STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

2-0'dan Kadıköy atmosferinde geri gelmek son derece gelmek son derece güzel. Ama galibiyeti kaçıran taraf olmamızda üzücü. Yarış henüz bitmedi 9 puan büyük bir avantaj olmasına ragmen play-off denen cıkan sacma sey üzerinden puan farkı azalıcak. Ben ciddiyetimizi korumamız gerekiyor, aldıgımız bu beraberlik karşı tarafı ileri ki maçları icin daha da hırslandıracaktır. En büyük korkum takımda erken rehavet oluşması, bence biraz daha sevincimizi içimizde tutup, gösterdigimiz büyük çaba ve gayreti biraz daha göstermeye devam etmeliyiz. Daha oynanmamıs 9 tane daha 90 dakika ve alınacak playoffta 18 lig'de 9 puan daha var.

hakanın golünde bende tedirginlik yaşamadım değil :D foul oldu sandım

o golde arkadaşıma dedimki hakemde santrayı geç gösterdi dedim ulan ofsaytmı verdi foulmu verdi niye golu vermiyo bunları söyledim santrayı gösterdi adam acaba hakan baltanın gol attığına hakemdemi inanamadı yoksa ...tr gol attılar temizde vermem lazım diyemi düşündü orda izleyin tekrar tekrar hakem biraz duruyor golden sonra bekliyo 3-4 saniye kadar

Asıl hezimet Seyrantepe'de Bu sefer oyunla değil skorla olacak :)

koskoca forumda Hakan'ın golünü ilk ben yazdım lan kimse tepki vermiyor diyorum noluyo hala millet direkten dönen topu konuşuyor bende mi bir sorun var :)

Ah ah o son pozisyonda kaldım hala olsun Aslanlar mücadele bu işte helal olsun..

Biz Arenada bunlarla top diye oynariz.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Aklım hala Baros'un pozisyonunda.

Keşke o pozisyon olmasaydı.. Hala cigerim yanıyor..

Of..

Hakan'da ne güzel vurmuş lan topa ip gibi..

koskoca forumda Hakan'ın golünü ilk ben yazdım lan kimse tepki vermiyor diyorum noluyo hala millet direkten dönen topu konuşuyor bende mi bir sorun var :)

Bende uzun süre emin olamadım hatta şimdi gördüm buraya "gol?" diye yazmışım :asd:

İyi yalnız değilmişim Hakan'ın golde geç algıladığım için. :) Noluyo dedim faulü mü verdi naptı, hakem santrayı gösterince sevinmeye başladım :D

1 cm ile 3 puanı kaçırdık. İlk 20 dk'da o golleri Fener taraftarı attı. Takımımızın bu baskı altına girmesini de normal buluyorum.

Top aşağı denk gelse veya Aydın az daha uyanık olup bi şekilde gol yapabilse falan filan bunlar artık geçmiş bitmiş.

Ben bu Kadıköy şanssızlığının artık Play-Off maçlarında oraya giderken Şampiyon gidicez ve rahat oynadığımız için de bu şanssızlık kırılacak. Canları sağolsun ama ne olursa olsun sadece 70 dk değil 90 dk baskılı oynamalıyız her maçta. İlk dakikalarda hiç baskı yapmadılar ve 2-0 ortaya çıktı. Yine de canları sağolsun..

Arena'da bu kadar iyi ağırlandıktan sonra bugün yapılan kalleşlik anca fener taraftarına yakışır. Zaten Kadıköy'de küfür olmaz, en fazla hocalarımızın kafası falan yarılır; ama elbet onun da hesabı sorulur.

musleranında gol atması lazım hakanda attı artık :D

Beyler Allah'ını seven Baros'un pozisyonu demesin artık.:( Balta'nın şutu desin,Necati'nin ara pası desin,Elmander'in golü desin başka bişey desin..

Beyler maçın şöyle güzel fotolarını nerde bulabilirim?

bu arada hakanın golünde topu kalede gördüğüm an sandalyenin üzerine çıkmıştım golü vermeseydi maçı kapatırdım

2006 da Gerest alnına gelen madde yüzünden yaralanmıştı o maç tan sonra kenetlendik ve şampiyon olduk mağlup olmamıza rağmen bu maçta Hasan Şaş ta tribünlerden nasibini aldı Elmander de kanlar içinde kaldı sahda ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayan futbolcu topluluğunu uzun zamandır göremiyorduk şampiyonluğumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

429415_319897824737284_188369847890083_900123_748797857_n.jpg

Fenerlilerde kutlama yapıyormuş galiba malum 2-2 :D

Geri
Üst Alt