biz kendi isimize bakmaliyiz rakibin maclarini neden takip ediyoruz? Suan geride olan bizim takimmi 7 ile 9 arasinda zaten cok büyük fark yok yariya indiginden,fakat bana göre trabzon baya iyi top oynuyor kolay bir mac olmaz ve evinde oynayacak,birde zaten gecen sezonun ve bu sezonun ilk macindan bir rovanslari var,fazla kücümseniyor trabzon...
Biz iyi oynamiyoruz dengemiz bozuldu rakibiplerin maclarindan önce biran önce toparlanip kazanmamiz lazim,sonucta kendi böbegimizi kendimiz kesiyoruz ve ciddi bir avantajimiz var ve kimseye yenilmedik,iki büyük mac oynadik ve yenilgi felan almadik bilmiyorum kimse farkinda ve biz bu iki takimi ilk yari yendik,siz sürekli her büyük maci alicaksiniz diye bir sart yok,bugün kötü bir günümüzdeydik trabzonda iyi analiz etmis iyi cözmüs önde basti,cüneyt cakirda ilk yari hafif kontrolü kaybedip bizde hakemle fazla cak cak konusunca golü yedik,topa baksaydik hakemle oynamasaydik suan kazanan bizdik en kötü...
Sunuda görüyorzki play-off ceza gelmez herkes kalirsa icerdeki maclari bu sefer muhakak almaliyiz...daha cok konstrasyon olmaliyiz cünkü bu maclar cok zor olacak arka arkaya sinyalini verdi zaten...
Sampiyonlugu verecegimizi sanmiyorum cok kötüde olsak bir sekilde kaybetmiyoruz,tekrar cikisa gececegiz bu haftadan itibaren eminim...