STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Maci yigenimgilde izledim, koyu sikebahceliler onlar. Mac esnasinda ve sonrasinda ki yorumlari siz tahmin edin birde uydurmalari yokmu o uydurmalari. Neymis su Fransa'nin Ermeni soykirim olayinda Galatasaray fransa bayragi acmis. Tamam sallada bu kadar sallama be dayi. Orda bi sinir oldum ki mac boyunca karsilik verdim susmadim. Agzimi sonuna kadar actim zaten, soz konusu Galatasaray olunca susmam.

Ilk 20-25dk neye ugradigimi sasirdim, cok kotu oynuyorduk birde sikeciler yine pozisyona girmeden 2 gol atti. Sow ve Alex, sans isi baska aciklamasi olamaz. Guzel goller ama balla atilmis goller ki ilk gol tartisilir, endirek serbest vurus verilebilirdi ama sonra kalan 20dk takimimiz toparlandi ve bu maci cevirebilecegini gosterdi nitekim 1 gol attik. Ardindan Necati ile net gol kacirdik, cok kotu kafa vurusu yapti bombos pozisyonda.

2. yari ise bekledigim Galatasaray'i izledim, bunda Aykut Kocaman'in ve sikecilerin geriye cekilmesinin de payi var elbette ama biz kendi oyun karakterimizi sahaya yansittik bu da dogru olaniydi. Cok gol kacirdik, inanilir gibi degil. Hele o son top direkten donmeseydi keske, ya girseydi ya da o pozisyona girmeseydik cunku o direk artik aklimdan cikmaz, mumkun degil. Hala kahroluyorum, ulan nasil girmez ya olacak is degil. Ardindan sans esere top fenerli oyuncunun onunde kaldi, Aydin dokunamadi.

Bunun yani sira bazi tehlikeli muhtemelen gollerle sonuclanacak hucumlarin icine ettik, ya yavas hareket ettik ya yanlis pas tercihleri yaptik ya da rakip kapti toplari. Ornegin savunmayi 2'ye 1 yakalamistik sag kanat da kimdi bilmiyorum ortaya atsa Baros kaleciyle karsi karsiya kalacakti ama oyuncumuz ne yapti? Geriye dondu saka gibi. Engin de bir kac kez hucumlarin icine etti topu fazla ayaginda tuttu.

Emre ve Yobo kirmizi gormeliydi, Melo'ya da kirmizi verebilirdi hakem sonucta her ne kadar Topuz kasindiysa Melo'nun Topuz'un kafasini itmemeliydi. Malesef kazanamadik, olacak is degil o kadar pozisyona gir ama bu kadar beceriksiz ol bu yetmiyormus gibi balli feneri direk kurtardi. Ah o direk yokmu o direk, ah ulan .

Umarim kupa'da fenerle eslesiriz sonra ki turda ve aman deyim ceza vermeyin play off oncesi, play offta bunlara koymak farz ki koyariz artik kacamazlar.

Takimimizi tebrik ediyorum, maca cok kotu basladik olmadik goller yedik ama sonra domine ettik maci tek kale mac yaptik ve galibiyeti kacirdik. Sampiyonluk sarkisi dusmesin dillerden!

Unutmadan Aydin'i da tebrik ediyorum, bugun oyuna girdi ve sag kanatta yardirdi desem yeridir. Baya iyi oynadi bugun, umarim uzerine koyarak devam eder. Aydin'i da kazaniyoruz yavas yavas, sevindim.

Bu arada gazete manşetleri facia.70 dakika oynadığımız oyunu görmezden gelip Aykut kocamanın hatasıyla berabere kalmışız yazmış onun bunun çocukları :mad:

fotomac.jpg

sanki stok oyunda kaldığı sürece bi b.k yiyebilmiş gibi çıkması hata diyolar.

onlar varken de cok iyi oynuyorduk biz zaten. Xelcuk ve melo orta sahayı parselledi . Müthiş oynadık takım olarak neyin kafasında bunlar.:) Sanki fenerin ilk 15 dk da pozisyonu vardı cok ekstra goller attı adamlar.

Hala o direkten donen topa kahroluyorum yahu. Sikecilerin gollerine bakin, Sow ve Alex 10x oyle atsa ancak 1tanesi girir o da bize karsi oldu.

Baros ise o vurusu 10kez yapsa 9'u gol olur 1'i olmaz bu da sikecilere denk geldi. Hayatimda boyle balli bir takim gormedim yemin ederim.

2.golü biraz daha erken bulsaydık maç 4-5'e giderdi.

sanki alex ve stoch oyundayken tek kale oynamıyorduk.mal beyinliler

bunlara bu sene daha cok tecavüz edecez

Play - Off a kaç puan önde girebiliriz?

konulu anketimiz için Portal 'ımızı ziyaret ediniz.

ulan kalktım ilk iş skora baktım yine dedim kabus mu yoksa yine 2-2 yi gördüm pffff inanamıyorum halen nasıl kaçırdık galibiyeti lan Son 20 yılın en iyi futbolunu oynadık belki de 70 dk

Rüyamda 2-2 gördüm.Ama inşallah yeneceğiz.

Valla o atsın bu atsın diyemeceğim.Herkes gol atıyor çünkü.

Ama içimden Hakan Balta atacak gibi geçiyor.Almanya maçında da tek golü o atmıştı.

Çok stresli yattım, çok dua etmiştim , birden uyudum bunları hissettim rüyada. :)) Maçtan önce yazmışım Allah'tan.

