Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu
Dün gece bulduklari goller 100 macta bir kere olurdu,sowun jeneriklik golü ve en acayibi alexin cidden inanilmaz sutu,buna benzer goller atti ama bu mesafeden bu kadar catala giden ve sert sutunu ben hatirlamiyorum,0-1 yenik olsaydik suan skor 1-3 1-4 ile bitecekti,2.gol bizide biraz sendeledi,moralini bozdu takimin,fakat bir daha bu golleri bulmalari cok zor,en azindan iki tane pozisyonsuz gol bulmalari imkansiz heleki 10 dakika icinde,o stadta sakasina yaziyoruz sürekli ama büyümü var cidden insanin baska izah edecek birsey bulamiyor,mesela selcugun cok uzaklardan bir sutu var,volkan 30 santim solda olsa top iceriye ayni guzellikte girecek,üstüne geliyor güclükle celiyor,bizim top gene direkte patliyor,melonun kafasini emre cizgiden ucuyla cikariyor.
Kadiköyde tuhaf seyler sürekli oluyor bu mactada o tuhaf durumu yasadik ama cok cok iyi bir takim oldugumuzdan kurtardik,kisa zamanda gene oynarsak her iki macida farkli aliriz,play-off olmayacaklarina adim gibi eminim lig biter bitmez aciklanacak bu durum ama keske olsalar diyorum birde Türkiye kupasinda gelsinler,aramizdaki galibiyet sayisini azaltalim sunlarla,arenada bir daha play-off karsimiza gelsinler ezeli rekabetin en tarihi farki cikabilir,o yüzden aman ciksinlar!