STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Emre Utkucan ‏ @EmreUtkucan

Arkadaşlar derbinin hakeminin Fırat Aydınus olduğu haberi dun akşam rt lediğim üzere @BrkOzk ya aittir, ki ben haberciliğine çok güvenirim.

Umarım Selçuk Dereli'nin dediği doğru değildir de Fırat olur hakem.

Burak Özkaya ‏ @BrkOzk Dün akşam derbinin hakemi Fırat Aydınus olacak dedim. Bu haberi TFF'den aldım. Bakalım kendi içlerinde çözülme olacak mı?

Burak Özkaya ‏ @BrkOzk Şuan sosyal medyada Bülent Yıldırım adı geçmekte eğer hakem Bülent Yıldırım olursa Fırat Aydınus olacak diyenin adını açıklayacağım.

Bülent Yıldırım geçen yıl Kadıköy de 0-0 biten maçı da yönetmiş.

Bülent Yıldırım ne ya.

Skoru söylüyorum 1-2 alırız maçı, skoru şimdiden öğrendiniz umarım hevesinizi kaçırmadım :)

Kafamdaki hayal:

Fenerbahce erken 1-0'i bulacak, Alex atacak,

87'de Necati Ates 1-1'lik skoru atacak ,

90'da bizden bir oyuncu onlardan bir oyuncuyu ceza sahasinda indirecek, hakem penalti verecek, Muslera tutacak,

biz hemen kontra atak yapar iken onlardan bir oyuncu ceza sahasina yakin bizden bir oyuncuyu indirecek, frikik, ve Selcuk Inan gole cevirecek.

Yani böyle olsa, 5-0'lardan daha güzel olur diyorum.

caglar mazoşistmisin la:D

eyfah eyfah hakeme bak,yandık ki ne yandık...

:D

[video=youtube;TILeH8KJW4c]https://www.youtube.com/watch?v=TILeH8KJW4c[/video]

Hakem by oldu

Bülent Yıldırım :SS:

Aciklandi Bülo

allah yardımcımız olsun tup kafanın federasyou gecen hafta hgöcek bu macada byıldırımı atayarak bıze karsı bakısını net gosterıyor ne yazık kı hakeme karsıda takımımız cok dıkkatlımolmalı byıldırım kesınlıkle guvenılcek bır hakem degıl

bülent yildirim taraftardan cok kolay etkilenen biri, atmosferden cok etkileniyor ve bir, iki hatali karar verdim mi, dagiliyor.

cok kötü olur bizim icin

Taraftardan cokmu etkileniyor,Samiyendeki bu sezon sivas macinda 1 penaltimizi vermeyip 2 tane kirmizi kart cikartip maci bize 9 kisi tamamlatti,Türkiye liglerinde taraftardan sifir etkilenen bir hakem Bülent yildirim icersi disarsi kartlarini cikartir,fakat Bülent Yildirimsa macin hakemi gecmis olsun bize,ligde Galatasaray Düsmanligini net belli eden bir hakem,inanilir gibi degil,coktan düdügünü astirmamiz gereken bir hakemi maca atamislar,su maca en son kimi istersiniz deseler kesinlikle Bülent Yildirim derdim,ben bu adamin Galatasaray düsmani bir fenerli oldugunu düsünüyorum,onun yönettigi maclarda ecel terleri dökerek kazandik hep,kimse skorlara bakip kazandik demesin,bize hata yapmadigi mac yok yok,hicbir karari lehimize olmamistir,bu maca tetikciyi atamislar net!

aynen ya,bu bülent cabuk etkileniyor,yakacak bizi hırbo,..

Geri
Üst Alt