STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:31 | Fenerbahçe 2-2 Galatasaray | Maç Sonucu

3 puanı haketmiştik.Ama olsun 9 puanlık farkı korumakta güzel.Şimdi Fenerbahçe'nin bu oyununu gördükten sonra Bursa ve Trabzon hatta Antalyaspor maçlarında kayıp yaşaması kuvvetle muhtemel.Biz ise özgüvenimiz tavan yaptı , zaten inancımız , hırsımız , mücadelemiz , ruhumuz , futbolumuz kalan maçların hepsini kazanıp şampiyon olarak bu ligi bitirecek güçteyiz.Playoff'lara iyi bir avantajla gireceğiz.Ben çok umutluyum Playoff'larda da bu futbolu sergilersek puan kaybı yaşamadan Şampiyon oluruz.Aslanlarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz.Tabiki bizlere düşen görev artık Arena'yı tıklım tıklım doldurmak!

Hayır direkden dönüyor top. Sonra baros vuramıyor. Sonra aydın vuramıyor.

Ulan keşke olmasaydı o pozisyon. Olmadan 2-2 bitseydi Unutamıyorum!
herşeyde bir hayır vardır belkide şanpiyon olmamız için o topun gol olmaması gerekiyordu bence fazla uzelme bir dahaki fb maçına daha buyuk bir konsantrasyonla çıkıcaz bide burdan bak

yobo nereye gidiyor :asd:

@ftw1905 ten alıntı

3mwrk.jpg

Arena'daki maç bu galiba...

Geçen senede en kötü sezonumuzda Kadıköy'de buna benzer bir futbolla şansız bir şekilde 0 - 0'la 1 puan almıştık.Bu senede galibiyeti hakettik ama şansız bir şekilde 2 - 2 berabere bitti.Bu sefer Playoff'larda galibiyetten eminim ben.

o son dk da gole engel olan varya o direk o direk varya o direk bütün sırayla azize aykuta sonra tüm fenerlilere .... :asd:

Skora yatalım diyen angutlar. SerefAydın aracılığıyla.

AoRfAiECAAA-XCh.jpg:large

o son dk da gole engel olan varya o direk o direk varya o direk bütün sırayla azize aykuta sonra tüm fenerlilere .... :asd:

direğin suçu yok. Onu üreten fabrika o fabrika varya o fabrika bütün sırayla azize aykuta sonra tüm fenerlilere ....

Bagira bagira sesim gitti. 2. gol'de oyle zipladim oyle bagirdim ki, sanki her an bayilacaktim gibi. Basim o an cok donmustu ve herkezi cift goruyordum.

O son saniyedki gol olsaydi ben kesin kalpten giderdim.

1 puan'a razi degilim, bu mac bizim hakkimizdi, ama 2-0 dan 2-2 yapmakda basarili bence.

Fener kalan 3 macda kesin puan kaybeder (Bursa 1 puan, Trabzonspor 0 puan). Biz diger 3 macimizi alirsak ki alacaz, bence 14 puan fark ile playoff'a gideriz.

sezon öncesi fb liler sevinmisdi play off`a.simdi korku icindeler 2 mac daha var diye.emin olun bu iki maci da Aslanlarimiz fb lilere dogulduklarina pisman edecekler.

feneri kadıköy'de yeneceğiz ama böyle bir galibiyet ile olur mu bilmem...

1-0 dandik bir skorla veya 2-1 falan...

Asıl böyle 2-0'dan 3-2 yenmek vardı....İşte bunları bir türlü yapamıyoruz...

AoRgaAjCIAEfuML.png:large

:b5:

aykut kocaman çok boş td. bir kere olsun stoch'u diğer kanada geçirmeyi akıl edemedi, hakan balta'yı daha çok zorlayabilirdi :D dakika 60 hop adamı çıkardı, eboue'nin karşısına kimi koysan adam zaten etkisiz hale getirir.

O zaman topu sağa çekip nasıl şut atsın :D

Aykut'ta biliyor stoch'un tek yapabildiği aksiyonu

hahaha melonun kiss my ass hareketini daha yeni gördüm, süpermis

yalnız o son dakikadaki top girseydi o an nasıl sevinirdim bilemem

Mac bugün saat kacta oynancak ?

serdar cok bos bir stoper

aykut cok kötü td

aykut bir kere tipinden kaybediyor

devre arasi soyuma odasinda fatih terimi düsünen konusurken, birde aykutu hahaah

bir tarfta süper gaz veren fatih hoca, diger tarafta "konusmamasi daha iyi olur" dedirten aykut hoca, cünkü konusamiyor, konusuyorda, anlasilmiyor dedikleri hhaha

"Tek bir ricam kaldı takımdan‚ Kadıköydeki gs maçında yenilmesinler yeter " :asd:

[video]https://www.gecce.com/video/trtde-kufur-soku_7609[/video]

of of of of :D ne dedigini tam çözemesemde

Geri
Üst Alt