Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler sadece bu maç için demiyorum, genelleme yapiyorum, Engin'in bu takımda yeri yok açık ve net. Emre-Riera başlamalıyız artık.
Fatih Terim: Bu sene peydah olan bir play-off oynayacağız. Ama şampiyon takımımı kutlarım. !!
Nokta.
Melo başta o itişmeye girmeseydi daha iyi oynardı konsantrasyonu bozuldu adamın.
Bizim futbolcular ciddi söylüyorum o 9 puan fark yüzünden beraberligi düsündük,halbuki son dakikalar biraz daha öne adam soksak 2 pozisyon daha bulurduk,takimada bu konuda kizginiz,tomasta simdi röpörtajinda elestiri yaptik aslinda kazanmaliydik dedi,bu arada hakan sükür cok önemli bir noktaya temas etti,emre colak cok iyi oynadi ama cikarken yaptigi hareket yalnisti diye,emrenin gencligine veriyorum ama fatih hocaya yaptigi hareket cok hatali bende elestirdim bence emre cikacak son oyuncuydu engin cikmaliydi ama emre biraz daha akilli olmasi lazim,sonucta sana o formayi hocan veriyor,eminim kendiside pismandir,hakanda zaten bir agabeyi olarak uyarayim dedi.

ya birak renkdas
adam 17 yasinda mi
kiyamam oy oy melom benim
seni ittilermi
offffff adam iki pozisyonumuzu yedi