STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

c265id7q1bkrs8rhb.jpg

Televizyonlardaki programlarda çok fazla işlenmedi bu olay, yok müthiş golmüş yok vs. gibi şeyler söylendi... Selçuk Dereliyi kutluyorum. Haklı bir yorum yapmış, bence de net bir faul var ilk golde.

şerefsiz bülent yerine adam olsaydı 10 kere atardı tosuncugu

Direk :(

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

15 dakika daha olsaydı eminim 2-4 alırdık maçı.Öyle bi maçtı.

Ah Baros ah... O gol olsaydi suan 591nci sayfaya degil 824ncu sayfaya yaziyor olacaktim...

Hayirlisi boyleymis.

Adamlarin 2 pozisyonu jeneriklik gol olur... Bize denk gelir zaten hepsi

Bizim 123215 pozisyonumuzdan 2 si anca girer digeride gosterip vermez cinsinden...

Kadikoyde harbi buyu var aga ya.

engin son top kullanımlarında daha iyi olsa mac farklı olurdu. cocuk calışıyo cabalıyor son toplarda maf ediyor

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 17 Mart

Playoff'da koyariz deyip duruyorsunuzda , daha oda belli degil yarin Platini geliyor bakalim neler olacak..

Maç sonrası Fatih Terim: "Eğer bir takım Avrupa şampiyonu olacaksa, bu takım yine Galatasaray olacaktır”

Ah Baros ah... O gol olsaydi suan 591nci sayfaya degil 824ncu sayfaya yaziyor olacaktim...

Hayirlisi boyleymis.

Adamlarin 2 pozisyonu jeneriklik gol olur... Bize denk gelir zaten hepsi

Bizim 123215 pozisyonumuzdan 2 si anca girer digeride gosterip vermez cinsinden...

Kadikoyde harbi buyu var aga ya.
Sow hayatında kaç kez öyle gol attıki.Oda bize denk geldi.

Beyler yemişim 12 senesini falan.

Dün bu maç bana çok şey gösterdi.İmparator gerçekten çok çalışmış.

Öyle rahat pozisyon bulup öyle özgüvenli oynuyorduk ki (2-0 iken bile) Fenerbahçe'nin kazanamayacağı belliydi.

Cepheden bu denli paslarla bu kadar harika gelen bir Galatasaray ilk kez görüyorum.Şampiyonluk hayırlı olsun.

Umarım seneye 2 kaliteli takviyeyle çeyrek final yarı final falan görürüz.

Selcuk harika vurdu 35metreden. Top havada S cizerek gitti. Ama volkan iyi cikardi. Top biraz daga saga yalpalansaydi goldu.

Ziegler topu tuttu nasıl çıkmadı o top hadi çıkmadı semihe faul var orada.Alex vuruyor 25m den gol oluyor selçuk vuruyor olmuyor.SON DK DİREKTEN dönüyor top önümüzede düşmüyor bal değilde ne bu ?

Fatih Terim: "Normal sezonda şampiyonuz. Bu sene peydah olan bir lig daha var. Onu da kazanacağız"

Sampiyon takimi kutluyorum. Bize yakisir sekilde oynadilar. Bizim icin cok degerli olan beraberlige bile sevinemedik. Galibiyeti haketmistik. Arena'da 10 gol kacir, sanssizligin kitabini yaz, adamlarin ayagina degen top 90'a gitsin. Yine bu ballari kurtardi onlari. Ama onlar da,taraftarimiz da,onlardan cok cok güclü oldugumuzu anladi. Playoff'da icerde disarda Fenerbahce'yi ezerek yenecegimize inaniyorum. Artik sacmalamazsak sampiyonluga emin adimlarla yürürüz. Her mac sampiyonluk maci

Selcuk harika vurdu 35metreden. Top havada S cizerek gitti. Ama volkan iyi cikardi. Top biraz daga saga yalpalansaydi goldu.

O pozisyon dönüşü 2. golü attık zaten.:)

Yanliz hakemi de es gecmemek lazim! Aleyhimize yanlis kararlar ve korkak düdükler caldi. Maci kazanmamiz icin, daha degisik bir deyimle berabere bitmesi ve kendisi en kücük hasarla kurtarmasi icin, korkak bir yönetim sergiledi!

Sow'un attigi gol faul!

Emre ikinci saridan atilmaliydi henüz ikinci yarinin baslarinda, hatta ortalarinda bir tane daha bariz adama faul yapti yine vermedi.

Mac en az bir 3 dakika daha uzamaliydi, ki ozaman kesin atardik bir tane daha.

fenerliler 1 puana sevindiğimizi düşünedursun. ben onları korkuttuğumuza seviniyorum adfdafad maç sonu f5liler konuştum yüzleri sapsarı hahahahahha

Şans, kader, kısmet, bal ne derseniz deyin dünkü maçta bir şeyler ilk 15 dakika oyun oynamamıza engel oldu. Biz normal futbolumuzu, planladığımız futbolu sahaya yansıtabilseydik Fenerbahçe pozisyon bulmadan 2 gol falan atamazdı. İlk atağın gol olması, sonra uzaktan vurulan topun köşeye gitmesi her zaman denk gelmez. 2-0'dan sonra bizimkiler biraz daha istekli oynadılar, belki Fenerbahçe 3'ü atsa dağılabilirdik ama 2-0'ı koruma içgüdüsüyle oynadılar. Aykut Kocaman da bizim ekmeğimize yağ sürdü açıkçası. Stoch ve Alex gibi adamları oyundan çıkarıp savunmaya ağırlık vermesi bizden korktuğunun göstergesiydi. Son dakikalarda her türlü riski alıp yüklenebilirdik çünkü ilerde sadece Sow ve Dia vardı. Onlara pas atacak bir adam ise yoktu sahada. Çok fazla risk almaya gerek kalmadan 2. golü bulduk. Ardından 3 de gelebilirdi ama maçın başındaki o şans, kader, kısmet, bal her neyse işte yine kazanmayı layık görmedi bize.

Şunu gösterdik ki bu sene ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki istediğimiz, kurguladığımız oyunu oynayabilelim. Bu saatten sonra psikolojik üstünlük de her türlü bize geçti. Trabzonspor maçına cezalı veya sakat vermeden çıkacağız. Fenerbahçe ise içerdeki maçlarına dahi stresle çıkacak. PFDK Ali Cengiz oyunu yaparak cezaları erken açıklamazsa Bursaspor maçını çocuk ve kadınlar önünde oynayacaklar. Bursaspor kötü ama o avantajı kullanmaya çalışacaklardır. Zor iki maçı var Fenerbahçe'nin.

Biz ise Trabzonspor maçında bir kaza yaşamazsak şampiyonluğu 34 hafta sonunda garantileyebiliriz. Ben yine de dünkü atmosferi gördükten sonra bu takımın şampiyonluğu kaybedeceğini düşünmüyorum ya neyse...

Geri
Üst Alt