STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

"Fenerbahce taraftararinin gunlerce ugrastiklari kareografi iptal edilmis. Sebebini cok merak ediyorum. Kimler engelledi?"

elemanın biri yazmış

Selçuk geçen hafta atma hakkını kullanmamıştır inşallah. Gerçi Trabzon ve Manisa maçlarında da 3 haftada 2 kere asmıştı.Belki de sniper'i bilemiştir daha keskin vuruşlar için :D

Sonunda cezam bitti... Talhaya selam olsun

InsAllah kazanicaz.

1-3

samandıra da yaklaşık 750 bin kişi yolcu ediyor fenerlileri fotoşok yok güvenilir kaynak :)

0-3 0-3 0-3 0-3 0-3 0-3

MELO nun golü var

4 sey bu macda olmadigi icin rahatca kazanacagiz Allahin da izniyle...

1.Dandik bir kaleci

2.Sabri

3.Servet

4.Rakipdeki cirkef lugano

unutmadan hakemde ortadan calsin yeter...

2 Saat kaldi.

hala yoğun kalabalık diyor utanma yok bunlarda taş çatlasa 200 kişi

felipe-melo-1326869417.jpg

0.jpg

Abi genelde Selçuk aşırtır arkada birisi vurur, onun için dedim ben. Selçuk ön direkten 1 kere attı zaten. Adamların taktiği önden aşırtıp arkadakine vurdurmak. Eğer kornerleri düzgün savunursak arkada vurdurmayız zaten.

sorunda o zaten işte.sen yobo gibi oyuncuları arka direkte kacırmazsan taktikleri cöker zaten.ha sen diyosun ki hic arka direkle ugrasmadan ön direkte durduralım diyosun bende arka direkte tutarsak birşey yapamazlar diyorum.Aslında ikisinde de sonuc aynı olur bizim için. yani fbye :happynew: :D

Selcugun bu frikik uzmanigi nerden cikti deniyor,cocuk antremanlar bittikten sonra saatlerce frikik calisiyormus,kendini inanilmaz gelistirdi,o kadar etkili noktaya gönderiyorki ya gol oluyor ya diregi yaliyor,genclerbirligi macinda mesela ilk frikik pozisyonunda kaleci hayatinin topunu cikardi,30 santim sag tarafta olsa cikarmasina imkan yok durdugu yer o topu cikarmasini sagladi,keza besiktas macinda gene diregi siyirip gecti,digerleri malum zaten hepsini ölü noktaya asti,tabiri caizse örümcek agi temizliyor,bu aksamda cok etkili yerden 2-3 duran top kazaniriz,acikcasi gol olma ihtimali %80 sag sol farketmez selcuk inan affetmez :D

uzun bir araç konvoyu dediği polis arabaları resmen

gs-gol.jpg

senelerdir sacma sapan maçlarda yenildik bunlara.ecen sene arenada bile o kadroyla bala yendiler...bu sefer biz kötü oynayalım ama yenelim

Selcugun bu frikik uzmanigi nerden cikti deniyor,cocuk antremanlar bittikten sonra saatlerce frikik calisiyormus,kendini inanilmaz gelistirdi,o kadar etkili noktaya gönderiyorki ya gol oluyor ya diregi yaliyor,genclerbirligi macinda mesela ilk frikik pozisyonunda kaleci hayatinin topunu cikardi,30 santim sag tarafta olsa cikarmasina imkan yok durdugu yer o topu cikarmasini sagladi,keza besiktas macinda gene diregi siyirip gecti,digerleri malum zaten hepsini ölü noktaya asti,tabiri caizse örümcek agi temizliyor,bu aksamda cok etkili yerden 2-3 duran top kazaniriz,acikcasi gol olma ihtimali %80 sag sol farketmez selcuk inan affetmez :D

Hakem frikik vermeyebilir bir de bu var, Kadıköy'de az katletmediler son 10 sezonda bizi.

senelerdir sacma sapan maçlarda yenildik bunlara.ecen sene arenada bile o kadroyla bala yendiler...bu sefer biz kötü oynayalım ama yenelim

gecen sene hakem sayesinde yenilmistik 2-0'i yemisti serefsiz Firat.. sonrada büyük fener oldu , hakem hatasi hic konusulmadi. Baros'un net golünü yemislerdi..

1-2 yil öncede Lincoln'ün frikikten astigi golü yemislerdi..

yanlis penalti ve ofsaytlarla cok gol attilar bize..

Rüyamda 2-2 gördüm.Ama inşallah yeneceğiz.

Gercekten dünyanin en anlamli en büyük derbisi bu ya. Heycandan oturamiyorum

Geri
Üst Alt