STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Antudan 3.5 g.t korksu nasıl olur index'i bekliyorum :D

Baytar ve Melo galibiyetimizi önledi malesef. Necatide hosuma gitmedi. elimizle verdik 1 puani. üzgün haldeyim

2 hizli,teknik ve golcü kanat adami alsak be ;)

Tomas Ujfalusi ‏ @TomasUjfa

Yanıtla RetweetlendiRetweetle Sil Favorilere eklendiFavorilere ekle · Kapat Aç Detaylar

They were to lucky today...:-(..but we did well everyone...!!!..

aydin sanki iyi oynamaya basladi.ne dersiniz arkadaslar?

beraberligin sinirinden evet yorum yapamadik,sahane oynadi zaten ben hep yaziyorum 1 aydir yaziyorum,helal olsun aydin yilmaz sendeki degisimi göremiyen ön yargili taraftar utansin dedim,bugünde döktürdü,iyi oynamak ne demek girdikten sonra cok etkili geldik cok pozisyona soktu ve zorladi,topu harika tasidi.

Engin'in vurduğu şutlar yerden sekerek komedi bir şekilde gitmese 5 tane atardık. Anlamıyorum abi bu adamların mesleği futbolculuk bunlar çalışırken ne yapıyorlar şut çalışmıyorlar mı neden her vurdukları komik şekilde gidiyor kaleye Engin niye bam güm diye vuramıyor topa kaç tane pozisyon oldu öyle çıldırttı bütün kahveyi ya kahve resmen çıldırdı ya Engin'in vuramadığı her şutta.

son pozisyonu şimdi gördüm.kahroldum.o top nasıl gol olmaz arkadaş.pes.of of....

ben emrenin 2.saridan atilmayacagini yazmistim.maalesef hakemler kuslari koruyor

ya abi 7 yasindaki cocuk enginden sert vurur su toplara yahu

Şu maçta fener cezalı olsaydı da

bayanların sesini duysaydık

ne güzel olur du

ühühühü

gibi

:)

Emre b.'yi korumalarından bıktık ama hakemler hala bıkmadı. GG'de Emre'ye küfür etti direk ağzından okunuyodu ama hiçbir hakem görmedi..

Bu arada bugün saha olayları bizim sahada olas Volkan ile GG Tv tv gezip yıkarlardı ortalığı.

hafta ici sivas macinda aydini ilk 11 de görsek bari

Neyse olan oldu,kalp krizi gecirmeden sakinlesmek lazim :D kabul edemiyorum ama etmeliyim :D

Seneye bu takima süper oyuncular gelecek 2-3 kaliteli transferle biz icerde disarida bu eziklere +18 yapariz,kimsenin endisesi olmasin,sürekli söylüyorum her zaman öyle jeneriklik gol atamazlar diye ama artik söylemiyecegim,kadiköyde büyü var vurduklari gol oluyor,biz kursun felan döktürmeliyiz taraftar olarak organizasyon yaptiralim hatta,ciddi inanmaya basladim :D

o direği izledim aydın ayağını koysa gol

huyundanmidir suyundanmidir bilmem ama fb ye giden her oyuncu hemen ilk macta cirkef oluyor ;)

bu arada aykut kocaman da cok yardimci oluyor bize 2 yildir valla

hagi yardimci olmasaydi gecen sene ,aykut bizi yenememis olacakti galiba

Ah ulan ah o son top direkte patlamayacaktı tarih yazacaktık. Olsun, tebrikler aslanlar. 2-0'dan sonra umudumu asla kaybetmedim. Belliydi bu güzel oyunla yenilmeyeceğimiz. Galibiyeti kaçırdık, 70 dakika Kadıkoy'de Fener'i top oynatmadık. Bu oyun beni tatmin etti. Keşke o son top kaçmasaydı da Kadıköy'de tarih yazsaydık.

Geri
Üst Alt