STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Hesap sormaya geliyoruz :happynew:

Not; hesap sormaya geliyoruz lafıyla maçtan sonra manyak dalga geçilir :D

En büyük kozlari hakem , hakemide yenersek 3 gol bekliyorum

.

Bu maçta hakem kozu yok ! 10 senedir neler olduğunu herkes öğrendi ve şike olayından sonraki ilk derbi'de hakem desteği çart çurt olmadı nasıl öptüğümüzü herkez gördü :D Bu maçta en kötü ihtimal bizim takımın sayesinde beraberlik olur !

Kendisini kanıtlama ve kazanmak zorunda olan taraf onlar.Akıllı hareket edersek (ki böyle olacağımıza inanıyorum) ve hakem şaşırmazsa bu maç her türlü bizim.

Aslinda bu macin tek kilit noktasi var. Macin basinda Fenerbahce´yi costurmamak. Buna izin verirsek, kazanmamiz imkansiz. Eger macin basinda onlarin baskisini ve coskusunu kirarsak, mac bize döner.

Bence F7 Gs,Bursa, Ts maçlarını kaybedip puan farkı 18 olucak

Bence F7 Gs,Bursa, Ts maçlarını kaybedip puan farkı 18 olucak

Fenerbahce bize kaybederse cöker zaten. O zaman fark o kadar olabilir. Ama bizi yenerlerse diger maclari da alirlar. Malum onlari hep biz gazlamisizdir, imdada yetismisizdir

bu kuşlar flayoffa çok seviniyolar playoffta şampiyon oluruz die ama bence olayın su tarafı var :D ya trabzon kuşların önünde 2.ci tamamlarsa playoffu :D trabzon cok süper oynamaya basladı avrupa maçlarıda bitti adamların :D playoff sonucunda 2.ci olursa trabzon fener şampiyonlar liginede gidemiycek ben playoff kıclarında patlıcak kuşların :D bakın görün

Hepiniz, Metin gibi oynayın..!

Melo ve selçuğun performansı maçın kaderini etkileyecek en büyük etkenlerden kendi adımıza.Onların adınada tabi.

bu kuşlar flayoffa çok seviniyolar playoffta şampiyon oluruz die ama bence olayın su tarafı var :D ya trabzon kuşların önünde 2.ci tamamlarsa playoffu :D trabzon cok süper oynamaya basladı avrupa maçlarıda bitti adamların :D playoff sonucunda 2.ci olursa trabzon fener şampiyonlar liginede gidemiycek ben playoff kıclarında patlıcak kuşların :D bakın görün

Zaten kuşlar cl'ye gidemicek :D

Şampiyonlar ligine kim alacak feneri?

Allah´ım ne olur Sabri oynasın

angut forumundan.

eboue kucaklayacak yavrucuklarım sizi :asd:

baksana demirören yönetimi ceza vermicek gibi kuşlara ceza vermezlerse uefada veremez sanırım

Juventus ve şikeden küme düşürülmüş diğer kulüpler için gündemi sıcak tutmak gerek paso mail atarız

gsnin önemli silahları var.

kaburgası çok sağlam. muslera melo selcuk ve elmander. birde ekstra olarak eboue var bindirmeleri çok tehlikeli ilk maçda bizi cok zorlamıştı.

elmander stoperleri cıkarmıyor yaptıgı şok preslerle. elmander mümkünse yobo ile eşleştirilmeli aksi takdirse serdarı sahadan silebilir.

önce bu oyuncuları kitleyip stoch alex ve sow ile vurmalıyız onları.

bu galibiyet çok çok önemli!

antudan..

Savunmalar kilit nokta .

Bu sezon ligde 30 maçın 15'inde gol yememişiz .

Ligde toplam 9 maçta puan kaybetmişiz [6B 3M] ve bu 9 maçta sadece 9 gol yemişiz . Bu 9 golün de 4'ünü zaten tek maçta -hakem facialı Antep maçı- ve 2'sini de takımın oturmadığı zamanlarda ligin ilk haftası İbb'ye karşı yemişiz . Puan kaybettiğimiz kalan 7 maçta sadece 3 gol yemişiz . [inanılmaz]

Kısacası savunma anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum . En fazla 2 gol yeriz , ki o da en fazla .

Fenerin ise b.k gibi bir savunma hattı var . Sol kanatları [Ziegler-Stoch] zaten otoban durumda . Stoper ikilisinden Yobo iş yapıyor sadece , onun dışında Yobo'nun partneri kim olursa olsun sıkıntı yaşıyorlar.

Fener'e karşı en az 1 gol KESİN buluruz bana göre .

Çok bariz bir hakem faciası olmazsa en az 1 puan alırız oradan . Alınacak 1 puan da play-off için galibiyet ile eşdeğer zaten .

Geri
Üst Alt