STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Facebookta yazdığımı buraya da koymak istiyorum:

Evet gençler; fenerli futbolcular + HAKEMe karşı aldığımız bu beraberlikten hiç mutlu değilim. Çok rahat yeneceğimiz bir maçı avuçlarımızın içinden kaçırdık. 2-0 geriye düştükten sonra maç sonuna kadar sadece baroni ile bir kere tehlike yaratabilen fener, ve özellikle 2. yarı CIVIK CIVIK SIÇAN FENER TARAFTARI...

Fazla söze gerek yok, yine yenemedik kabul ama puan farkını koruduk ve play-off'larda büyük bir avantajımız var. Sakın bana 13 yıldır KARIKÖYde bizi yenemiyorsunuz edebiyatı yapmayın. O zaman bende size derim ki:

-Küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle, BÜYÜK takımlar ise şampiyonluklarıyla sevinir ;)

...

Melo başta o itişmeye girmeseydi daha iyi oynardı konsantrasyonu bozuldu adamın.

Stoch kocaman bir balon.

ben hayatımda böyle ballı takım görmedim bıktım artık kazanamadığımız için üzgünüm

şimdi bu malların hesabına göre seneye kadıköy maçına yaklaşık 1000 gündür kadıköyde yenilmiyo olarak gidicez :D gerzekler ya..şu bi tane mal vardı ya 11 çocuk yapan 1100 günde o i.neden 10 tane çocuk çıkartırım ben o zaman :D

playofftaki karıköy tecavüzünün provasıydı beyler bu playoffta karıköye gömeceğiz bu şerefsizleri !

#bukorkusizeyeter yüklenin beyler

3mc0x.jpg

12gibi girecegim foruma. Sakin olamiyorum. Fatih hocaya , Hasana yapilanlar. Myc almayim.

Elimizden kactin top fener. Az kalsin..

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

fener bursa ile berabere kalır trabzona yenilir biz tüm maçları alırız fark 14e çıkar bence

lan bu mal fenerli bana neyin kafasını yaşıyon 2-0 dan zorrla dönderdiniz yazıyor la şuna ağzı laf yapan renktaşlar bişey söyleyinde dumur olup kalsın

beyin ölümü gerçekleşmiş o arkadaşın :D 2-0dan heralde zorla döndürülür zaten rahat çevirseydik o onların takım olmadığı anlamına gelir gerçi takım değiller o ayrı konu

Mehmet Ali Birand ‏ @mabirand32gun

Unal Aysal ile birlikte izledik . mac bitince " yazik oldu, sevinemedik. Son dk golu hakkimizdi . Ancak takimimla gurur duyuyorum" dedi.

ridvan sana arkadan yaslansinlar

play off ta senı kım alıcak elımızden Fener !!

Mehmet Ali Birand ‏ @mabirand32gun

Unal Aysal ile birlikte izledik . mac bitince " yazik oldu, sevinemedik. Son dk golu hakkimizdi . Ancak takimimla gurur duyuyorum" dedi.

başbakanla birlikte izlemeyecek miydi maçı almanyada öyle demişti

fb nin önce giysilerini çıkardık devamı playofflarda bekleyin

Bizim futbolcular ciddi söylüyorum o 9 puan fark yüzünden beraberligi düsündük,halbuki son dakikalar biraz daha öne adam soksak 2 pozisyon daha bulurduk,takimada bu konuda kizginiz,tomasta simdi röpörtajinda elestiri yaptik aslinda kazanmaliydik dedi,bu arada hakan sükür cok önemli bir noktaya temas etti,emre colak cok iyi oynadi ama cikarken yaptigi hareket yalnisti diye,emrenin gencligine veriyorum ama fatih hocaya yaptigi hareket cok hatali bende elestirdim bence emre cikacak son oyuncuydu engin cikmaliydi ama emre biraz daha akilli olmasi lazim,sonucta sana o formayi hocan veriyor,eminim kendiside pismandir,hakanda zaten bir agabeyi olarak uyarayim dedi.

Geri
Üst Alt