STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Bu macı satın alabiliyormuyuz alıyorsak ne kadara

Şunun şurasında Cumartesiye ne kaldı ki ?

Paranın uşaklarına gereken dersi vermemizin zamanı geldi de geçiyor. Bu sene bu talihsizliği kıracagız bütün kalbimle inanıyorum.

Dün aksam rüyamda Engin´in gol attigini gördüm.Ankaragücü macinda Riera´nin gol öncesindeki gibi ceza sahasina girmis,tam topu kayip etti derken,Volkan ile topun arasina girip gol atti.

Insallah öylede olur.

Bu maçla ilgili medyada yaratılan atmosferi görüce birileri devreye girdi diyorum.

1- Maça Bülent Yıldırım'ın verilmesi

Geçen sene ki maçta son 10 yılda yönetilen en tarafsız maçın hakemi oluşu,ama FB'li tayfa tarafından yaratılan katledilme edebiyatı ve bu sene bu maça o maçı telafi etme şansı verir gibi atanması,olmayan mağduriyetin telafisi yani.

2- Fenerbahçe'li yazarların ve Serdar Tatlı,Ali Aydın gibi kişilerin atamayı doğru değerlendirmesi, ki geçen sene ki maçtan sonra ağlamadıkları köşe kalmamıştı.

3- Son 3-4 gündür Kadıköyde Galatasaray kazanamaz,gol atamaz,topun canı ister gibi söylemler ve iddialı açıklamalar ile baskıya alınma çabaları.

4-Son 2-3 gündür Fatih Terim, Muslera, Melo, Necati hakkında çıkan asılsız demeç ve haberler ile geçen sene sergilenen kirli oyunun medya bölümünün tekrar sahneye konulması.

Bütün bunları alt alta koyunca umudum kırılıyor yine.Bünyamin Gezer'ler,Cüneyt Çakır'lar,Ali Aydın'lar aklıma geliyor.

Bülent Yıldırım'ın dış sahada oynana maçlarda geçen senelerde bizi katledişi (2009-2010 Eskişehir örneğin) ,bu sene ki formsuzluğu, bu sene Galatasaray'ın yönettiği maçlarında aleyhimize hata yapmamış oluşu,bu maça özel olarak atandığı izlenimini uyandırmaktan öte aklımı kemiriyor.

BU NEDENLER İLE GSCİMBOM ADMİN'LERİNİ BU KONU İLE İLGİLİ OLARAK GÖRSEL HAZIRLAMAYA DAVET EDİYORUM İŞ İŞTEN GEÇMEDEN.SADECE HAKEM İÇİN DEĞİL

AHMET ÇAKAR

GÜRCAN BİLGİÇ

HÜRRİYET/MİLLİYET/TÜP KAFA

LİG TV VE ÖMER GÜVENÇ'E bir kez daha giydirilemeli bence bir görsel hazırlanarak.Hakemin baskı altına alındığının ve atamanın mantığının açıklaması da verilmeli.

NOT : GELİYORUZ temalı görseli gördüm,güzel ama AZİZ ve şikecileri temalı olması nedeniyle tam olarak vurucu değil bence,asıl bunlar önemli bana göre.

Son Sözü Elman''Derr !

Kazanırsak uzun yıllar sürecek saltanat tekrardan başlar .Kazanamazsak yine başlar :D

Neco avatarına bakmaktan admin oldugunu yeni görüyorum, hayırlı olsun. :)

necati avaatarındaki kızın adı ne ??

Bu maçla ilgili medyada yaratılan atmosferi görüce birileri devreye girdi diyorum.

1- Maça Bülent Yıldırım'ın verilmesi

Geçen sene ki maçta son 10 yılda yönetilen en tarafsız maçın hakemi oluşu,ama FB'li tayfa tarafından yaratılan katledilme edebiyatı ve bu sene bu maça o maçı telafi etme şansı verir gibi atanması,olmayan mağduriyetin telafisi yani.

2- Fenerbahçe'li yazarların ve Serdar Tatlı,Ali Aydın gibi kişilerin atamayı doğru değerlendirmesi, ki geçen sene ki maçtan sonra ağlamadıkları köşe kalmamıştı.

3- Son 3-4 gündür Kadıköyde Galatasaray kazanamaz,gol atamaz,topun canı ister gibi söylemler ve iddialı açıklamalar ile baskıya alınma çabaları.

4-Son 2-3 gündür Fatih Terim, Muslera, Melo, Necati hakkında çıkan asılsız demeç ve haberler ile geçen sene sergilenen kirli oyunun medya bölümünün tekrar sahneye konulması.

Bütün bunları alt alta koyunca umudum kırılıyor yine.Bünyamin Gezer'ler,Cüneyt Çakır'lar,Ali Aydın'lar aklıma geliyor.

Bülent Yıldırım'ın dış sahada oynana maçlarda geçen senelerde bizi katledişi (2009-2010 Eskişehir örneğin) ,bu sene ki formsuzluğu, bu sene Galatasaray'ın yönettiği maçlarında aleyhimize hata yapmamış oluşu,bu maça özel olarak atandığı izlenimini uyandırmaktan öte aklımı kemiriyor.

BU NEDENLER İLE GSCİMBOM ADMİN'LERİNİ BU KONU İLE İLGİLİ OLARAK GÖRSEL HAZIRLAMAYA DAVET EDİYORUM İŞ İŞTEN GEÇMEDEN.SADECE HAKEM İÇİN DEĞİL

AHMET ÇAKAR

GÜRCAN BİLGİÇ

HÜRRİYET/MİLLİYET/TÜP KAFA

LİG TV VE ÖMER GÜVENÇ'E bir kez daha giydirilemeli bence bir görsel hazırlanarak.Hakemin baskı altına alındığının ve atamanın mantığının açıklaması da verilmeli.

NOT : GELİYORUZ temalı görseli gördüm,güzel ama AZİZ ve şikecileri temalı olması nedeniyle tam olarak vurucu değil bence,asıl bunlar önemli bana göre.

Medya önemli güç. fb son yıllarda medyayı arkasına alarak büyük bir psikolojik üstünlük sağlıyor. Medyaya dur diyecek olan taraftarın kendisidir. Anti Galatasaray propagandası yapan kuruluşlar Ciddi şekilde boykot edilmeli.

Yapılan haberlerin neredeyse tamamı yalan haber ve tamamen fb propagandası içeriyor. Mesela yıllardır Galatasarayı "borçlu kulüp" olarak gösteriyorlar. Aslında borç konusunda diğer kulüplerin de bizden farkı yok. Bunu bildikleri halde Galatasarayın başarılı gitmeye başladığı dönemlerde hemen borç mevzusu ön plana çıkartılıyor. fbyi ise "istediğini alan, elde eden" güçlü kulüp olarak lanse ediliyor.

kac saat kaldi arkadaslar ? hesaplayacak kisi araniyor

Ali Dürüst:"Umarim derbi hakettigi gibi yesil sahada oynanir"

Bildikleri, süphelendikleri birsey var demek ki. Allah yardimcimiz olsun

Geri
Üst Alt