STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Nasıl bir taktik uyguluyorsunuz böyle sakin kalabilmek için :asd: Ben maçla alakalı birkaç mesaj okuduğumda kalp hızımdaki hafif artışı hissedebiliyorum hemen :)

Takıma güvenerek. Tabi ki olumsuz şeyler aklıma geliyor ama hemen bizim takımın çok daha yi olduğunu düşünüyorum ki doğru olan o , abartmıyorum.

10 senelik mağlubiyetlerde Fener'in kadrolarının bizden iyi olduğu maçlar çok oldu. Bir tek Baros'un sakatlandığı maçta biraz iyiydik ve Keita'nın atıldığı maç dengeliydik.

Ama bu sene öyle değil

çok tuhaftırki bende de hiç heyecan yok.

kiminde heycan diz boyu, kiminde sakinlik. maç günü gelsinde yenecez ama nasıl?

fb baskılı başlamaya çalışsada sorun olmaz. önemli olan bizim futbolcular abuk sabuk hata yapmasında. golü bulursak erken rahatlamayız bence.

fatih hocanın dediği gibi, skora yatmak olmamalı buldun mu koyucan. telafisi var gözüksede önemli moral açısından,

maç skora dayalı iyi oynamak yetmeyecek, gol veya goller bulmalıyız.

ujfa elmander eboue selcuk emre muslera. Bunlarin hepsi cok sogukkanli adamlar. Bu sezon kaleye gelen hicbi toptan korkmadim. Guven veriyor heryer. Bu yuzden sakinim. Belki mac gunu bi heyecan olur o kadar. Ama yenecegiz,baska yolu yok. Tek ihtimal var

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Tam aksine, bizim full saha pres ile baslayacagimizi düsünüyorum --> BAM BAM BAM

Eger ilk 20 dakika da golü bulursak, ezikler dagilir, tribünler tedirginlesir, bu tedirginlik sahadaki oyunculara da yansir ve bütün bunlarin sonucunda eziklere uzun zamandir hak ettikleri tarihi hezimeti yasatiriz ve TFF vermiyorsa, cezasini biz sahada keseriz :)

maç kıran kırana geçer. önemli olan her oyucunun topa basması. biz maçı alacazda kaç gol atacaz onun derdindeyiz bence. ilk maçta volkan ayusu iyi olmasaydı en az 5-6 olurdu. bu maç farklı biter.

cumartesi kadıköyden 21.45 dumanlar çıkacak istanbul itfayesi hazırlıklı olsun :)

fenerin tek tutanacağı oyuncu bence stoch olacak. kolay kolay ceza sahasına giremezler ama bol bol şut atarlar.

elmanderin yanında çok iyi bir forvetimiz olsaydı yeminle en az 4-5 atardık. baros fizik olarak kötü, necati ise yavaş kalıyor bazen.

melo ve selçuk özellikle ataklara katkı verir, eboue ve hakan baltadan olması gerektiği yerde çizgilerden bindirirse maç panayır havasına döner.

1-3 veya 1-5 alacaz maçı. melo-elmander-selçuk-semih-eboue yazar gollari :)

ilk defa bir derbide bu kadar sakinim. stres yapması gereken onlar.saldırması gereken onlar.koyacak olan biziz :) önümüzdeki sene avrupada maçlara çıkıcaz fener maçı kadıköy deplasmanı ne ki? stres taraftar baskısı falan önemli değil olmamalı...ben bu maça o gözle bakıyorum...bastıracak olan biziz kontralara kalkacak olan onlar göreceksiniz.ilk yarıdaki maçta orta sahayı 2 kere geçebildiler bu kadrolarıyla bize gol atabilmeleri hakem yardımı olmadan imkansız.

Cantona Reis :) Fenerbahceli ezik Bilica´ya nasil küfür etmis :D

[video=youtube;bMIJ-CZMfG4]https://www.youtube.com/watch?v=bMIJ-CZMfG4&feature=related[/video]

Muslera ve Ebru sanci ile stress atmis diyo hurriyet, dogruluk payi varmidir acaba ? Musti'nin esi vardi yanlis hatirlamiyorsam, Facebook'ta arkadas istegimi bile kabul etmisti

Yoksa yinede fb oyunculari çok kuçumsemeyin, kendi sahalarinda oynuyorlar ve ekstra motivasyon olucak bu sene ($ike, Arena'daki maglubiyetleri ve ezilisleri, 9 puan geride olmalari vs .... ) Gokhan gonul ilk maçta stoch oyuna dahil oludgu andan itibaren, etkili olmaya baslamisti hatirlayin, ofansife katki saglamisti biraz olsun, yani bence dikkat etmek lazim. Ote yandan Alex bildigimiz gibi, kendini atti verir bir frikik kazanir her zaman ki gibi. Stoch, Sow iyiler hucumda ...

Ama bence Defanslari çok kotu, biz gol bulursak maç açilir ve onlar imkanlarini kayb eder bu sefer kazaniriz Imparatorun oyunculara verdigi gazla.

Muslera bekar.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Truva olayı doğruymuş lan sırf Ultraslan'ın elinde Migros tarafından 1500 bilet varmış.:asd:

Ekli dosyalar

• imagesCAS8AVJ5.gif
    imagesCAS8AVJ5.gif
    25,6 KB · Görüntüleme: 88

Hala Truva mi ya :) Madem yüzyilin operasyonunu yapacaksiniz, söylemeyin kardesim. Piskolojik harp oldugunu düsünüyorum :) Cok korkuyorlar cünkü :)

Mantıklı düşününce bılet alma ıhtımalı uA nın fazla ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Bence denyonun bırı bılet fotolarını paylaşınca uA JB süsü vermış olabılır.

yaw arkadaşlar birde ceza sınırındaki oyuncularda önemli sonraki maç ts ile muslera ujfa semih necati

Geri
Üst Alt