STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Truva yüzünden kulübe ceza veremezler beyler rahat olun.

[video=youtube;jSX-eL0hl50]https://www.youtube.com/watch?v=jSX-eL0hl50&feature=g-vrec&context=G290cedaRVAAAAAAAADQ[/video]

Bende çözmüş değilim neye göre olduğunu ama fenerli bi arkadaşımda demişti iptal ediliyo onlar diye

O zaman bende gider bilet alır fotoğrafını çekerim iptal ederlerse tazminat hakkım doğmaz mı? Kafasına göre benim paramı mı hiç edecek kulüp nasıl oluyo o iş?

Ultraslan durduk yere sampiyonluk yolunda takima zarar vermez bana göre.

Onu geçtim, böyle işler son ana kadar sır olarak kalır. Adamlar biletin koltuk numarasını kabak gibi açmış "truva yapacağız tey, tey" diye twitter'a fotoğraf koyuyor. :D

O zaman bende gider bilet alır fotoğrafını çekerim iptal ederlerse tazminat hakkım doğmaz mı? Kafasına göre benim paramı mı hiç edecek kulüp nasıl oluyo o iş?

kardeş senin hiç bir şekilde ortalığı karıştırma hakkın yok.eğer sen alır fotoyu koyup işte truva yapacaz diye koyarsan iptal ederler hiç bir sey yapamazsın .ama bir şey yazmaz sadece fotoğrafı paylaşırsan bir şey olmaz

kardeş senin hiç bir şekilde ortalığı karıştırma hakkın yok.eğer sen alır fotoyu koyup işte truva yapacaz diye koyarsan iptal ederler hiç bir sey yapamazsın .ama bir şey yazmaz sadece fotoğrafı paylaşırsan bir şey olmaz

Ya diyorum ki ya bir Fenerli Facebook'a veya twitter'a kendi biletinin resmini koymuşsa "maça gidiyorum" diye ve bizimkiler bu resmi alıp "truva yapacaz :D" diyerek sazan.avi harekatı başlattıysa?..

Beyler Cantona´nin cekmis oldugu Galatasaray - Fenerbahce belgeseli. Cok güzel olmus. Görmeyenler icin

[video=youtube;x7uTpJPwSZw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x7uTpJPwSZw[/video]

Ha adam yazmış yani truva yapacaz diye.O zaman tamam ben bilet fotoğraflarını forumlarda gördüm de tabi ne yazdıklarını göremedim.

Bence bu meseleyi kapatalım.Eğer bu gizli bir olaysa neden sürekli konuşuluyo? Sürekli gündeme gelmesi bizim aleyhimize.

Ben dediğim gibi desteklemiyorum eğer böyle bi şey varsa çünkü büyük olaylar çıkabilir.Neden şamp. yolunda risk alalım?

Normalde ben bu olaya sazan.avi diyodum nedenlerini Truva başlığına da yazıp görüşlerimi bildirdim.Ama sen öyle diyince inandım bi şeyler olduğuna.Neyse bekleyip görelim.

Ya diyorum ki ya bir Fenerli Facebook'a veya twitter'a kendi biletinin resmini koymuşsa "maça gidiyorum" diye ve bizimkiler bu resmi alıp "truva yapacaz :D" diyerek sazan.avi harekatı başlattıysa?..

o söylediğin olaya organize işler bakar beni aştı :D

Ha adam yazmış yani truva yapacaz diye.O zaman tamam ben bilet fotoğraflarını forumlarda gördüm de tabi ne yazdıklarını göremedim.

Bence bu meseleyi kapatalım.Eğer bu gizli bir olaysa neden sürekli konuşuluyo? Sürekli gündeme gelmesi bizim aleyhimize.

Ben dediğim gibi desteklemiyorum eğer böyle bi şey varsa çünkü büyük olaylar çıkabilir.Neden şamp. yolunda risk alalım?

Normalde ben bu olaya sazan.avi diyodum nedenlerini Truva başlığına da yazıp görüşlerimi bildirdim.Ama sen öyle diyince inandım bi şeyler olduğuna.Neyse bekleyip görelim.

aynen

Zaten büyük ihtimal tam dediğin gibi oldu şahsen elimde 8-10 bilet olsa resmini çekip bayrak gibi sallamam.

truva olayı yok zaten arkadaşlar böyle bişi 3 gun onceden desıfre edılmez sazanlar su an cokmus vazıyetteler ayrıca maca cok gslı gıdıcek buda bır gercek fakat su an hıcbı gslı ıns boyle bı olaya kalkısmaz efsane olur ama gerek yok :D sonucta sampıyonluga cok yakınız

8w7cpr

https://twitpic.com/8w7cpr

Saka maka bir yana, gittikce yaklasiyor derbi. Acaip heyecan yaptim. Resmen uyuyamiyorum

kaldı 2 gün...

şu bilet olayına çok takılmışız,gerek yok bu işlere hee ama yıllar önce truvayı yapmışız zaten papazın çayırına Galatasaray bayrağını dikerek o ayrı..imza:Ulubatlı Souness

engin gol atcak, icime dogdu

hatta 2 tane de atabilir

Geri
Üst Alt