STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Şu derbi bir an önce oynansın ve bitsin. Askerde gibi her güne şafak sayarak başlıyorum. Bu ne yahu.

Şu derbi bir an önce oynansın ve bitsin. Askerde gibi her güne şafak sayarak başlıyorum. Bu ne yahu.

Playoff'un olduğu bir ligde 9 puan fark varken bu kadar stres yapıyorsanız işiniz var. Playoffların son haftasına puan puana girilirse ve maçı kazanmak zorunda olursak o zaman ne yapacaksınız. Ki o tarz bir maç 2008 yılında oynanmış ve 1-0 kazanıp şampiyon olmuştuk. O kadar abartılacak bir maç değil bence. Telafisi var sonuçta. 300 küsür kez karşılaşan 2 takım bundan daha kritik onlarca maça çıktı tarihte..

Playoff'un olduğu bir ligde 9 puan fark varken bu kadar stres yapıyorsanız işiniz var. Playoffların son haftasına puan puana girilirse ve maçı kazanmak zorunda olursak o zaman ne yapacaksınız. Ki o tarz bir maç 2008 yılında oynanmış ve 1-0 kazanıp şampiyon olmuştuk. O kadar abartılacak bir maç değil bence. Telafisi var sonuçta. 300 küsür kez karşılaşan 2 takım bundan daha kritik onlarca maça çıktı tarihte..

orasi öyle ama yinede insan bir an önce mac günü gelsin istiyor

umuyorum ki cumartesi gunu daldiracagiz bu serrefsizlere. umuyorum ki

biz 10 da 10 yaparak gireceğiz play off lara Haydi cim bom alın şu maçı

uzun zaman sonra iyi oldu.

taraftar ne yapacaz diye değil, koyacazda kaç tane diye düşünüyor.

vallah gönül , el- gözler herşey fbye koymak için bekliyor. derbi maçı sonuçta sağlam durmak gerek.

Kazanmayı rahat düşünebilmemiz için çok veri var.

1 - Takım oyununu en iyi oynayan takımız

2 - Defansı en sağlam takımız

3 - En az gol yiyen takımız

4 - Orta sahası en dirençli takımız

5 - Orta sahası skora en çok katkı yapan takımız. Melo 9 Selçuk 9 gol

6 - Türkiye'nin en iyi sağ beki bizde

7 - Tecrübeli ve sakin kalabilen bir defansımız var

8 - En formda forvet oyuncuları bizde. Elmander feci koşuyor

9 - Necati deplasmanda gol atabilen bir adam

10 - Teknik Direktör ve Teknik Ekip farkında açık ara öndeyiz.

11 - Fizik olarak çok daha iyiyiz

12 - Çok istiyoruz

13 - Puan farkı bizim lehimize, kazanmak zorunda olan ve stresli olan biz değiliz

14 - Yardımlaşma çok üst düzeyde

15 - Maçı bırakmıyor oluşumuz çok önemli bir özellik

16 - Geriden gelerek kazandık, öndeyken kazandık, beraberliğe düştüğümüzde kazandık. Kazanmanın her türlüsünü yaşadık

17 - Kadıköy stresinden uzak olan oyuncumuz çok (Muslera, Semih, Ujfalusı, Melo, Elmander, Eboue)

18 - Kazanacağımıza inanıyoruz.

19 - Kalecimiz çok iyi

Sebep çok, herkes inansın. Bu bir sinerji işidir

Stres yapmayın beyler. Sakin :)

Geçen sene dahil uzun zamandır bu eziklerle yapacağımız her maçtan önce iki hafta süreyle kafayı yerdim.

Sabah gözlerimi açtığımda aklıma ilk maç gelirdi.

Vallahi bu sene çok rahatım

Yenersek çok sevinirim, yenilirsek de canları sağolsun.

Ama takıma çok güveniyorum. Tartışmasız en iyi biziz.

ilk 15-20 dakika gol yemeyelim, ondan sonraki her dakika bizim lehimize geçecek. Ve o golü yemicez. İlerleyen dakikalarda da Necati ve Elmnader çakacak, bu iş bitecek.

Stres yapmayın beyler. Sakin :)

Geçen sene dahil uzun zamandır bu eziklerle yapacağımız her maçtan önce iki hafta süreyle kafayı yerdim.

