STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | İlk Yarı | 24 Mart

bursa sağdan soldan kaç bindirme yaptı sonuç 0

alexin önüne düştü vurdu ve gol

ilk yarının özeti.

bu mactanda puan kaybı çıkmaz gibi beyler. Umutlanmayalım

Alex ligdeki diğer tüm futbolculardan açık ara en iyi topçu olduğundan bunlar hala yarışın öyle veya böyle içinde. Çıkar o adamı bomboş bir takım.

Ilk yarinin özeti.

Bursa önde basti etkili oynadi ilk 20 dakika pozisyonlarda buldu golüde buldu,buz gibi golünü yan hakem yedi,sonra fener fizik acidan yorulan bursanin önde baskisindan kurtuldu ve oyuna denge geldi,karsilikli ataklar sonucunda bursanin defans oyunculari üst üste iki kere hata yapinca alex topu önünde buldu vurdu gol ve 1-0.

Macin en etkili oyuncusu alex tüm fenerbahce pozisyonlarinda o var.

Bursa iyi basladi iyide pozisyonlar buldu fakat anlamsiz sekilde hucumda panik yapiyorlar,suan görüntü iyi degil bursa adina...

Balına yenerse yener.Nasılsa fark haftaya 12 olacak.Bu fb nın fark yemeden ts deplasmanından cıkması imkansız.Gel playoff gel Arenada fb le oynamak ıcın sabırsızlanıyorum.

Top miknatis gibi Alex'in ayagina düsüyor hep. Ben böyle birsey görmedim. Nerde duracagini cok iyi biliyor herif. Hissediyor resmen. Bu artik sans olamaz ya. Hep aynisi oluyor. Hak beraberlik ama. Belli olmaz

Hadi kocaman ikinci yarı çıkar şu alex ve stochları...:)

Alex gibi bir adama şut şansı vermeyeceksin , adam adama oynayın şunla ya.

bursa geri düşmeseydi kesin puan alırdı ama şimdi kolay değil umarım geri dönüş yapar bursa sestaka sinir oldum tüm oyunu bozan adam

Ama Fener puan kaybedebilir. Bursa işkence gibi oynamayı bırakırsa. Öyle rahat oynamıyor Fener.

1-1 biter bu maç yazıyorum.

Bursa kaleye sut cekse simdiye golü bulmustu. Adamlar topla kalenin icine girmeye calisiyorlar. Batalla'yi ortaya cekip sut attirmalilar.

çok fazla yana oynuyorlar ulen forvetleri okadar boş kaldı kaç kere öle mütiş bir ara pasta gerekmiyor sadece görüp yuvarlasalar dikine volkanla karşı karşıya kalıcak ama hala atagın yönünü degirtirme hevesleri vur deyince öldürüyoruz pas oyununu bitarafından anlayan bir takım izliyoruz bugun

Fenerden Basser maça damgasını vurdu. önce Alexe mükemmel bir frikik yarattı, Bu gol olmayınca, olmayan bir pozisyonda mükemel bir kafa pası atarak golü attırdı.

Foruma içip içip girmeyin

bu alex futbolu birakinca bu feneri bi kim kurtaracak adam kac yildir feneri tasiyor

Geri
Üst Alt