STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Bu arada Fenerbahçeden puan silinecekse bu sezon silinmesin arkadaş. Ben açmışım puan farkını, takımım canavar gibi.

Gelecek sezon silsinler puanlarını Fenerbahçenin.

şu zamana kadar bunu beklediler.şu an artık fb de razı puan silinmesine.bizi yenselerdi o zaman sorun çıkacaktı...Ali dürüst açıklamasında bu sonuçla tff nin işini kolaylaştırdık dedi.o da bunu kastetti

demet akbagın ne isi var la orda...:D

ya daha cok mac var, bence abartmislar

fragman beylen bunlar şampiyon olunca nasıl çoşku olacağını hayal edin şimdi

ya şu kutlamaya bakıp beraberliği kutladığımızı düşünenler var aramızda hayretle bakıyorum taraftar zaten planlamıştı yensekte yenilsekte karşılanıcaktı takım floryada 34 haftayı lider bitirmeyi garantiledik coşku seli var taraftar futbolcular bütünleşmiş beraberliğe seviniyormuşuz da kutluyormuşuz

Her şeyden önce futbolumuzu kutluyoruz :thumbup:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Hakanin Golunda bi tek ben mi, yavas algiladim.

ben nedense foul oldugu sandim, oyun durdu, Hakan öyle ati gibi hissedim. babam gol bagirdi, bende ,,gecerkden gol mu?"

ondan sonra basladim sevinmeye, cok garip :D

Aynen ben de gol olduğunu geç anladım. Kaleci dahil herkes durdu, faul ya da ofsayt oldu Balta öyle gaza gelip vurdu sandım.

arkadasim Facebook'uma bunu yazmis? buna yazabilcegim en guzel cevap ne ola bilir.

" 12 yildir yenemionuz hala yenmek icin mi geliosunuz?"

Yemin ederim bu fbliler mal başka hiçbir şeyle açıklanmaz.

Daha hiç bir şey bitmede millete malzeme vermeyelim. Herkesi Sukunete davet ediyorum. Elbette bugün iyi işler yaptık ama daha önümüzde çok önemli maçlar var.

Alemmmm GÖTTTT oldu beyler :))))

Tümerinden fener medyasına,satılmış galatasaray kalemşörlerinden hakan şükürüne kadar.

Özellikle hakana bir çift lafım var

Şuan dijitürtte fenerinde galatasaray kadar tehlikeli atağı var gibisinden laflar ediyor

Aslında yadırgamamak lazım milletin verdiği oyları düşünmeden özel sektörde aykırı olmadan çalışarak! millete ihanet ederken galatasaray kimliğine ihanet etmiş çok mu !

tünel kazsana tünel kazsana aziz yıldırım tünel kazsana :D

beraberligi kutladıgımızı mı dusunuyosunuz yw,sampiyonluk havasına girmisiz,hava yakalnmıs taraftar futbolcu ne guzel,ne var bunda?

Ya olamazsak. Onu da düşünmek lazım. Bu görüntüler hem Galatasaraylı futbolcular üzerinde rehavet yapabilir hem de rakipleri kamçılayabilir. Lig bitmeden şampiyonluk kutlanmaz. Şu anki görüntülerin şampiyonluk görüntülerinden farkı yok bence. Şampiyon olsak Florya'da yine aynı sahneler yaşanırdı belki biraz daha kalabalık olabilirdi. Telegolde şu an o tartışılıyor ki bence de yanlış konuşmuyorlar. Neticede bence abartılı..

6647.jpg

Hakanin Golunda bi tek ben mi, yavas algiladim.

ben nedense foul oldugu sandim, oyun durdu, Hakan öyle ati gibi hissedim. babam gol bagirdi, bende ,,gecerkden gol mu?"

ondan sonra basladim sevinmeye, cok garip :D

Yalnız değilsin, bende geç algıladım golü :asd:

malesef bu sikeciler düsmeyecek ve puanlari bu sezon silinecek,ne yapalim Türkiye kabul edelimki degismiyecek bizim ülke,kilifina uydurduk,bakin platini basbakanla görüsüyor,siyaset girmiyormu simdi spora,uefa bile göz yumuyor,avrupaya iste 2-3 yil gidemiyecekler birde öyle ceza kupa trabzona,para cezasi azizden ömür boyu futboldan men...

Artik biz tamamen kendimize ve gelecek sezona adapte olmaliyiz,bu sikeci igrenc ligde olsakta önümüze bakip saha disi olaylara bakmamaliyiz,kendi isimize bakmaliyiz.

3 puanı kaçırdığımıza yanıyorum,ah baros ah.

Geri
Üst Alt