STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Saka bi yana bu sene de olmazsa yuh yani... nzm olacak

Bugün hiç tanımadığım bir Fenerliye usulca yaklaşıp; Bu maç BİZİM dedim.

bende biliyorum yeneceğimizi de yinede heyecan oluyo.

Bu sene hem bu Fener'in şike yapıp rezil bir kulüp olduğunu göstermesi

Hem bizim çok iyi bir takım olmamız

Hem de benim oğlanla ilgilenmem dolayısı ile

konsantre olamıyorum.Gerilemiyorum.

Dünden beri de spor kanalı izlemiyorum stres olmamak için. Heyecan dersen tabi ki canım sonuçta Fener maçı ama geçen senelerdeki gibi değil

yaw artık gelsin şu maç ulan ne işe nede başka bişeye konsantre olamıyorum yaw Allah yarın utandırmasın bu sene ne kadar olumsuz durum varsa hepsını teker teker düzeltiyoruz. Garip bir his var içimde ümitsizlik yok içimde maçı izlesem mi izlemesem mi kararsızım. Skor 2-3 alacağız inşallah.

Bu sene hem bu Fener'in şike yapıp rezil bir kulüp olduğunu göstermesi

Hem bizim çok iyi bir takım olmamız

Hem de benim oğlanla ilgilenmem dolayısı ile

konsantre olamıyorum.Gerilemiyorum.

Dünden beri de spor kanalı izlemiyorum stres olmamak için. Heyecan dersen tabi ki canım sonuçta Fener maçı ama geçen senelerdeki gibi değil

Foruma da girmiyorsun zaten :) Totem mi yapıyorsun? Yoksa heyecan yapmamak için mi? Neyse bakalım bende işten çıkıyorum. Eve gideyimde biraz başka şeylerle ilgileneyim. İşin gıcık tarafı iş yerinde bu hafta doğru düzgün hiç iş olmaması. Burdayken daha çok heyecan oluyor. Birde etrafımda o kadar fenerli olunca sürekli maçtan bahsediyorlar. Pazartesi günü ağzımı sağlam açacağım :D Haydi herkese iyi akşamlar....

Aslan gibi savaş GALATASARAY !

Geçen sene

Elmander

Selçuk

Melo

Ujfa

Eboue

gibi adamları da bu yönetim aldı ama. Hem de annemizin liginde oynarken. Tamam anlıyorum bir Drogba değiller ama en azından güvenmen gerektiğinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum :)

bu sene güzel galibiyetlere şampiyon olursak seneye daha sağlam takım olacağız. Yarın maçı alırsak 3-5 sene yenilmeyiz karıköyde f5 e

Geçen sene

Elmander

Selçuk

Melo

Ujfa

Eboue

gibi adamları da bu yönetim aldı ama. Hem de annemizin liginde oynarken. Tamam anlıyorum bir Drogba değiller ama en azından güvenmen gerektiğinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum :)

ben güvenmiyorum demedim Riaz abi :)

Ama Töre ve Drogba hayal.

Drogba'nin yillik maliyeti yüksek olur, adam kariyerini noktalamadan para yapmak isteyecek heralde.

Töre Drogba'dan daha zor. Hamburg'un durumu ortada ama Töre gibi bir oyuncu TÜrkiye'ye simdilik gelmez. Eger birden ortada kalirsa gelir, ama hayal.

Gelirse inanilmaz olur

Lan Youtube videosu koymayın arkadaş...:D

Maça bir gün kaldıdan başladım şuanda National Geographic Dev Yapıları izliom yapmayın lan...:D

ben güvenmiyorum demedim Riaz abi :)

Ama Töre ve Drogba hayal.

Drogba'nin yillik maliyeti yüksek olur, adam kariyerini noktalamadan para yapmak isteyecek heralde.

Töre Drogba'dan daha zor. Hamburg'un durumu ortada ama Töre gibi bir oyuncu TÜrkiye'ye simdilik gelmez. Eger birden ortada kalirsa gelir, ama hayal.

Gelirse inanilmaz olur

Seni unutucam Hakan :) Gelirlerse ilk seni bulucam :) Töre'yi öylesine yazdım zaten ama olmayacak diye bir şey yok. Seneye ŞL deyiz :)

bakalım

Fenerlilerle derbi muhabbeti mi yapıyorsunuz bide? Bana geliyorlar,sizi yenecez yine, hahahah 6-0 falan diyorlar.Bende isterseniz 10-0 yenin,küme düşeceksiniz nasılsa ve o aldığınız 3 puan bize verilecek diyorum.Yüzleri asılıyor,mal gibi kalıyorlar :D

Geri
Üst Alt