Trabzon maçınada, dua edip yatıyorum.Görürsem yazarım.

ulan kalktım ilk iş skora baktım yine dedim kabus mu yoksa yine 2-2 yi gördüm pffff inanamıyorum halen nasıl kaçırdık galibiyeti lan Son 20 yılın en iyi futbolunu oynadık belki de 70 dk

Evet reis 70 dakika biz oynadık. Onlar izledi. İlk 15 dk adamlar oyun falan oynamadan pozisyonları olmadan 2 gol buldu. Ve melo'ya yapılan o şey bunlara bize karşı nasıl çirkefleştiğini gösteriyor adamı 6 kişi aralarına aldılar kırmızı yesin diye.

o degilde beyler fener bizi kac gündür yenemiyor :cool:

Türkiye Kupasında da fb ile eşleşmemizi çok isterim.

Bu sene bu eziklere kolay kolay yenilmeyiz. Çok farklı skorla kazanacağımız bir maç da olacak.

Hangi maça denk gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum.

2 golü yemeseydik , büyük ihtimalle rahat bir maç olacaktı bizim için ahh o direk ahh :D

2-0 önde olmasalardı geriye yaslanacaklarını mı düşünüyorsun? Biz ilk golü bulmasak ya da onlar 3. golü bulsalar dağılırdık, net.

2-0 önde olmasalardı geriye yaslanacaklarını mı düşünüyorsun? Biz ilk golü bulmasak ya da onlar 3. golü bulsalar dağılırdık, net.

Hiçbir şey olmazdı, bu takımın dağılma gibi bir durumu olamaz. 3-0 olsa 3-2 yapardık, 3-3 yapardık, dağılmazdık.

bencil oynamasaydi melo

alirdik maci

Ufak detaylar bunlar. Macta herseyi dogru yapamazsin. Dünyada yok bu. Engin de 1-2 pozisyonda yanlis tercihlerde bulundu. Ama mac gercekten hakkimizdi. Zaten fanatik Fenerbahceliler bile bunu kabul ediyor. 2 senedir Kadiköy´de eziyoruz adamlari ama sanssiziz iste. Kahretsin.

Arena´da ilk 30 dakika adamlari paramparca et, 10 tane net firsat yakala, atama, adamlarin top ayagina degiyor, top 90´a ucuyor. Hayret birsey gercekten.

Adamlarda öyle sans var ki, eger Galatasaray´in capinda olsalar, bizim gibi müthis futbol oynayabilseler, yemin ederim 15 tane atar bunlar. Böyle sansli mahluklar. Ayagina ucar top 90´a girer, kicina carpar girer, sirtina carpar girer, bi sekilde girer.

İlk 20 dakika onlar oynadı sonraki 70 dakika biz oynadık ama 2-2 kötü sonuç değil aslında ama o son dakikadaki pozisyon :(

Ufak detaylar bunlar. Macta herseyi dogru yapamazsin. Dünyada yok bu. Engin de 1-2 pozisyonda yanlis tercihlerde bulundu. Ama mac gercekten hakkimizdi. Zaten fanatik Fenerbahceliler bile bunu kabul ediyor. 2 senedir Kadiköy´de eziyoruz adamlari ama sanssiziz iste. Kahretsin.

Arena´da ilk 30 dakika adamlari paramparca et, 10 tane net firsat yakala, atama, adamlarin top ayagina degiyor, top 90´a ucuyor. Hayret birsey gercekten.

Adamlarda öyle sans var ki, eger Galatasaray´in capinda olsalar, bizim gibi müthis futbol oynayabilseler, yemin ederim 15 tane atar bunlar. Böyle sansli mahluklar. Ayagina ucar top 90´a girer, kicina carpar girer, sirtina carpar girer, bi sekilde girer.

yavas yavas bitiyor ama bu sans olayi

bunlar bizi bir kac sene yenemez bence eger biz kadroyu bozmayip gerekli takviyelerle ve önemlisi imparatorla yolumuza devam edersek

Okadar pozisyon kacmaz abi cizgiden cikarilan top direkten dönen top , volkanin efsane kurtarisi falan olmayacak her sey bu macta oldu.. bizimkiler santrayi 2-0'da yapti ve sorunda buradaydi aslinda.. bizimkiler bunlar ne yapar acaba diye birbirine sorarken adamlar bi golü buldu sonra balla bir önünde kaldi top vurdu 2 oldu. sonra uyandik ve tarihi fark kacti. 7-2 falan bitmeliydi bu mac..

ARENA'da bile bukadar gol kacirdik biz , tek sorun burada.. klas takimiz diyoruz ama bunlari atacaksin abi. fener bizi böyle kötü yakalasa 5 atar en az. en iyi halimizle herifler 2 atti sansa bala , düsünün yani.

Emre Colak ve Melo rezaletti.

Melo'yu sinirlendirdiler macin basinda adam oynayamadi dogru dürüst , Emre ise artik yedek kulübesinden cikamaz. Aydin formayi kapti diyebiliriz

Fenerbahçe'nin 20. dakikada yaslanması 2-0 önde olmalarıyla alakalı değil sadece. Anca o kadar oynayabiliyorlar. Hafta boyunca dedim durdum, ilk 15 dakikayı gol yemeden geçersek maçı büyük ihtimal kazanırız diye. Çünkü Fenerbahçe'nin ilk 15 dakka taraftar desteğiyle Allah ne verdiyse saldıracağını biliyorduk. İlk 20 dakika bittiğinde de oyunun kontrolünü alacağımızdan emindim. Zaten biz oyunun kontrolünü aldığımızda durum hala 0-0 olsaydı Fenerbahçe gol bulmak adına atak yaparken çok daha fazla açık verecekti kalesinde ve belki biz gol yemeden öne geçecektik. Fenerbahçe'nin gazı 15-20 dakika sürüyor Kadıköy'de.

Geri
Üst Alt