Emre Cevik
10 Numara!
Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00
Devami cok mantikli yanliz basi olmamis renkdas.
oku bi ozaman
Devami cok mantikli yanliz basi olmamis renkdas.
oku bi ozaman
Biz bunları yenersek öbür hafta trabzon deplasmanında da puan kaybederler.14-15 puan farkla gireriz playofflara.
Fener'in hücum hattı bizden iyi sow stoch alex tehlikeli adamlar ama biz takım oyununu daha iyi oynuyoruz üstelik 9 puanlık farkla gitmenin rahatlığı var ayrıca hücum hattı nekadar iyiyse defansı okadar kötü fenerin hücum presi ile hataya zorlarsak sürpriz goller bulabiliriz Elmander ve Necatinin maçı olabilir bu maç. Tabi fener taraftarı kudurmuşlar gibi ağızlarından köpükler saça saça yüklenecek oyuncularımıza o yüzden piskolojik olarak hazırlamak gerekiyo oyuncuları bu işin üstadıda takımın başında zaten , ibre bizi gösteriyo hayırlısıyla yener geliriz yenemesekde önemli değil bu sezon her türlü övgüyü haketti aslanlar.
Neremle güleyim?
Tümer Metin şuanda Trtspor'da Melo'ya sallıyor.
Melo' nun şu çığlıkları ve hareketleri, deplasmanlarda bir gün Galatasaray'ın başını yakar. Melo bu hafta hiçbilmediği bir stadyuma gidecek. Yapsın bakalım bu hareketleri, Ben bir iddada bulunucam Melo, kadıköy'de maçı tamamlayamaz.
Tümer ne içmiş merak ettim. Melo hangi deplasmanda tribünlere dönüp bu hareketleri yaptı. Veya hangi deplasmanda hırsından çığlık attı. Melo'yu salak falan sanıyor sanırım. Oda biliyor deplasmanda böyle hareketler olmayacağını, tv arşivi'ne görüntüler düşünce izleyin derim. 23:45 civarı olacak.
Tümer Metin şuanda Trtspor'da Melo'ya sallıyor.
Melo' nun şu çığlıkları ve hareketleri, deplasmanlarda bir gün Galatasaray'ın başını yakar. Melo bu hafta hiçbilmediği bir stadyuma gidecek. Yapsın bakalım bu hareketleri, Ben bir iddada bulunucam Melo, kadıköy'de maçı tamamlayamaz.
Tümer ne içmiş merak ettim. Melo hangi deplasmanda tribünlere dönüp bu hareketleri yaptı. Veya hangi deplasmanda hırsından çığlık attı. Melo'yu salak falan sanıyor sanırım. Oda biliyor deplasmanda böyle hareketler olmayacağını, tv arşivi'ne görüntüler düşünce izleyin derim. 23:45 civarı olacak.