Rieranin ilk 11'de baslayinca etkisiz olmasinin sebebi fizik kondisyonu,yoksa yetenekleri iyi bir oyuncu,ikinci yarida etkili oluyor cünkü tempo düsmüs o diri olmus oluyor,Fatih hoca bir iki kez denedi bakdiki olmuyor son macta aldi Rierayi artik bir dahada direk 11'koymaz son kez denedi Rierayi...Macin ikinci yarilarinda kullanicaktir Rierayi.
Emre Colak son macta girdikten son gene cok etkili oynadi,Bana göre oyundan cikmasi gereken özelikle derbide Engin olmali oda 60-70 dakikadan sonra oyundan cok düsüyor,Emreninde en büyük eksigi skora dogru gidemiyor daha cok denemesi lazim,son macta muhtesem bir sut cikardi direkte patladi,topu alip bir daha denemesi lazim bir daha bir daha...Emre bir kere deniyor gol olursa oluyor veya 2 kez deniyor,sürekli dikine gidip daha tehlikeli bölgede gezmesi lazim,inanilmaz bir sut özelligi var cok iyi vuruyor toplara kendi gücünün farkinda degil bence,birazda saha icinde abileri yardimci olmuyorlar,dikkat ediyorum emre bos mesela onu görmüyorlar daha cok engine oynuyorlar.
Ben Emreden iyi bir perfonmans bekliyorum kadiköyde ve golde atacagina inaniyorum,korner dönüsü veya yakaladigimiz bir kontrada 2-3 kez vurus sansi yakalasin birini gol yapacak.