STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Öyle bir şey yok abi yalan yani, hakem kendi sahamızdaki Antep maçında bile bizden aldı Antep'e verdi maçı, Kadıköy'deki maçta mı yapamayacaklar.

Öyle olması bizim için hayırlı olsu Zan sakatlandı, Servet atıldı ki Semih gibi birini kazandık. Öyle birşey olmasa belki şuan lider bile değildik. O maçtan sonra kenetlendik ve daha da büyüdük.

Öyle olması bizim için hayırlı olsu Zan sakatlandı, Servet atıldı ki Semih gibi birini kazandık. Öyle birşey olmasa belki şuan lider bile değildik. O maçtan sonra kenetlendik ve daha da büyüdük.

Bardağın sonundaki damlayı görmüşsün lan resmen. Geç onu, hakemlerin art niyetinden bahsediyorum ben.

Bülent Yıldırım nasıl beyler?

ama herşeye rağmen Fenerbahçenin yeneceğine inanıyorum , beraberlik kötü olur bizim için

rakibin beraberligi bile galibiyet gibi kutlayacak olmasindan dolayi tek istegim 3 Puan.

Bardağın sonundaki damlayı görmüşsün lan resmen. Geç onu, hakemlerin art niyetinden bahsediyorum ben.

Merak etme sen Çağlar, herşeyi bozacağız, Play off lar boşuna olacak.

Eğer bu maç hakemler sayesinde Fenerbahçe'ye giderse ertesi gün medya maçın hakemini yere göre sığdıramayacaktır eminim, malum nasılsa arkaları da sağlam.Ama bir de işin daha ertesi günü var !İşte o zaman güç dengelerinin kimden yana değişeceği hiç belli olmaz.Gün gelir yine birileri birilerinden hesap sorar belki, kim bilebilir ki?Keşke hakemlerimiz değişen güç dengelerine göre değilde meslek aşkıyla , onurlarıyla karar verebilseler.Yıllar sonra torunlarına anlatacakları, gururla "bak bu maçı ben yönetmiştim, beni baskı altına almaya çalıştılar ama ben kimseye boyun eğmedim" diyebilecekleri bir maç bıraksalar arkalarında.

Son günlerde, şu bölüme dikkat edelim lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

kuşları biz kaç gündür yenemiyorduk? :D:D::D:D:D sifatsiz bunlar ya :DD:D

biz oyunumuzu oynayalımda. hakem-dış etkenler ne yaparsa yapsın mücadelemizi verdik deriz.

onurluca yaşamaya-aslan gibi kükremeye devam.

toplayın gelin herkesi farketmez.

başarıyı çalışarak-inanarak hak etmek şerefi yoksun olanlar işimiz olmaz.

çıkacaz bangır bangır oynayacağız hacı başka çıkarı yok. savunmada hücumda dönen topları alan kazanacaktır maçı bence. bu da orta sahaların performansından geçer. ee orta sahalarda durum belli. her türlü üstünüz. necati, goller atacak gibi doğuyor içime. evet goller :b5: inşallah kazanırız.

NO PROBLEM. DERT ETMEYİİNN YAHUU.

hakem+fb+seyirci+tff+lig tv+ntv+kulupler birliği= hüsran olacak.

biz bizi biliriz. başarıya inandıysak yapmasınada biliriz. sonuçta karşımızda barcelano yok.

Beyler biletleri bizim taraftarların aldıgı söyleniyor dogrumu acaba :D

Geri
Üst Alt