STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Beyler kendimizi favori görmeyelim ve mutlaka kazanırız havasına girmeyelim. En korktuğum şey bu :S Yıllardır bu derbide favori olan taraf hüsran yaşıyor, çok konuşan taraf hep o maçta kötü oynayıp puan kaybediyor (örnek geçen sene kadıköydeki maç) Bu sebeple maç gününe kadar iyi hazırlanp takımımızı her koşulda sonuna kadar desteklememiz lazım. Yenilse de yense de her zaman yanlarındayız! Yeterki formanın hakkını versinler,mücadele etsinler...

bu sezon gecen sezonlardan farkli fatih terim var her mac ayni performansla özveri ile oynuyor oyuncularimiz. derbilerdede gayet iyiler bu sezon.. net galibiyet diyorum

Topu kontrolümüzde tutmamız ve rakip stoperlere baskı yapmamız baskı altındaki rakibi iyice bunaltır. Zaten 2 dk dan sonra nefesleri kesilip çekirdeğe başlar fb taraftarı o yüzden ilk 20-25 dakika topu kontrolümüzde tutmamız maçı getirecektir.

Emre,Engin,Melo bu maçta çok koşmalı yine.Önde basıp erken gol bulursak kaybetmeyiz. Geri çekilirsek sonumuz olur bana göre.Eboue'nin de alev alması önemli yine.

Bence bu maçtaki kilit isim sağda eboue ve necati olucaktır bana göre ilk 20 25 dakka gol yemeden oyuna ortak olursak zaten maçı her türlü kazanırız ilk 20 dakkadaki taraftar baskısıyla beraber olan o dalgayı kırmalıyız gerisi gelecektir..

hakan ulubalta diksin bayragi

hem cezada yer:)

Necati yerine Baros'u oynatırdım ben bu maçta açıkçası.

hakemi de yenmemiz lazim malesef....

necati gibi bi bitirici warken takımda fatih hoca barosu oynatmaz ama ikinci yarı diri bi baros la sanırım bu maçtan sonraki pazartesi ezikbahçeliler ne okula ne işe nede dışarı çıkarlar istanbulda en aazından trafik azalır..

Baros asla oynanmamalı

Hakem Bülent Yıldırım! Niye cünkü Cüneyt ile Fıratı bu macta harcamak istemediler. Fener bu macı yenicek ki ligtv play-off'da dekoder satabilsin. Adım gibi eminim bu macı hakemle fener kazanıcak.

Şimdiden yazayım play off ta deplasmandaki Bjk maçını Fırat a,Fb maçını Çakır a verecekler.

Bu maçta 15.000 kişilik truva yapılacakmış, dogru mu ?

Hakem Bülent Yıldırım! Niye cünkü Cüneyt ile Fıratı bu macta harcamak istemediler. Fener bu macı yenicek ki ligtv play-off'da dekoder satabilsin. Adım gibi eminim bu macı hakemle fener kazanıcak.

Yavas kazansin. Biz armut mu topluyoruz?

beyler dua edin yeter

baslatmayin barosundan..

adamin ayagina top geldimmi

yere bakip düm düz kosuyor.. önünde adam varmi yokmu bakmaksizin..

Geri
Üst Alt