STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

Küme düşme kalkmadı yahu,bir tam okuyun önce haberi..58 duruyor 58i kaldırmaya güç yetmez

yenilmezsek kesin şampiyonuz yenilirsek de haftaya kesin şampiyonuz :) rahat olun lan kesin şampiyonuz :D

Günün en en güzel yorumu kesin sampiyonuz ondan kusku yok,zaten play-off olmayacaklar ben sifir ihtimal veriyorum,eksi puan ve yoklar...Fakat bugünün anlam ve önemi sonucta bir 3 puandan ötesi her derbi böyle olmustur,bu yüzden sadece maca odaklanmakta fayda var,yillar sonra her derbi hafizalardaki yerini korur,bu derbininde hafizalardaki yeri bizim adimiza guzel neticelenmesi önemli,biz kazanirsak sadece tur atmis oluruz,kaybedersek ligtv dekoder satar...

bu maçı ap ayrı düşünüyor herkes. 12 yıllık muhabbeti bitirmeye gidiyoruz.

12 puan farkı-şampiyonluğu düşünen yok. ne yaparlarsa yapsınlar umrumda değil, bundan sonra keman yayı bizde sokacaklarımıza bakın siz :)

fatih hoca şampiyonluğu vermez, avrupaya katılmayı engelleyemezler. olimpiyata bilmem neye adayız diyen siyasiler buna göz yummaz.

Ntvspor da yabancı gazetecinin yorumu '' İskoçyada da şu anda febe gibi şampiyonluk şansı olmayan takımlar sadece derbi maça yoğunlaşır o maçı yenmek için'' :D :D

ben ona yanmıyorumdaa. ule okadar gol attık hepsi yarıyamı düşecek şimdi :)

Günün en en güzel yorumu kesin sampiyonuz ondan kusku yok,zaten play-off olmayacaklar ben sifir ihtimal veriyorum,eksi puan ve yoklar...Fakat bugünün anlam ve önemi sonucta bir 3 puandan ötesi her derbi böyle olmustur,bu yüzden sadece maca odaklanmakta fayda var,yillar sonra her derbi hafizalardaki yerini korur,bu derbininde hafizalardaki yeri bizim adimiza guzel neticelenmesi önemli,biz kazanirsak sadece tur atmis oluruz,kaybedersek ligtv dekoder satar...

Aydınlar ceza vermemek ve süreci uzatmak için istifa etti..

Play-offtan sonra sezon bitiminde verilirse cezalar verilecek..

O yüzden bu maçta en kötü berabere kalırsak büyük ölçüde işi bitirmiş olacağız ama oynanmadan kazanılmıyor maçlar..

Play-offta yoklar diye düşünme..

yılın bomba olayııı geldii :) f1 de ferrari sıralama turlarında ilk 10 bile giremedi. efsane geri döndü sMichael Schumacher 4 cepte.

işte bugun iyi gidiyorrr. :)

Yahu bu küme düşmenin kalkması olayı gerçekmi ?

Bu ne kadar saçma bir durumdur :mad:

şike-küme düşme konuşacaklar gitsinler buradan

Çok fena gerginim çok.

Kazanmak veya kaybetmekten öte...

en önemlisi sensin Galatasaray...

Rakibin beraberlige en az bir galibiyet kadar sevinecegi icin sadece 3 Puan olmali hedef.. Olmasi gerekende bu zaten.

fener bjk maçındaki gibi bize saldırırsa onları pis vururuz.holosko gibi olmaz engin

En büyük isteğim,

bugün kazanıp,

yarın gazetelere "El Classico" başlığını attırabilmek...

Bundan ötesi var mı ?

kornerden falan topu kaptığımızda çok hızlı kontraya çıkmamız gerek

arkadaşlar çok heyecanlıyım ya inşallah yenilmeyiz ya.bu kadar iyi kadro bu kadar iyi bir takım ruhu yakalamışken yenilmek çok üzer beni.

Geri
Üst Alt