STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

arenadakı fener maçını ıple çekıyorum ezıklere ölümcül darbeyı orda vurucaz.

Portalın girişindeki videoyu nasıl pcye indirebilirim beyler

Kimler inanmıştı 2-0 dan sonra macın döneceğine???? :)

2-0 dan sonra 3. golü yicez diye korkuyordum ilk yari bitmeden

eger 3. golü yemezsek, sansimiz var daha diyordum.

sonra ilk yari bitmeden elmander golü atinca, fenerin geri cekilecegini biliyordum ve bu yuzden 2. golü beklemeye gectim :)

2-2 olduktan sonra 3. gole cok inandim, ama olmadi

5600 küsür mesaj var bu topicte

herhalde rekor olmasi gerek ??????????????????????????????????????????????????????????????????

Ya o kadar stres yaptımki, uyurken dedimki Allah'ım ne olur yardım et dedim.Uyudum ve bunları gördüm.Golü falan görmedim ama bi his gibi birşey geldi.Uyurken 2-2yi gördüm.

hoca sen iştiareye yatmışsın ya :D

Mac sonunda sanki yenilmisiz gibi moralim bozuktu, son pozisyondaki golü atamadik ya öldüm lan yazik oldu maca.

Helal olsun sizleree..!!

AoOLFR2CMAAJOOA.jpg

Ya o kadar stres yaptımki, uyurken dedimki Allah'ım ne olur yardım et dedim.Uyudum ve bunları gördüm.Golü falan görmedim ama bi his gibi birşey geldi.Uyurken 2-2yi gördüm.

okan sen nesin ya....okan paul olarak değiştirilsin adı...

Portalın girişindeki videoyu nasıl pcye indirebilirim beyler

jdownloader kullan linki kopyaladığın an link listesinde belirecektir. Youtubeden öyle çekiyorum videoları misal hem rahat oluyor hem mp3, mp4, flv ne varsa gösteriyor orada. Bu önerime kulak ver bence

Ulan fenerliler " 9 puan fark var ama play-off'larda da yarıya bölünecek daha hiçbişey belli değil" diyolar ama kendilerinin de Trabzonla arasında 8 puan fark var.2 hafta sonra Trabzon yenerse fark 5.:) İkiye böl fark mark kalmadı.:) Hatta Bjk'de yarın yenerse fark 8'e inecek.

Ulan fenerliler " 9 puan fark var ama play-off'larda da yarıya bölünecek daha hiçbişey belli değil" diyolar ama kendilerinin de Trabzonla arasında 8 puan fark var.2 hafta sonra Trabzon yenerse fark 5.:) İkiye böl fark mark kalmadı.:) Hatta Bjk'de yarın yenerse fark 8'e inecek.

Evet sadece 2 takım katılacak sanıyorlar heralde.Kendilerinin 2.ciliği bile tehlikede.

maçtan daha yeni geldim floryaya giden bütün taraftarımızın ayağına sağlık ayrıca elmander ,melo ve musleraya yabancı olmasına rağmen bu kadar kalpten oynadıkları için bir taraftar olarak çok teşekür ediyorum.

istanbulda olan tüm renktaslarin,hem türkiye kupasi ve trabzon macinda trübünleri tiklim tiklim doldurmasi gerekiyor,su takima arenada tek bir bos koltuk yakismiyor,büyük taraftarimizda doldurucaktir zaten süphem yok.

Ben sezon basida söyledim Galatasarayli yillar basliyor diye,daha yeni basladik,yepyeni bir iskelet ve yeni bir baslangic,cok sevindirecek insallah Fatih terime ve takima yönetimiyle kenetlenirsek dünya bile karsimizda duramaz bunu bir kere cümle aleme gösterdik,Real Madridi bile devirip o en büyük kupayi aldik,simdi tekrar gösterme zamani geldi,Cehennem simdi avrupanin devlerini bekliyor yeni mabedinde,uyuyan dev uyandi!

Geri
Üst Alt