STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Açık açık diyorum ki şayet yaptıklarına 1 mac ceza verırlerse o zaman ilk fener macında aykutun kafasını yarmak ve fenerlı oyunculara sopa atmak ve devamlı küfür etmek 1 mac ıse bızde yapalım..böyle sacmalık mı olur? 2 macdan asagı ceza verılmemesı lazım ve bjk macı pazartesı aksamı....pfdk ne zaman toplanacak???? ya çarşamba yada persembe...tabıkıde persembe toplanmalı..cunku turkıye kupası cezası cok sacma o zaman kımse seyırcısız ceza almasın

PDFK her zaman peşembe günleri toplanmıyor mu zaten?

sporx sitesine üye oldum srefsiz olduklarini söylemek icin. fb resmi sitesi mi tarafsiz spor sitesimisiniz belli degil demek icin.

Açık açık diyorum ki şayet yaptıklarına 1 mac ceza verırlerse o zaman ilk fener macında aykutun kafasını yarmak ve fenerlı oyunculara sopa atmak ve devamlı küfür etmek 1 mac ıse bızde yapalım..böyle sacmalık mı olur? 2 macdan asagı ceza verılmemesı lazım ve bjk macı pazartesı aksamı....pfdk ne zaman toplanacak???? ya çarşamba yada persembe...tabıkıde persembe toplanmalı..cunku turkıye kupası cezası cok sacma o zaman kımse seyırcısız ceza almasın

ceza vermezler bunlara, verselerde en hafif maclara verirler , doldururlar kadinlari cocuklari.

adamlar resmen türk futbolunu eline gecirdi, yasal olmayan yollarla

jackcola1907 - 17.03.2012 22:47

işin kötü yanı playoff´ta iki kere daha oynayacaz 6s´yle fark yiyeceğimizden korkuyorum birşey olsada oynanmasa o maclar kimse demesin playoff´da dağıtırız diye adamlar bir dahaki sefere affetmeyebilirler.

[alıntı yap]

:asd: ...

Aralarinda at gözlügüyle bakmayip, düzgün yorum yapanlarda var demekki.

Insallah Cezayi Playofftan sonra alirlar. 2 Derby daha istiyorum. 2 kez eze eze nasil fark atmadan elimizden kacirdigimizi hala anlamis degilim. 3.üsünde fark atariz!!

Ben sporx sitesine senelerdir girmiyorum sizde girmeyin.

yalnız gstv yi izliyorum suanda bizim kanal ceza alabilir rtük den taraftar bayabi kufur etmiş

419271_10150740983920269_218864095268_12158700_621098411_n.jpg

Konuştukça batan cinsten :D inşallah play-off da tekrar karşılaşırız.

murat özaydınlı ‏ @mozaydinli

Oyle veya boyle oynadik ancak eger bir takim 12 senedir rakibini yenemiyorsa ve beraberligi cilginlar gibi kutluyorsa ne diyeyim ben buna

enginle necati biraz daha sakin olsalardı pozisyonlarda. çok temiz bir galibiyet alacaktık yazık oldu.

image.php

Bu maçta ortaya çıkan bir başka şey de Aykut Kocaman' ın büyük bir takımın teknik direktörlüğünü yapacak kapasitede olmaması.

Her konuda olduğu gibi Galatasaray' ı taklit edip, kendi Fatih Terim' lerini çıkartmak adına Aykut Kocaman' a sarılmaları ve katlanmaları zavallılıklarının bir göstergesi.

Benim anlamadığım bu feneri 12 yıldır yenemiyoruz lafı nereden çıktı? Daha bir kaç ay önce 3-1 yenmedik mi, nasıl oluyor bu 12 yıl.

Takımımızın formu bu maçla birlikte tavan yaptı.Son haftalarda bu kadar iyi oynayamıyorduk.Umarım bundan sonra hep bu futbolla devam ederiz.Zaten bu futbolla devam edersek önümüzde kimse duramaz.Normal sezonda 3 maç dahil , Playoff'larda 6'da 6 yapacak güçteyiz.Takımımız bu güveni bize verdi.Artık biz taraftarlara düşen görev kalan bütün maçlarda Arena'yı tamamen doldurmak ve takımımıza destek olmaktır.

Benim anlamadığım bu feneri 12 yıldır yenemiyoruz lafı nereden çıktı? Daha bir kaç ay önce 3-1 yenmedik mi, nasıl oluyor bu 12 yıl.

Akılları sıra kadıköyde galip gelmediğimizi söylemeye çalışıyor kuşlar ama nafile herkes gördü dün gece. Yatsın kalksın dua etsinler o direğe.

Geri
Üst Alt