STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Katılıyorum. Geyiğini yapıyoruz da saçma ötesi bir girişim olur. Zaten yapılmayacağını da biliyoruz da.

Bende üyeyim ua foruma hatta yarın bende bilet alıcam ama organizasyon yapılmıycak diye biliyorum.

organize dediğim orda buluşup bir araya gelirmekti kastım.meşale yakacak olanlarda var olduğu söyleniyor ama bir araya gelip yapmak lazım bence.

Amac bize ceza aldirmak mi? Neden yapiliyor böyle birsey? Desteklemiyorum, sacma buluyorum eger dogruysa.

Katılıyorum.Büyük kavgalar çıkar faturayı bize keserler uzun süre evimizde maç oynayamayız.Ama nasıl olsa sazan.avi o yüzden sorun yok.

organize dediğim orda buluşup bir araya gelirmekti kastım.meşale yakacak olanlarda var olduğu söyleniyor ama bir araya gelip yapmak lazım bence.

Banada mantıklı geliyo tabi ama bizden alanlar planlı biçimde almadığı için farklı tribünlere dağılmış durumda.

Amac bize ceza aldirmak mi? Neden yapiliyor böyle birsey? Desteklemiyorum, sacma buluyorum eger dogruysa.

onlar yapacaz dedi yapmadılar biz yapacağız diyoruz ve yapacağızda.orda 10 sn ses duyursak bile yeter.takımın etkileneceğini düşünüyorum.

Git yap, 4-5 mac ceza alalim, herseyin icine edelim, hatta catisma ciksin, insanlar yaralansin falan filan. Neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum ki.

Tarihe gecersiniz evet. Galatasaray sampiyonluga kosarken herseyin icine eden taraftar toplulugu olarak gecersiniz

Beyler bi bakar mısınız şu sporena.com da siyah gs forması 49.50 gsstore de 64 tl nasıl oluyo anlamadım ??

Git yap, 4-5 mac ceza alalim, herseyin icine edelim, hatta catisma ciksin, insanlar yaralansin falan filan. Neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum ki.

Tarihe gecersiniz evet. Galatasaray sampiyonluga kosarken herseyin icine eden taraftar toplulugu olarak gecersiniz

kardeş ne cezası ya .fenerim beşiktaş maçındaki truva olayında saha kapandımıki böyle söylüyorsun.

kardeş ne cezası ya .fenerim beşiktaş maçındaki truva olayında saha kapandımıki böyle söylüyorsun.

bu yılki maçı mı diyorsun ? onlar anlasmalı olarak birbirlerini çağırdılar fenerliler bizi çağırmadı maça ceza gelir heralde

Kardesim bu seneden bahsediyorsan, seyirci yasagi yoktu zaten. Adamlar disarda mahsur kalmis, o yüzden dalmislar iceri. Ayrica TFF´nin Fenerbahce´nin elinde oldugunu unutuyorsunuz. Bahaneleri vardi. 2005´den bahsediyorsan, o zamanlar kim kime ceza veriyordu ki zaten. Zaten millet Galatasaray´i indirmek icin firsat kolluyor, atanan hakemleri görüyorsunuz. Bu olay bulunmaz nimet olur onlar icin. Anamizi aglatirlar valla. Playoff´u seyircisiz tamamlariz. Yapmayin. Bunun disinda catismaya acik davet bu. Yüreklisinizdir eyvallah da, yaralananlara yazik. Kim olursa olsun.

Fanatik fenerbahçeli bir arkadaşın var. Aynı işyerinde çalışıyorsunuz. Bir iddiaya girmek istedi seninle. Sana dediki ''eğer yenerseniz veya berabere kalırsanız bana galatasaray formanı getir bütün gün onu gezerek dolaşacağım işyerinde , ama biz kazanırsak sen fener forması giyeceksin'' kabul edermiydiniz?

Fanatik fenerbahçeli bir arkadaşın var. Aynı işyerinde çalışıyorsunuz. Bir iddiaya girmek istedi seninle. Sana dediki ''eğer yenerseniz veya berabere kalırsanız bana galatasaray formanı getir bütün gün onu gezerek dolaşacağım işyerinde , ama biz kazanırsak sen fener forması giyeceksin'' kabul edermiydiniz?

Et et

bence kesinlikle girme idaaya çünkü

1.biz deplasmanda oyunuyoruz

2.onların son şansı

3.ayrıca ne o bizim formayı giyerek kirletsin ne sen onlarınki ni giy

ama biz bu maçı yeneceğiz ...

size su videoyla veda edeyim

Trojan Horse clip from "Troy" - YouTube

Sızın beyler kulüp sorumlu olmaz böyle bir şeyden..

burda grup mu oluşmuş iki tane mesaj yazdım ikisini de sallayan yok way beee forum ne hale gelmiş..

430483_133011080158619_100003491821232_121741_979111014_n.jpg

Geri
Üst Alt