STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

ben uye oldum yıne okuyorum maclardan sonra mesala gırıyorum 1 den baslıyorum 200 a kadar falan okuyorum :) boylerde bır manyaklıgım var:D

bende de var o huy özellikle büyük maçlardan sonra 1. sayfadan başlıyorum bitene kadar

bu sene digiturk webtvden seyrettiğim hiçbir deplasman maçını kaybetmedik..sadece deplasmanda antalya beraberliğimiz var....bu maçı da webtvden seyretmeyi düşünüyordum ama malesef seyretmicem...daha doğrusu maçı hiç seyretmicem.ilk maçıda seyretmemiştim eve bir geldim 3-1 kazanmışız yine aynısını yapacam:D

Taraftarlar Floryayi basti !

bu sene digiturk webtvden seyrettiğim hiçbir deplasman maçını kaybetmedik..sadece deplasmanda antalya beraberliğimiz var....bu maçı da webtvden seyretmeyi düşünüyordum ama malesef seyretmicem...daha doğrusu maçı hiç seyretmicem.ilk maçıda seyretmemiştim eve bir geldim 3-1 kazanmışız yine aynısını yapacam:D

Bozma abi o zaman bu totemi. :)

bu sene digiturk webtvden seyrettiğim hiçbir deplasman maçını kaybetmedik..sadece deplasmanda antalya beraberliğimiz var....bu maçı da webtvden seyretmeyi düşünüyordum ama malesef seyretmicem...daha doğrusu maçı hiç seyretmicem.ilk maçıda seyretmemiştim eve bir geldim 3-1 kazanmışız yine aynısını yapacam:d

reİs Öyle İse sana maÇ İzlemek yasak :) Şpl aliriz bu totemle :)

GSTV UEFA kupa törenini gösteriyor bunu canlı izliyen çok taraftar vardır maç biter bitmez sokaklara dökülmüştü herkes :)

reİs Öyle İse sana maÇ İzlemek yasak :) Şpl aliriz bu totemle :)

arabay gidiyorum otobanda park yerimnde maç bitene kadar bekliyorum..tel kapalı,radyo kapalı..en azından maç stresini yaşamıyorum.telefonu acınca 2 ihtimal oluyor ya seviniyorum yada üzülüyorum:D

bende internetten izliyorum hep, kazanıyoruz. ama takılıyor malumm yasssakkkk :)

seyretmememzlık yapmayın abı ızleyın hırsınız yeter bosverın totemı motemı :)

[video=youtube;XL3SvicVtzw]https://www.youtube.com/watch?v=XL3SvicVtzw[/video]

Galatasaray ruhumuz tek burcumuz

Ali Sami Yen ölümsüz kurucumuz

Kültür simgesi Galatasaray

Sporun beşiği Galatasaray

Sarı kırmızı gönlümüzde ideal

Spor kollarında tükenmeyen bir moral

Kalplerde yıldız göklerde bir ay

Sporun beşiği Galatasaray

Re re re Ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cim Bom Bom

Her dalda nice kupalar

Son hedef şampiyonluklar

Her kolda yarışmamız var

Zaferlere kavuşmamız var

arabay gidiyorum otobanda park yerimnde maç bitene kadar bekliyorum..tel kapalı,radyo kapalı..en azından maç stresini yaşamıyorum.telefonu acınca 2 ihtimal oluyor ya seviniyorum yada üzülüyorum:D

İyimiş. Benim de denemem lazım bunu. Hakikaten tansiyon falan düşüyor. 2006 da Kayseri maçında tansiyon yerlerdeydi, bayılıyordum. Bir gün gidicez valla maç izlerken

nasıl bır asksın sen GALATASARAY derbının hakemının bulent oldugunu bıle unuttuydum:)

bende şunu anlmaıyorum hacı, lig tv izliyorum diğer kanalları şimdi izleyemiyorum.

bizim taraftar kaç gibi çıldırcak floryada yahu :)

izlemeyenler cok uzulur sonra tarıhı mac bu sonradan ızleyerek olmaz bazı duygular:)

Bir kere yaptım bunu Nonda'nın golüyle kazandığımız 1-0 lık maçta ilk 10 dakikaya baktım lan dedim olmıyacak gittim kapadım herşeyi oturdum bitmesini bekledim :)

inandım ben sizlere

539982523.jpg

İyimiş. Benim de denemem lazım bunu. Hakikaten tansiyon falan düşüyor. 2006 da Kayseri maçında tansiyon yerlerdeydi, bayılıyordum. Bir gün gidicez valla maç izlerken

be o sene devre arsında atladım arabaya doğru temden kumburgaza arkadasımla beraber...maçlar bitti sandık telefonları actık fb 1-0 gerideydi 1 dk sonra 1-1 ve daha 10 dk olduğunu öğrendik.sonra tekrar kapattık telefonu..ondan sonrasını hatırlamıyorum:D

nonda gibi koyacak kafa gölünü elmander bu gece.

Geri
Üst Alt