STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

9 puan fark var rahat oynarız diyen arkadaşlara ufak bir hatırlatma. 6-0'lık maç öncesinde de 10 puan öndeydik. Peki sonuç???

Kadromuz iyi, oyuncularımız tecrübeli, daha iyi oynarız falan gibi şeyleri söylemek yerine dua edelim de şans yanımızda olsun. Çünkü o çöplükte iyi oyundan bile ziyade şansa ihtiyacımız var.

9 puan fark var rahat oynarız diyen arkadaşlara ufak bir hatırlatma. 6-0'lık maç öncesinde de 10 puan öndeydik. Peki sonuç???

Kadromuz iyi, oyuncularımız tecrübeli, daha iyi oynarız falan gibi şeyleri söylemek yerine dua edelim de şans yanımızda olsun. Çünkü o çöplükte iyi oyundan bile ziyade şansa ihtiyacımız var.

Ben dua etsem ne olacak hacı. Çıkıp oynayacak olan futbolcular. Kazanıp kazanmamak onların elinde. Florya'da futbolcuları motive etmek yapabileceğimiz tek şey.

Duayla şampiyon olunsaydı en çok taraftarı olan takım her maçı kazanırdı.

yenersek muthij olur yhaw..

Yenersek bunlar kiclarini daha da toparlayamazlar.

Fenerbahçe taraftarının herzamanki gibi taşkınlık yaparak maçta olaylar cıkaracagını düşünüyorum heleki öne geçip farkı açarsak durdurabilene aşk olsun çirkeflikte sınır tanınmayacaka maç...

bir gun sonra..

76380.jpg

ins.

Herkese Günaydın!

Yarın yine bir derbi günü!...Uzun zamandır dış faktörlere boyun eğdiğimiz,on bir yıldır kazanmamıza izin verilmeyen bir deplasmana gidiyoruz yine...

Bu yıl " Ne yaptıysak olmadı, olmuyor" gibi tuhaf tuhaf söylemler geliştirildi.Bu söylemlerin kimler tarafından Galatasaraylılara kabul ettirilmek istenen düşünceler olduğu belli. Ne yazık ki bu psikolojik yılgınlık söylemini ne anlama geldiğini bilmeden dillendiren Galatasaraylılar var! Bir de bu söylemin devamı sayılabilecek "Bu sefer olacak, bu defa yeneceğiz!" söylemi...Ey Galatasaraylı! Uyumayalım, Ali Sami Yen'deki her maç öncesi medya ve belli kesimlerce kuzuya çevrilen süt iman olan derbi ortamının Saracoğlu'nda oynanacak her maç öncesi Galatasaraylıları hafta başında favori gösterip gazının alınması sizce tesadüf mü?Derbi günü yaklaştıkça da gazı alınan Galatasaraylılara "ne yapsak olmuyor,bu sefer olacak" dedirterek rakibi karşısında yenilgiyi peşinen kabulleniş psikozuna sokmaları hep tesadüf mü?

Ben bahsettiğim dış faktörlerin yeniden devrede olduğunu düşünüyorum. İlk maçta Arena'daki maçı Çarşamba'ya alarak bir Galatasaray bayramı yaşatılmasını engellediler.Şimdi ise Fenerbahçe seyircisinin mutluluğu için her türlü ortam yaratılıyor.Vereceği ve vermeyeceği kararlarla Galatasaraylı futbolcuları çılgına çevirebilecek hakeme çok dikkat etmeliyiz.Yaratılmak istenen psikoloji mide bulandırıcı.Galatasaraylı bu ülkenin en büyük ve en başarılı spor kulübünün bir sporcusu olduğunu unutmamalı. Fenerbahçe'ye bu gerçeği dibine kadar hissettirmeliyiz. Çünkü onlar yıllardır Galatasaray'ı Kadıköy'de sportmence olmayan maçlarla kazanarak bu ezikliğin psikolojisini yıkmaya çalışıyorlar.Bu bilinçle bu deplasmana gider gerçekten en büyük olduğumuzu önce kendimize sonra da rakibe hissettirirsek işte o zaman dış faktörler de önümüzde diz çöker!

Büyük heyecan için son 35 buçuk saat. Dün gece Galatasaray TV de eski maçları falan izleyeceğim diye uykusuzluktan çatlıyorum şu anda. Neco feneri seviyor gerçekten. Dün bir daha farkettim bunu. Yarın Neco atacak bir tane.

S.a. Kadrolar bellİ zaten yazmaya gerek yok tv medya forumlarda bİzİ Çok kolay yenceklerİnİİ sÖylÜyolar bence alllahin tokadi gelİyor İnŞ bu maÇi alacaz . Bu arada berber ayhan abİ galatasaray alir dedİ heer sene bu sene dİyoruz İnŞ yarin son tokadi vuracaz 3/1 aliriz selÇuk necoo elmander dİyorum hadİ eyv.

Bjkliler inşallah fener fark atar veya fenerin fark atması yönünde temennileri.Ne ara bu kadar kuyruğuna basmışız bunların anlamadım?;)

ya su hafta bir türlü gecmek bilmedi...

ne istir anlamadim ben

Bjkli bi arkadaş var 0 şans veriyor bize.Neymişde fener evinde hep kazanıyormuş.Ordan çıkış yokmuş bilmem ne?Fenerin bu yıl evinde oynadığı maçların skorlarını söylüyor ballandıra ballandıra.Bende o takımların hiçbirisi bi Galatasaray değil ama dedim bozuldu.:asd:

Bu bjklilerin fenere,fenerlilerinde bjklilere olan sempatisinde artış görüyorum.Şike kardeşliğindenmi acep?Kader ortaklığı gibi yani :ka21:

beşiktaşlılar gitsinler önce kendi hallerine baksınlar. Sempati artışı olması normal. 19 puan gerideler. Bu adamların bile hala şansının olması nasıl bir rezilliktir (play-off). Neyse boşverin onları. Biz kendi işimize bakalım.

Geri
Üst Alt