim ama bakırköyden arkadaşımı aldım psikopat benim gibi oda seyredemedi.trafikte baya zaman kaybettim maç başladı gol sesi geldi arabanın içinden duyduk sesi ama kimin attığını bilmiyorduk.sonra sessiz bir yere gittik telefonu acık unutmuşum mesaj gelmiş eyvah dedim..fb li kuzenim mesaj atmış:iyimisin filmin başı daha yeni başlıyor diye..orda anladım bi bkluk olduğunu:D sonra teli kapattım.maç sonucunu öğrenince cok sevindim ama son pozisyonu görünce cok üzüldüm..

rıdvanın yorumları nasıldı

ts le biz içerde oynayacağız fb deplasman da bursayla içerde ertugrul saglam bizim maçı izlemişdir zayıf noktalarını görmüşdür fb nin

zaten feneri kadıköyde en son bursa yenmişti yanlış hatırlamıyorsam şampiyon olduğu sene

İyi yönetti?

1- 1.gol net faül

2- Emre'yi atamadı.

3- Serdar'ı atamadı.

4- Kafası yarılan teknik heyetimizi gördüğünde maçı 3-0 lehimize tescil edecek şekilde iptal ettirmeliydi. Talimatda bu var,uygulamadı.

5- 2,3. maddelerle alakalı fenerin faüllerini es geçti, 2 kere oturma organından faül uydurup Fener'e tehlikeli yerden pozisyon üretti.(Baros,Ujfalusi)

6- Engin'in net bir pozisyonunu ofsayt diye kesti, ofsaytla alakası yok.(Yan hakem)

7- Gökhan Gönül'ün ilk yarıda Melo'yu tahrik etmek üzere kurulu oyununu yedi kart gösteremedi.

8- Oyun 2. yarıda en az 6-8 dakika durmuşken +4 vererek fenerin 3.golü yemesine engel oldu.

9- Oyun 1. yarıda yine çok durmuşken +1 verdiği yetmiyormuş gibi 45:57 de henüz pozisyonun içerisindeyken maçın ilk yarısını bitirerek olası bir gol pozisyonumuzu kesti.

Özetle hakemin ve hakem 4'lüsünün bizi Kadıköyde ezdirmesine o kadar alışmışız ki artık açıkça miki mick yapmadıkça iyi yönetti falan diyoruz.

dogruları söylemeye baslamıs

izlemedim ama bakırköyden arkadaşımı aldım psikopat benim gibi oda seyredemedi.trafikte baya zaman kaybettim maç başladı gol sesi geldi arabanın içinden duyduk sesi ama kimin attığını bilmiyorduk.sonra sessiz bir yere gittik telefonu acık unutmuşum mesaj gelmiş eyvah dedim..fb li kuzenim mesaj atmış:iyimisin filmin başı daha yeni başlıyor diye..orda anladım bi bkluk olduğunu:D sonra teli kapattım.maç sonucunu öğrenince cok sevindim ama son pozisyonu görünce cok üzüldüm..

Abi sen pozisyonlara bakma ilk 25 dakika maçı izliyen bütün Galatasaraylılar ömründen 2 yıl kaybetti hesapta çoluk çocuk izliycektik maçı ailece 15 dakikada 2-0 olunca hanım aldı çocukları oyuncak odasına geçtiler sen izle dedi biz oynıycaz falan benim bet beniz attı ateşim çıktı mide bulantısı kabus gibiydi ilk 25 dakika :)

simdi aklıma geldii fatih terimin kasının yarılması oalyı ilk degil ki daha öncede eric gerets e aynı terbiyesizligi yapmışlardı

Bende diyorum 15 dakikada bu fener nasıl 2 gol atar diye hep senin yüzünden abi hep :D

simdi aklıma geldii fatih terimin kasının yarılması oalyı ilk degil ki daha öncede eric gerets e aynı terbiyesizligi yapmışlardı

Terbiyesizlik değil bu, şerefsizlik, haysiyetsizlik, kansızlık bu.

Ekli dosyalar

• pankart.webp
    pankart.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 50
Geri
Üst Alt