Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu
Hayatımda izlediğim en stresli maçtı. He beni strese sokan ne skorboard'du ne Aziz'in itleriydi. Bütün mesele maçı izlediğim ortamdı. Öyle bi misafir vardı ki bugün evde ayaklarından tutup camdan aşağı atasım geldi o derece sinir bozucu kişiliklerdi.
Maç başlamadan başladır.. "Oğluumm burası Kadıköy koycaz size, siz ne zaman çıkabildiniz ki bu stattan şimdi çıkasınız, heveslenmeyin biz Fenerbahçeyiz, gömücez sizi stada" bilmem ne bilmem ne. Maç başladı hala susmadı adam(!) Neyse ev sahibiyim susayım, sakin olayım, konuşmayayım kendimi nasıl sıkıyorum ama.. Neyse 9. dakikada bi gol attılar, "ahahahaa Sow'a başladık" Tutamadım kendimi "Abi erken sevinme bak maç 90 dakika" dedim başladı babam dürtmeye sus sus sus.
15. dakika Alex golünü attı, bunların hiç kapanmayan çenesi başladı "Abi 15. dakikada 2-0, 90. dakikada 6-0 olur mu ne dersin ahahaa" ben sakinim bişeyim yok, önemli olan seyir zevki yüksek, zevkli bi maç izlemek ıhıhı sahte gülücükler atıyorum..
Şekip Mosturoğlu'nu görüpte, şikeye dil uzatmamak olmaz demeye kalmadı "Paramız var ki şike yaptık helal olsun başkaaağn" naraları atar oldular. Kafama oturdu bunların ne olduğu.. Tipik Fenerbahçeli zihniyeti işte dedim geçtim.
Gol oldu, Elmander gerçek bir Galatasaraylı oldu. İlk yarının bütün sinirini gol sevinciyle attım rahatladım çok şükür.
2. yarı başladı.. Adam(!) A diyor susuyor, B diyor susuyor. İşte o zaman maçı aldık biz. Galatasaray adamı böyle susturur be. Ohh
Devre arası muhabbettinde demiştim. Sahaymış, şuymuş buymuş boş. 2. yarı kondisyon konuşucak, görüşürüz diyebilmiştim neyse ki.. Şükürler olsun ki haklı çıktım.
Aykut Kocaman bi aptallık yaparak skora yattı. Hamleleri hep bu yöndeydi. Neredeyse tek kale maç yaptık 2. yarıda.
Kendi sahalarını dar ettik, Hakan Balta golüyle efsane skoru yazdırdı skorboard'a. Selçuk maç kaç kaç, Allahım skoara bak efsane diyerek açılmaya başladım.
Son dakikalarda Bienvenu'ydu galiba kaleyi yokladı soldan dışarı çıkan topta kendimi tutamayıp "Abi paranız vardı ya hani diyorum ki şu kaleye bi raylı sistem getirseniz top nereye o nereye gitse baksana çok lazım oluyor" diyip sustum. Babam bi yandan konuşayım istiyor bi yandanda ev sahibiyiz idare et diye mırıldanıyor. Neyse ben susayım skor konuşsun dedim geriye yaslandım.
He Fenerbahçe taraftarının terbiyesizliklerine hiç değinmek istemiyorum. Bu olaylar hep burada oluyor. Atılan cisimler, edilen küfürler, gerilen sinirler.. Evet burası Kadıköy.. Bi Arena değil tabi olamazda..
Hakeminde ufak tefek hataları dışında yanlı bi tutumu olmadı. Gerektiğince kart çıkarmayarak, sakin tutmak istedi maçı. Olması gerekende buydu kanımca.
Evet maç bitti, derbi hikayem bitti.
Galatasaray'ın büyüklüğünü dünya alem görmüş, ibret almış oldu. Yatıp kalkıp şükretsinler şu skora. Ah o son dakika golü olcaktı ki bende bunu yazmicaktım.
Neyse hayırlısı bakalım.. Sırada ki gelsin..