- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00
1 Gün kaldi..
1 Gün kaldi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[video=youtube;Gl_GRB2jxwo]https://www.youtube.com/watch?v=Gl_GRB2jxwo[/video]
izleyin![]()

Derbi maçlarda yenildiğimiz zaman ''ulan keşke maç yarın oynansaydı '' diyen kaç kişi var ??![]()
Derbi maçlarda yenildiğimiz zaman ''ulan keşke maç yarın oynansaydı '' diyen kaç kişi var ??![]()
Özellikle fener maçlarından sonra kımsenın bunu düşüneceğini sanmıyorum renktaş,ah vah edicek birşey kalmıyor geriye zaten kimse ne tv ne gazete okur oyle tahmın ediyorum hayattan koparız en az 1 hafta
İlk maçtaki gibi top rakibe geçtiği anda hemen pres yaparsak hemen 2 oyuncu basarsa değil 3 bu sefer 5 atarız bundan emin olun yeterki imparator bu zihniyetle çıksın geri yaslanmasın... Bunu yaparsa %100 farka gideriz..

Katılıyorum maçı kendi yarı sahamızda kabul etmessek bu işi bitiririz zaten Terim'de korkak oynatmayacaktır.Fuşların en buyuk handikanı oyunu geniş alanda oynayamamaları özellikle stoç iyi ama defansa yardımı sıfır,Eboue o kanattan etkili olacaktır.
sımdıden o kadar cok konustumkı yenılırsek cok kotu dalgaya gelıcem ama yenersekde bırdaha kımseyı konusturmam yanımda yok kadıkoymusde karıkoymusde guvenımız tam SALDIR GALATASARAY