STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Futbolcuların atmosferden etkileneceklerini zannetmiyorum.Bir kere takımımızın başında Fatih Terim var.:)

İmparator her türlü gaza getirir bizim oyuncuları.Ve bence gerek oyun olarak gerek skor olarak fb den daha üstün bir maç çıkartacağımıza inanıyorum.:)

insallah kazanacagiz...

Rahatim acikcasi

artik bizim stadin da atmosferi super, hatta onlarinkinden daha iyi dir.

oyuncularimiz alismislardir.....

zaten futbol olarak ve kondisyon olarak eziklerden üstünüz...

Hiç olmadığım kadar rahatım.Kazanacağız.

fblierl hertürlü pisliği yapar maç öncesi futbolcularımızın sinirini bozmaya çalışacaklar maç sıraında itmeler çekmeler belki de cimciklemeler

kırmızı karrt görmemiz için herşeyi yaparlar

zaten tribündekileri hiç söylemiyorum

sinirlere hakim olmak ve futbolumzu oynamamız lazım.

Ben çok rahatım , hiçbir tedirginlik yok maçı kazanacağız bir aksilik olmazsa.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray bu hafta 1 puan cikarirsa benim icin sampiyondur. Playoff umrumda degil. Hikaye. Türkiye´de sampiyonluk böyle kazanir"

Bilirsiniz ben acik acik konusurum ve bir gercek var, eger geri cekilirsek, taktiksel anlamda, kaybederiz!

Ama eger kendi evimizdeki gibi saldirirsak, gercekten rahat yenebiliriz ve yeneriz. Biz daha iyi oynuyoruz. Ama Fatih hoca eger geri cekilin bekleyin ve kontra dan atin diye sahaya cikarsa (sanmiyorum), yeniliriz

Bilirsiniz ben acik acik konusurum ve bir gercek var, eger geri cekilirsek, taktiksel anlamda, kaybederiz!

Ama eger kendi evimizdeki gibi saldirirsak, gercekten rahat yenebiliriz ve yeneriz. Biz daha iyi oynuyoruz. Ama Fatih hoca eger geri cekilin bekleyin ve kontra dan atin diye sahaya cikarsa (sanmiyorum), yeniliriz

Tam aksine, oraya kontrollu oynmaya gittigimiz iki macta da galibiyeti kaciran taraf olduk.

Birincisi Kalli doneminde 0-0 berabere kaldigimiz kupa macinda. Digeri ise gecen sene yine 0-0 kaldigimiz macta.

fener balı devreye girmesin bu maçta ne olur bu sene girmesin o bal devreye

Tam aksine, oraya kontrollu oynmaya gittigimiz iki macta da galibiyeti kaciran taraf olduk.

Birincisi Kalli doneminde 0-0 berabere kaldigimiz kupa macinda. Digeri ise gecen sene yine 0-0 kaldigimiz macta.

Ama Fener maclarini bu sene izledin heralde.

Kadiköy'de hücüm ve pres yapan takim Fener'i evine gömüyordu. Sonucta ama kalite konustu. Ama biz bastirirsak, rahat kazaniriz, biz daha iyi top oynuyoruz, eger rahat oynarsak ve üstümüze gelmelerini beklersek, zora girebilir bence. Zaten Stoch uzakten vuruyor ondan ona top gelmemeli bile ve bu yüzden pres yapmaliyiz. Taraftarlari da var tabiki, eger beklersek onlarin da etkisi büyük olabilir.

Pres Pres Pres !

Mesele skor olarak hezimete uğratmak değil zaten. 1-0 yenersin ama öyle futbol oynarsın ki 50.000 hırbonun ağzı açık kalır. Bir gün mutlaka böyle bir galibiyet alacağız, almalıyız. Bu maç neden olmasın?! Olabilir.

Hakemin başlama düdüğü ile, maç öncesi kurulan tüm denklemlerin, yapılan hesaplamaların, ortaya konan tahminlerin hiçbir kıymeti harbiyesi kalmaz. Hayat da böyledir zaten, karşına ne çıkacağını bilemezsin; yaptığın hesap kitap altüst olur birden. Kazanacağız inşallah, kazanmalıyız! :yenieek:

İnşallah dediğin gibi olur tabi.Bir arkadaş eze eze yenecez demişti ben de bunun çok zor olduğunu söylemek istedim sadece.Skor belli olmaz maçın başına bir kırmızı kart her şey olabilir.Futbol bu top yuvarlak.

Biraz gaza gelin :) Bu uzun versiyonu ilk defa görüyorum. Nasil anlatiyorlar bizi :) Cantona birisine vurmus, polis de ona gecirmis tünele firlatmis :D

[video=youtube;YvfFVK6O_4M]https://www.youtube.com/watch?v=YvfFVK6O_4M&feature=g-vrec&context=G2d83f36RVAAAAAAAAAQ[/video]

hakem faktörü devreye girmezse, kendi futbolumuzu oynarsak, duran toplara dikkat edersek ve k.kart yemezsek bu maçı alırız.

Kontrolsüz güç güç değildir sabırlı olmamız lazım galatasaray ilk fatih terim döneminde pres yaptı 4 tane yedi galatasaray lucescu taktiğiyle oynaması defans sağlam kontradan gol ya da golleri buluruz

Çok zor deplasman .Maç yaklaştıkça aykalarım titriyor .Yenersek çok sevinirim ama yenilirsekte çok problem değil alışığız :D

Aynen öyle, biz rakibi beklersek kazanırız. Onlar zaten kazanmak sorunda, kesinlikle kontrollü oynamalıyız.

Geri
Üst Alt