STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe - Bursaspor | 24 Mart | 19.00

o kalede bişey var..

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | Maç Sonucu

Hintli ineğe fener direğe tapar

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Bursaspor | Maç Sonucu| 24 Mart

Hee evet bir de Bursa'nın verilmeyen net penaltısı var! Sağdan yanılmıyorsam Battala içeri girmek üzereyken orta yaptı, ceza sahası içinde Ziegler'in eline çarparak kornere çıktı ve Ziegler'in kolları kapalı değildi!..

Şimdi hatırladım

Bünye alışmış artık

fen.er aleyhine verilmeyince normal gibi davranıyorum

kollar dolanıyor yine ortada bu kiminin lehine kiminin alehine çalışıyor ( Türkiye kupasını hatırlatırım )

ilk yarıdaki bursa maçını izleyen oldu mu?

bursada ki maçta fener yarım pozisyonla maçı bitirdi. Ama maçı 2-0 kazandı. Hiç birşey oynamıyorlar hiç birşey.

Biz bunların oynadığı oyunu oynasak her maç 3 tane yeriz. Adamlar da bir de bal var ki topta girmiyor kaleye.

yamuk takımın yamuk direkleri yine işe yaradı.

Bursaspor maçı alsakda olur, almasakta olur havasında 90 dakikayı tamamladı. Oyuncu başına 10 tane belkide daha fazla top kaybı yaptılar, heleki Batalla rezaletti. Bu takıma nasıl yenildik ona üzülüyorum.

Bu arada Serdarın attığı gol nizamiydi, yan hakem ofsayt gerekçesiyle bayrak kaldırdı. Reto' nun elleri açık havaya zıpladığı pozisyon dirseğine çarptı ve kornere çıktı oda yüzde yüz penaltıydı. LİG TV spikerlerinin bu pozisyonları görüp sus pus olmaları ve yorumlamamaları Digitürkün niyetini açıkca belli ediyo, şuan ellerini ovuşturuyorlardır yarınki maçta puan kaybetmemiz için.

Sonuç olarak, yarınki maçta mutlak galibiyet ve sonraki iki maçıda kazanıp bu şikecilerin sinir katsayılarını arttırmamız lazım, korkum hakemler ve dümenaltı oyunların oynanmasıdır. İnşallah bu sene hakettiğimiz şampiyonluğu kazanacağız.

Sayfada birimi konuşuyor yoksa bana gayipten seslermi geliyor

Şansın yanında hakemleride unutmayın.

Bu akşamki maçta kart göstermemek için elinden gelen herşeyi yaptı şerefsiz.

Ne kadar hakem varsa hiç abartmıyorum bu kirli düzenin sorumlusudur.Ve hepsini metrise azizin yanına göndereceksin.

Ulan ettiğim bedduanın haddi hesabı yok.Geçn hafta emre şimdide Cristian denilen adam resmen adamın boğazına sarılıyor yüzde bir milyon kart çıkması gerekiyor yok.Bizim melo anında kart görüyor.Ulan sinir krizleri geçriyorum.

Bursalı oyuncularada yazıklar olsun.Ancak bu kadar ruhsuz olunabilirdi.

Baroni'nin Samsun maçında yaptıklarını unutmayalım:)

Kimse dert etmesin arkadaş.bunlar playofta hiçbir maçı kazanamaz.Buraya yazıyorum. göreceksiniz.4.bile olurlar playoffta

play offkötü oldu diyorum halade diyorum ama bi yandanda içimden fenere biz böyle giderse bi 4-5 atarız gibi geliyo belkide daha iyi olucak diyorum

neyse bunlardan deplasmanda bir mok olmaz.. zaten evde`de kazanmasalar nerde kazanacaklar.. bunlar az daha ankaragücü'yede yenildi :)

fenerin koskoca macta tek pozisyonu yok , ibrahimin ikrami olmasa sutlarida olmayacak yine ilahi adaletsizlik isliyor ve herifler kaleyi bulan tek sutla galip geliyor.. yalaka medyaya yine mansetler düstü.. yanlis ofsaytla yenilen gol 2 kez direkten dönen top en az 3 atiyordu Bursaspor...

stadi okumuslarmi üflemislermi bu nedir arkadas

maçın istatistikleri olan bi site var mı

55457_1.jpg

serefsiz..

Fbnin içine direk kaçmış.

yemin ediyorum artik bu kadari normal degil killanmaya basladim kesin büyü falan var baska aciklamasi yok bunun

Geri
Üst Alt