STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Mehmet'in sanki 1 senedir ayağına top değmiyor muamelesi yapmayın ne kadar saçma . ! Antreman yapıyor bu adamlar deli gibi .

HAFTAYA BAK:

Baros'un son saniye kacan golü

Ziraat Kupasindan haksiz bir sekilde elendik (Penalti)

Fener sike yapti, ofsayt + penaltiyi yedi buz gibi

Cüneyt satti maci berabere bitti Batdal + Zokora Colmanda atilmis tamam..

TAM FENERIN HAFTASI !!

Beyler Battal a da kizmayin bosuna kizilcak biri varsa play off u dusunup de takviye yapmayan yonetimdir suclu olan

Adam 1 senedir doğru düzgün oynamıyor kaçırması normal.

Antrenmanda mi yapmiyor bu adam?

O golü atamayana birak forveti, futbolcu demem. Bombos kale...agir cekim gibi gözümüzün önünde olustu pozisyon...öyle firsati yakalamissin, neden kiz gibi vuruyorsun, Allah ne verdiyse gecireceksin o topu!

biz ilerde becerikli olsaydik yada elmander o pozisyonlari yakalasaydi biz galiptik.trabzon top falan oynamadi

Galatasarayda oynuyosan o golü atacan, yuh artık... O golü atanı ne zaman efsane yapmışız. O golü atsaydı yeminle burdaki yorumlar ''ee artık bunu da atamıyosa gitsin kumda oynasın'' tarzında olurdu. Bazen birilerini savunucam ayağına ağır saçmalıyosunuz.

ne efsanesi lan altı üstü maçın adamı olurdu dedim ne efsanesi ne içtin sen düzgün oku

Haftaya TS yine berabere kalır . 9 puanla gireriz play-fcka

Milan Baros'un bu saatten sonra Galatasaray defteri kapanmıştır..

colman zokora cezalı cüneyt iyi çalıştı feneevv haftaya alır

Ne alaka maçın adamı olurdu diyo o golü atsaydı

Uzaktan şut çekersin, melo gibi 2-3 kişinin belini kırar takarsın, yada acaip bi gol atar maçın adamı olursun. Bu battal'ın atamadığı golü atsan nolcaktı, maçın adamı olacak bi pozisyon değildi ki... Adam gibi vuracaktı, adam resmen boş kaleye atamadı..

Bundan sonra Baros kalsın diyen olursa yuh olsun.Adam her halıyle ben bitmişim diyor.

Baroş a bir top bile gelmedi yahu. Gol bile kaçıramadı. Necati ya hızlı pas verdi top auta çıtı yada yavaş verdi araya girdiler...

Kaç haftadır kötü oynuyoruz. Sene başındaki futbola, hatta geçen seneki futbola döndük. Bedava bir penaltı olmasa yine mağluptuk. Nasıl kurtuluruz bu verimsiz futboldan bilmiyorum. Yine asla kontratak yapamıyoruz, yine duran toplardan yararlanamıyoruz, yine kapanan savunmaları açamıyoruz.

Maç boyu takımın sağ açığı yok. Sabri giriyor, Yiğit giriyor yine sağ açık yok. Eboue gidiyor oraya bazen.Bu sefer sağ bek pozisyonu bomboş kalıyor.

Elmander yok diye bir takım bu kadar bozulmaz. Bir futbolcu takımı bu kadar etkilemez.... Terim in şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım. Yoksa şikecilere şampiyonluğu hediye etmek ağarımıza gider.

Şunu atması için top oynamasına gerek yok ki.Tekniğe bile gerek yok.Aban gitsin.Zor mu ?

İlk basta bende senin gibi düşündüm ama adam heyecanlı,top sekerek geliyor hemen karar vermesi lazım.

Elmander gelecek dertler bitecek.Siz de sakin olun biraz.7 puan öndeyiz.

Galatasaray'da oynuyorsan o golu atacaksin kardesim, defolsun gitsin öyleyse

O zaman yollıycaksın Batdal'ı yerine adam alcaksın,Batdal'ın geri gelme sebebi zaten kiralık olduğu takımda yaşadığı sıkıntılar F.T nin isteği filan değil,F.T bugün mecburiyetten aldı kadroya ve mağlup iken en azından bir iki hava topu alır diye aldı oyuna zaten.F.T.yi Mehmet Batdal'a mahkum edenler düşünsün şu an ya da Yiğit'e.

yedek kuilübesi resmen berbat

HAFTAYA BAK:

Baros'un son saniye kacan golü

Ziraat Kupasindan haksiz bir sekilde elendik (Penalti)

Fener sike yapti, ofsayt + penaltiyi yedi buz gibi

Cüneyt satti maci berabere bitti Batdal + Zokora Colmanda atilmis tamam..

TAM FENERIN HAFTASI !!

Ibretlik bir hafta.

Arkadaş sizin bu mantığınız da beni bitiriyor ya, iyi veya kötü... Bu maç bizim hakkımızdı, iyi oynadık kötü oynadık bunun artık bi önemi yok. Şampiyonluk gelmiş şeyimize dayanmış, sen hala hak etmekten dem vuruyorsun. Eğer herkese hak ettiği puan verilseydi, fenere 30 puan fark atardık. O ballı eziklerin dünkü maçına bak, bi de bugünkü kaçan gole, galibiyete bak.

Ben haketmedik demedim ki.

Kötü oynadığımızı söyledim.

Top falan oynamadık. İyi oynadık dersek kendimizi kandırırız. Eksikleri görmek için gerçekçi olmak lazım.

Geri
Üst Alt