STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe - Galatasaray | 17 Mart | 20.00

aziz yildirim baskan oldugundan bu yana bu serefsiz statta kazanamadik.. simdi aziz yok ve galibiyet zamani (BENCE)

bunu sonra görmek isteyen like atsin :D

572020111207102352186.jpg

kadiköyde yenemiyormusuz pehhh,hakemler olmasa kac kez yenmistik

Volkanin sakallari kesmesi bize avantaj saglayabilir,denge sorunu yasayabilir :)

Bumaçı kafam güzel olmadan izleyemem titriyorum resmen,umarım gece galibiyeti konusuruz renktaşlar.ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN,

gecen sene hakem sayesinde yenilmistik 2-0'i yemisti serefsiz Firat.. sonrada büyük fener oldu , hakem hatasi hic konusulmadi. Baros'un net golünü yemislerdi..

1-2 yil öncede Lincoln'ün frikikten astigi golü yemislerdi..

yanlis penalti ve ofsaytlarla cok gol attilar bize..

biz yenince hemen gecistirilir,ama onlar resmen hakemle alinca hakem konusulmaz fb yendi denir

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

gecen sene bile tonla pozisyona girmistik sarpli kadro ile.

son saniyede emre colak net gol kacirmisti falan filan yani biz bunlari aslinda hep sahaya gömüyoruz ama skor hep yanlis oluyor..yoksa oyunu karsilastirsan son 10 macta galatasaray en az 6 macta daha iyi oynamistir.

volkan sakallari neden kesti? hayirdir yoksa aziz babasi cikiyormu :)

Artık evden çıkma zamanı umarım döndüğümde burda Galatasaray'ın galibiyetini kutlarız birlikte.

bunlar kareografide 6-0a gönderme yapacaklarmış öyle deniyor. öyle bişey yaparlarsa ezik oldukları tescillenir.

Lig bittiğinde boş yere bu kadar heyecanlandığımızı göreceğiz gibi geliyor,çünkü bu adamlar ceza alacak ve otomatikman şampiyon olacağız..Sadece ticari düşünceden dolayı sanki ceza olmayacakmış gibi düşünce yaratılıyor..Maçlar oynanır digiturk falan filan para kazanır sonra da cezalar açıklanır bizde kalpten gittiğimizle kalırız..Öyle de böyle şampiyon olacağız ama

bence hakemler onların lehine calıcak.dikkat ederseniz bütün basın sonraki maclarda heyecan olması icin cekişme olması icin fb macı kazanmalı diyor ligtv de bile bunu söylüyorlar özetle bu macı fbye bariz bir şekilde vermelerinden endişeleniyorum.belli ki mac günler öncesinden nasıl bitecegi belirlenmiştir.aziz icerde olabilir ama kolları hala dışarda.Onlar aracılıgıyla ve hakem aracılıyla(ligtv yi de unutmamak lazım) bu macı katledebilirler. La yoksa ben paranoyak mı oldum bu saatlerde :SS:

bunlar kareografide 6-0a gönderme yapacaklarmış öyle deniyor. öyle bişey yaparlarsa ezik oldukları tescillenir.

arenada bunlara 7-8 atacaktikki birdaha 6-0 bile konusulmazdi.zaten tek tesellileri angutlarin

LigTV'de stüdyo yayini sonunda bitti nekadar sikici bir mac öncesi yayini oldu ya 10 saat konustular durdular sacma sapan.

arenada bunlara 7-8 atacaktikki birdaha 6-0 bile konusulmazdi.zaten tek tesellileri angutlarin

Fatih Terim takimin basinda kalsin bu yeni yapilanmayla iki üc sezon icinde oda olur merak etme,her zaman ücün biriyle kurtalamazlar bir bakmissin gene 7 olmus....

bence hakemler onların lehine calıcak.dikkat ederseniz bütün basın sonraki maclarda heyecan olması icin cekişme olması icin fb macı kazanmalı diyor ligtv de bile bunu söylüyorlar özetle bu macı fbye bariz bir şekilde vermelerinden endişeleniyorum.belli ki mac günler öncesinden nasıl bitecegi belirlenmiştir.aziz icerde olabilir ama kolları hala dışarda.Onlar aracılıgıyla ve hakem aracılıyla(ligtv yi de unutmamak lazım) bu macı katledebilirler. La yoksa ben paranoyak mı oldum bu saatlerde :SS:

Galatasaray bu sezonki tüm oyunlari bozdu sayilir buradan mi cikamayacagiz ?

Geri
Üst Alt