STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Ayağımız alıştı artık oraya..

Play-off'ta daha rahat gidip oyunumuzu daha rahat ortaya koyacağımızdan eminim..

Bu sefer kurtulamayacaklar..

6 beklerken 6'ına sıçtı şerefsizler Seyrantepe'de eze eze tokatlamamız lazım bunları

Stoch'un önünde 3 kişi vardı , Baroni uzaktan şut. Bunlar pozisyon mu ? Bu mantıkla maç daha 0-0 iken Melo'nun zayıf şutuda pozisyon o gol olsa ? Yada şut yerine soldan bidiren Hakan'a atsa pası. Bence yanlış mantıkla yorumlıyorsun adamlar mucizevi , bizim bile eyvallah dediğimiz 2 gol attı. Biraz baskı vardı ama başkada bir numaralarını göremedik.

Maçı sakin halimle tekrar izledim ve sanada tavsiye ederim.

İkisinin de oralardan golleri var. Olay zaten pozisyon vermek değil. Oyun bakımından kötüydük. Ortasahayı geçemiyorduk. Baroni'nin pozisyonunda topu nasıl aldıklarına bir dikkat et.

2. gol gelince o baskıyı yapmaktan vazgeçtiler. Biz istediğimiz gibi oynayabildiğimiz için de kalan dakikalarda sahada onları ezebildik.

Fenerbahce artik bizim onlardan iyi oldugumuzu kabullendi. Bu istegin ve inancin önünde kimse duramaz. Artik oyunumuz sadece gelisir. Düsüs yasamayiz. Bu hava yakalandi artik. Büyük konusmayalim tabiki ama Galatasaray bu isi götürür. Yerlisi yabancisi ölmeye hazir gibi oynuyor. Bu saatten sonra maglup olmamiz cok zor

ilk 20 dakika cok önemliydi.kim olursa olsun derbilerde deplasmandaki takım önce 20 dk gol yemeyei düşünür.bizde öyle bşladık ama kurtarılması imkansız 2 gol yedik 15.dakikada..25 dk dan sonra skor ne olursa olsaydı aynı oyunu yine görürdük

O gollerden sonra geri dönmek müthis basari. Kim olursa olsun dagilirdi

Ertuğrul sen hangi maçı izledin?? normal ortada olan bir maçda top iki tarafa da giderken muhteşem 2 gol attılar,ve 2.golden sonra bir 5-6 dakika sadece onlar oyun oynadı ama o 5-6 dakka hariç geri kalan dakikalar üstün olan taraf bizdik...

playoff daki maçta kadıköyde saçma salak ilk 20 dakika yaşamayız. 70 dakikalık oyunu 90 dakikaya yayarsak olay biter fark atılır

playoff daki maçta kadıköyde saçma salak ilk 20 dakika yaşamayız. 70 dakikalık oyunu 90 dakikaya yayarsak olay biter fark atılır

o maça cok rahat cıkıcaz...bu maçtan daha kolay olacak.tabi fb play off oynarsa

422582_264409473644051_106202092798124_602504_149650145_n.jpg

hahahahahaha :D

İlk 15 dk gol yemeseydik çok rahat kazanacaktık olmadı malesef kısmet play-off'a.

Dün gece bulduklari goller 100 macta bir kere olurdu,sowun jeneriklik golü ve en acayibi alexin cidden inanilmaz sutu,buna benzer goller atti ama bu mesafeden bu kadar catala giden ve sert sutunu ben hatirlamiyorum,0-1 yenik olsaydik suan skor 1-3 1-4 ile bitecekti,2.gol bizide biraz sendeledi,moralini bozdu takimin,fakat bir daha bu golleri bulmalari cok zor,en azindan iki tane pozisyonsuz gol bulmalari imkansiz heleki 10 dakika icinde,o stadta sakasina yaziyoruz sürekli ama büyümü var cidden insanin baska izah edecek birsey bulamiyor,mesela selcugun cok uzaklardan bir sutu var,volkan 30 santim solda olsa top iceriye ayni guzellikte girecek,üstüne geliyor güclükle celiyor,bizim top gene direkte patliyor,melonun kafasini emre cizgiden ucuyla cikariyor.

Kadiköyde tuhaf seyler sürekli oluyor bu mactada o tuhaf durumu yasadik ama cok cok iyi bir takim oldugumuzdan kurtardik,kisa zamanda gene oynarsak her iki macida farkli aliriz,play-off olmayacaklarina adim gibi eminim lig biter bitmez aciklanacak bu durum ama keske olsalar diyorum birde Türkiye kupasinda gelsinler,aramizdaki galibiyet sayisini azaltalim sunlarla,arenada bir daha play-off karsimiza gelsinler ezeli rekabetin en tarihi farki cikabilir,o yüzden aman ciksinlar!

arkadaslar ben uefa/fifanin sadece sikede adi gecen kulüplere en az 5 yil avrupadan men vermesini istiyorum.ezikler 5 yil gidemesinler.bizi izlesin ;)

89.dakikadan itibaren net 3 pozisyonumuz var.hala cok üzgünüm

Ben bi ikinci golün atildigi sayfalara bi döneyim :)

arkadaslar ben uefa/fifanin sadece sikede adi gecen kulüplere en az 5 yil avrupadan men vermesini istiyorum.ezikler 5 yil gidemesinler.bizi izlesin ;)

zaten %99 olacak olan o,dün platini bunu konustu,3-5 arasi bir avrupadan men cezasi alacaklar,-25 puan cezasi kupanin iadesi,paranin iadesi,sezonun sikeli maclarinin tescil edilmemesi,böylede bitecek iste bu sike konusu,kisacasi küme düsmeden yirtacaklar...

Geri
Üst Alt