STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Forza yine kıskançlıktan çatlamış. Fener'den fark bekliyorlarmış..

Hakem Cüneyt mi olacak acaba ?

427726_355390647816972_355389884483715_1071129_1099462996_n.jpg

İlk 20 dakika müthiş önemli , ilk dakikalarda kendi oyunumuzu oynarsak erken gol buluruz. fb taraftarın gazıyla paldır küldür saldıracak. Keita tarzında bir oyuncumuz olsaydı ilk anlarda kesin gol bulurduk :(

Sekiz taş böyledir. Kendi birşey yapamaz başkalarından bekler. Bu hatada barcayı tutuyorlardı barça 9 atsında bu lekeden kurtulalım diye ama nafile.

İlk 20 dakika müthiş önemli , ilk dakikalarda kendi oyunumuzu oynarsak erken gol buluruz. fb taraftarın gazıyla paldır küldür saldıracak. Keita tarzında bir oyuncumuz olsaydı ilk anlarda kesin gol bulurduk :(

Bencede, taraftarin gazi ile saldiracaklar. Yanliz Elmander gibi oyuncularin önemi böyle oyunlarda belli oluyor. Yapacagi hücum pres ile takimizi cok rahatlatacak. Necati de top tutma, pas atma konusunda usta oyuncu. Iki tane saglam kanat oyuncumuz olsa, Melo ve Selcugun kaptigi toplar ile dikine paslar ile darmadagin ederdik ezikleri.

Macin kontrolünü biz alirsak, ezikler bir sey yapamaz. Bunu da nasil yapariz? Tabiki 1. dakikadan itibaren pres yapip bastirarak. Erken bir gol atarsak, farka gideriz.

Pres, Pres, Pres

Gerisi kolay.

Adam'lari kendi sahasina bogarsak gerisi gelir.

Ilk kez bir Kadiköy-Mac'inda bukadar rahatim.

Ne olur belli olmaz tabii ki, ama biraz da sans yanimizda olursa yenecegimiz, üstelik belkide ezecegimizi düsünüyorum.

Ilk yari muthis bir baski kurmaliyiz, pres yapmaliyiz tipki ilk macta ki gibi. Ilk yari bu sekilde goller buluruz, sonrasinda 2. yari sikeciler saldiracaklardir bizde kontrataklari degerlendirmemiz gerekir. Akilli ve becerikli olursak fark bile atariz.

Ilk yari muthis bir baski kurmaliyiz, pres yapmaliyiz tipki ilk macta ki gibi. Ilk yari bu sekilde goller buluruz, sonrasinda 2. yari sikeciler saldiracaklardir bizde kontrataklari degerlendirmemiz gerekir. Akilli ve becerikli olursak fark bile atariz.

Kontra atak'lari adam gibi yaparsak fark atariz, bencede.

Cünkü Mac'in büyük bölümü bizim yari saha'mizda gecer.

Sıkı savunma, hızlı hücum, gerisini şikeciler düşünsün.

Bu arada ilk golü biz atarsak pas manyağı yaparız şikecileri

Maçı Fener'de izleyeceğim.Koyarsak eziklerin Cadde'ki hallerini izlemek iyi olur:)

Saka gibi , bu maci alirsak puan farki 12 olacak :D

Beraberlik iyidir Galibiyet tadından yenmez Kadıköyde şampiyonluk şarkıları söylenir İşi tamamen bitiririz Müthiş baskı kurmamız lazım Motivasyonunda bozulmaması gerekiyor

Fener'in hücum hattı bizden iyi sow stoch alex tehlikeli adamlar ama biz takım oyununu daha iyi oynuyoruz üstelik 9 puanlık farkla gitmenin rahatlığı var ayrıca hücum hattı nekadar iyiyse defansı okadar kötü fenerin hücum presi ile hataya zorlarsak sürpriz goller bulabiliriz Elmander ve Necatinin maçı olabilir bu maç. Tabi fener taraftarı kudurmuşlar gibi ağızlarından köpükler saça saça yüklenecek oyuncularımıza o yüzden piskolojik olarak hazırlamak gerekiyo oyuncuları bu işin üstadıda takımın başında zaten , ibre bizi gösteriyo hayırlısıyla yener geliriz yenemesekde önemli değil bu sezon her türlü övgüyü haketti aslanlar.

Sabırsızlanıyorum yenelim şu angutları müthiş olucak bugünki gibi orta sahayı kontrol edersek ki bence edeceğiz. Gerisi pozisyonları değerlendirmemize kalıyor. İlk maçtaki gibi cömert olma lüksümüz yok. Sağlı sollu kaliteli kanatlara sahip olsak cok cok fevkalade olacaktı ama neyse.:)

Dia'dan çekiniyorum. Hakan'ın kanadına denk geliyor. Emre'de çok zayıf çok problemli geçer o kanadımız. Tabi Aykut denyosu Dia ile Stoch'u aynı anda oynatır mı bilemem.

yeneceğiz. meşaleleri yakacağız.

Biz bunları yenersek öbür hafta trabzon deplasmanında da puan kaybederler.14-15 puan farkla gireriz playofflara.

Valla beraberlik filan kesmez beni,ha berabere kalırsak kötü mü hayır ama şu şikecilerin saracoğlu muhabbetlerinden sıkıldım artık...Yeneceğimize o kadar çok inanıyorum ki en az 2 fark bekliyorum...Elmander , Necati,Selçuk tan gol bekliyorum..

Fener'in hücum hattı bizden iyi sow stoch alex tehlikeli adamlar ama biz takım oyununu daha iyi oynuyoruz üstelik 9 puanlık farkla gitmenin rahatlığı var ayrıca hücum hattı nekadar iyiyse defansı okadar kötü fenerin hücum presi ile hataya zorlarsak sürpriz goller bulabiliriz Elmander ve Necatinin maçı olabilir bu maç. Tabi fener taraftarı kudurmuşlar gibi ağızlarından köpükler saça saça yüklenecek oyuncularımıza o yüzden piskolojik olarak hazırlamak gerekiyo oyuncuları bu işin üstadıda takımın başında zaten , ibre bizi gösteriyo hayırlısıyla yener geliriz yenemesekde önemli değil bu sezon her türlü övgüyü haketti aslanlar.

Devamini okumadim..

Geri
Üst Alt