Sabah gözlerimi açtığımda aklıma ilk maç gelirdi.

Vallahi bu sene çok rahatım

Yenersek çok sevinirim, yenilirsek de canları sağolsun.

Ama takıma çok güveniyorum. Tartışmasız en iyi biziz.

vallah biz rahatız. ne oynacağımız-nasıl mücadele edeceğimiz belli. ezilen onlar olacak biz değil.

futbol bu kısmettir. yeterki mücadeleyi bırakmasınlar..

eboue kilit adam bizde,hem defansif hem ofansif...

sıtohu durdurup,etkili atak bindirmeleri yaparsa bildigimiiz gibi bu mac bizim olur,net yani...

Orta saha ve forvetler

Çolak - Baytar - Selçuk - Melo - Necati - Emander >>>>>> Emre - Christian - Alex - Topuz - Stoch - Sow

Defans ve kaleciler

Eboue - Semih - Ujfa - Balta - Muslera >>>>>> Gönül - KesiMAL - Yobo - Ziegler - Volkan

Her türlü onlardan iyiyiz. Her türlü

Takımın en istenemezi Balta bile onların Zieglerinden daha iyi be

Orta saha ve forvetler

Çolak - Baytar - Selçuk - Melo - Necati - Emander >>>>>> Emre - Christian - Alex - Topuz - Stoch - Sow

Defans ve kaleciler

Eboue - Semih - Ujfa - Balta - Muslera >>>>>> Gönül - KesiMAL - Yobo - Ziegler - Volkan

Her türlü onlardan iyiyiz. Her türlü

Takımın en istenemezi Balta bile onların Zieglerinden daha iyi be

Abi zaten genelde kadro olarak sıkıntımız olmuyor ki. Sıkıntı mental anlamda hep. Çıkarttığımız kadro stres yapmayıp sakince işini yapabilse zaten güle oynaya yeneriz. Ama FBli futbolcular ve hakem çok etkiliyor bizimkileri.

Abi zaten genelde kadro olarak sıkıntımız olmuyor ki. Sıkıntı mental anlamda hep. Çıkarttığımız kadro stres yapmayıp sakince işini yapabilse zaten güle oynaya yeneriz. Ama FBli futbolcular ve hakem çok etkiliyor bizimkileri.

İşte onun içinde açıklamamız şu

Muslera

Eboue

Ujfa

Melo

Elmander

gibi adamlar bu stresten uzaklar.

9 puan ondeyiz bu lavuklarla kafayi bozacak halimiz yok [bence]

Bakın biz eğer 15-20 dakika gol yemezsek bu Fener'i parçalarız. Hatta bir gol yesek bile önemli değil. Yeter ki 2-3 olmasın.

Çünkü kabul edelim ki bu Fener bu ligde maça en iyi başlayan takım (sadece kendi evinde)

Hatırlayın Kayseri'ye maçın başında golü attılar. Sonra ikinci gole kadar (sanıyorum 60-65. dakika) Kayseri bunları top etti. Furkan gerizekalısı becerikli olsa Kayseri kazanırdı maçı

Aynı şekilde MİY maçı. İlk dakikalarda golu buldular. Hatta 2 gol buldular.MİY 2-1 yaptı, maçı zor bitirdi Fener

Gençler maçında sebep salak Fuat Çapa. İlk 20 dk da 3-0 oldu maç.

Siz ona bakmayın biz o golleri yer miyiz?

Yenicez

Heyecan yapmamın nedeni maçı alacağız diyedir. Hasret kaldık kadıköyde bu şerefyoksunlarını yenmeye. Vakti yaklaşıyor diye heyecan yapıyorum. Yoksa dediklerinde haklısın.

Mac havasina giremedim bi turlu. Yenecegiz. Ondan belki

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

çok tuhaftırki bende de hiç heyecan yok.

ins'Allah gol olur bu maçta, o kadar bekliyoruz, 0-0 bitecek bir maç için hi degmez :D

Bence bu maç Engin'in maçi olur ve fb, ne yapip edip, Melo'ya kirmizi yedircek

Nasıl bir taktik uyguluyorsunuz böyle sakin kalabilmek için :asd: Ben maçla alakalı birkaç mesaj okuduğumda kalp hızımdaki hafif artışı hissedebiliyorum hemen :)

Geri
Üst Alt