STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

seneye baros batdal vs.. bu takımda olmamalı..bunları bel bağlarsak daha çok ağlarız

bızde gol atıcak adam yok necatı-baros ıkılısı hıcbı ıse yaramıor .. ıkı macta puan kaybı yasarsak playoff ta sampıyonluk kacabılır

hakem fb icin colman-zokoraya kart verdi cezali duruma düstü.kimse unutmasin böyle oyunlar yapan kuyuya kendi düser ;)

colman selçuk'un ayagina vurmustu bir pozisyonda aslinda o pozisyonda görmeliydi karti, hakemin bugun art niyetli oldugu çok belliydi

ts ***** e yatar haftaya ben size diyim...

colman ve zokora bilerekmi karrt cezalısı oldu...

Sezon başından beri hoca gençleri böyle önemli maçlarda oyuna alıyor. Nasrettin Hoca misali "ya tutarsa"... Takım olarak iyi oynansaydı adam golu atardı, atamazdı ama bu kadar sırıtmazdı. Emre ve Semih takım olarak iyi oynadığımız maçlarda kendilerine güveni geldi. Ama Battal'ı kurtarıcı pozisyonuna sokmak değişik bir olay.... Battal hiç bir zaman iyi bir oyuncu pozisyonuna girmeyi bırak, yedeği bile olamadı. Neyse, olan olmuş yapacak bişey yok...

Ulan hakem!

biz kendi isimize bakmaliyiz rakibin maclarini neden takip ediyoruz? Suan geride olan bizim takimmi 7 ile 9 arasinda zaten cok büyük fark yok yariya indiginden,fakat bana göre trabzon baya iyi top oynuyor kolay bir mac olmaz ve evinde oynayacak,birde zaten gecen sezonun ve bu sezonun ilk macindan bir rovanslari var,fazla kücümseniyor trabzon...

Biz iyi oynamiyoruz dengemiz bozuldu rakibiplerin maclarindan önce biran önce toparlanip kazanmamiz lazim,sonucta kendi göbegimizi kendimiz kesiyoruz ve ciddi bir avantajimiz var ve kimseye yenilmedik,iki büyük mac oynadik ve yenilgi felan almadik bilmiyorum kimse farkinda ve biz bu iki takimi ilk yari yendik,siz sürekli her büyük maci alicaksiniz diye bir sart yok,bugün kötü bir günümüzdeydik trabzonda iyi analiz etmis iyi cözmüs önde basti,cüneyt cakirda ilk yari hafif kontrolü kaybedip bizde hakemle fazla cak cak konusunca golü yedik,topa baksaydik hakemle oynamasaydik suan kazanan bizdik en kötü...

Sunuda görüyorzki play-off ceza gelmez herkes kalirsa icerdeki maclari bu sefer muhakak almaliyiz...daha cok konstrasyon olmaliyiz cünkü bu maclar cok zor olacak arka arkaya sinyalini verdi zaten...

Sampiyonlugu verecegimizi sanmiyorum cok kötüde olsak bir sekilde kaybetmiyoruz,tekrar cikisa gececegiz bu haftadan itibaren eminim...

Emre çıkmayı gerektirecek kadar kötümüydü?yoksa ben mi yanılıyorum.

Elmander haftaya Orduya karşı oynamassa o macta gol atmakta zorlanırız.Hücum veryasyonları hep Elmander sayesınde iyi oluyor.Adamın sahada durması bile karşı takımı tedirgin ediyor.

enginden kanat olmaz.engin yedek icin cok iyi.bize sag/sol kanat ve elamndere partner gerek.engin-emre-hamit gibi yedeklerimiz olmali

Çok çok kötü oynadık

Şuan tv den izliyoum melo kendi arabasıyla stadtan ayrılıyor.Görülen gereksiz sarı kartlarıda görünce takımda bir disiplin sorununun patladığını düşünüyorum

Ancak cüneyt denen şerefsiz hakem özelliklede ilk yarı takdir haklarının tamamını trabzona kullandı.Atılan golden hemen önceki faul posizyonu tam bir skandaldı.Tabi defansımızın sakin kalamaması ayrı bir soru.Yine tabi öyle bir faüle sakin durmakta çok zor.

İkinci yarı ise işi kurtarmak adına orta yol bulmaya çalıştı ve fenerin en isteyebileceği şeyi yapıp maçı 1-1 bitirmeyi başardı

FEnerbahçenin futbol bazında alex i,hakem bazındada cüneyt çakırı var

Hakem + Dağınık Oyun + Elmander'in Yokluğu + Batdal'ın Değerlendiremediği Pozisyon + Fener'in Balı 7 puana indirdi farkı.

elmander haftaya oynarmi ?

Bu serhat ulueren tam bir o.ç

biz kendi isimize bakmaliyiz rakibin maclarini neden takip ediyoruz? Suan geride olan bizim takimmi 7 ile 9 arasinda zaten cok büyük fark yok yariya indiginden,fakat bana göre trabzon baya iyi top oynuyor kolay bir mac olmaz ve evinde oynayacak,birde zaten gecen sezonun ve bu sezonun ilk macindan bir rovanslari var,fazla kücümseniyor trabzon...

Biz iyi oynamiyoruz dengemiz bozuldu rakibiplerin maclarindan önce biran önce toparlanip kazanmamiz lazim,sonucta kendi böbegimizi kendimiz kesiyoruz ve ciddi bir avantajimiz var ve kimseye yenilmedik,iki büyük mac oynadik ve yenilgi felan almadik bilmiyorum kimse farkinda ve biz bu iki takimi ilk yari yendik,siz sürekli her büyük maci alicaksiniz diye bir sart yok,bugün kötü bir günümüzdeydik trabzonda iyi analiz etmis iyi cözmüs önde basti,cüneyt cakirda ilk yari hafif kontrolü kaybedip bizde hakemle fazla cak cak konusunca golü yedik,topa baksaydik hakemle oynamasaydik suan kazanan bizdik en kötü...

Sunuda görüyorzki play-off ceza gelmez herkes kalirsa icerdeki maclari bu sefer muhakak almaliyiz...daha cok konstrasyon olmaliyiz cünkü bu maclar cok zor olacak arka arkaya sinyalini verdi zaten...

Sampiyonlugu verecegimizi sanmiyorum cok kötüde olsak bir sekilde kaybetmiyoruz,tekrar cikisa gececegiz bu haftadan itibaren eminim...

Evet şu nokta önemli kötüyken bile kaybetmemeği öğrenmek!!Bu bizim en büyük artımız şu an.Ama F.T. şu aralar bir operasyon yapması şart futbolcuların kafasında.

Haftaya fener yenilse son maçınıda kazansa

Ve bizde 2 maçımızı kazansak playoff ta puan farkı 4 oluyor.

Bizde fenerde kalan maçlarımızı kazansak playoffta puan farkı 3 oluyor.

Kısacası 12 puana çıkarmalıydık. Playofflarda çok büyük bir avantaj sağlamayacagız bu sekilde

Telegolde biribirlerini yediler yazıyor.

Gider fener'den fark yer.

Geri
Üst Alt