STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Fb yonetimi biletleri iptal ettigine göre,yusuf yusuf:D

ya yok truva falan...her derbide oluyo aslında bu olay.rakip takım tribününden bilet bulamayan adam bile gidip normal yerden alıyo.izliyo bitiyo...truva yapmak için doğru sezon bu sezon değil...katliam çıkar orda.200 gs li yanında bi 300-400 de fb li götürür sonra hastanelere sığmazlar... bi de şampiyonluk yolunda 2-3 maç saha kapatma verirler olur sana bi çuval incir bok

nasıl patlayacak.adam parasını verip almış.kimi ilgilendirirki

Bence de biletin patlamış olması çok saçma. Fenerbahçeli birinin bileti olabilir. Biletin resmini çekip Facebook'una ekleyen bir Fenerli'nin bileti olabilir ve bizimkiler bu yüzden twitter'da paylaşıyor olabilir.

ya birde bu floryaya takımı uğurlama olayı var.istanbulda gelme imkanı olanlar lütfen gelsin.bakın sezonun kırılma maçı.eğer bu maçı alırsak olay biter.

Ben gidiyorum takımı uğurlamaya..

Bileti iptal etme işi o kadar kolay olmaz arada kendi taraftarının biletini iptal etme riskini göze alamazlar..

nasıl patlayacak.adam parasını verip almış.kimi ilgilendirirki

"Bir Galatasaraylı taraftar ise daha sonra "kuzeninin olduğunu iddia ettiği" maç biletlerini sanal alemde paylaşınca, Fenerbahçe Kulübü'nün takibine takıldı. "Karaborsacılık" iddiasıyla karşı karşıya kalan Galatasaraylı taraftarın paylaştığı biletler de iptal edildi "

Bence de biletin patlamış olması çok saçma. Fenerbahçeli birinin bileti olabilir. Biletin resmini çekip Facebook'una ekleyen bir Fenerli'nin bileti olabilir ve bizimkiler bu yüzden twitter'da paylaşıyor olabilir.

süper bu olay.fotoşopla ben 50 tane bilet iptal ettiririm o zaman.yarın el atarım duruma.twitter a atarım.tam olarak biletin neleri önemli bi deyin bana?

"Bir Galatasaraylı taraftar ise daha sonra "kuzeninin olduğunu iddia ettiği" maç biletlerini sanal alemde paylaşınca, Fenerbahçe Kulübü'nün takibine takıldı. "Karaborsacılık" iddiasıyla karşı karşıya kalan Galatasaraylı taraftarın paylaştığı biletler de iptal edildi "

abi deliriyorum ya niye paylaşıyorlar ki .paylaşıyorsun bari koltuk nosunu falan kapa

Fenerli taraftarları uyutmak için yazılmıştır bu. Öyle bişey yapamazlar. Ben de çıkıp "benim biletim" diyebilirim sonuçta. Fenerli birinin paylaştığı bilet de olabilir "çok şükür biletimi aldım, maça gidiyorum" falan filan...

Belli ki ortada bir sazan avi. var.

Belli ki ortada bir sazan avi. var.

ben gidiyorum sazanı falan bilmemde .aslında diyeceksiz galatasaraylı bilet alanlar beyaz elbise giysin diye.twitırda falan paylaşıcaksın.sonra beyaz giymeyecsin tabi.ondan sonra ne kadar beyaz giyinmiş fenerli varsa dayak yesin.işte tam sazan olur o işte

Hakem Bülent Yıldırım! Niye cünkü Cüneyt ile Fıratı bu macta harcamak istemediler. Fener bu macı yenicek ki ligtv play-off'da dekoder satabilsin. Adım gibi eminim bu macı hakemle fener kazanıcak.

Çok haklısın bilader aynı şeyi düşünüyorum.Bence de maalesef fener hakem sayesinde alacak,hakem bizi biçecek.

Fenerli taraftarları uyutmak için yazılmıştır bu. Öyle bişey yapamazlar. Ben de çıkıp "benim biletim" diyebilirim sonuçta. Fenerli birinin paylaştığı bilet de olabilir "çok şükür biletimi aldım, maça gidiyorum" falan filan...

Bende çözmüş değilim neye göre olduğunu ama fenerli bi arkadaşımda demişti iptal ediliyo onlar diye

[video=youtube;nNYJLczZLMQ]https://www.youtube.com/watch?v=nNYJLczZLMQ[/video] sarı forma ile fenerbahce kadıköyde 4-1 yendigimiz maca cumartesi gunkü macada sarı forma ile cıkalım

Geri
Üst Alt