STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Elmander sakatlanmadan önce açık favoriyiz diye düşünüyordum ama şuan aynı şeyleri söyleyemiyorum çünkü bizim takımda takımdan bir oyuncu bile çıksa anında kurgu bozuluyor ve takım içersinde şuan elmander'in yaptığı işi yapacak 2'inci bir adam daha yok onun için endişeliyim bu maçtan..

Bu maçlık üçlü orta sahada oynamakta fayda var,tek forvet Baros, Elmander'in yaptığı defans yardımını Baros ve Necati yapamaz. Engin ortaya çekilmeli. Aslında tam A7 efendilik maç kısfmet.

Hakem eyyam yapmazsa tek farklı alırız

Aliriz aliriz merak etmeyin. Baros sever Trabzon'u

rahat kazanırız ayrıca fenerde bu hafta bursaya takılıcak puan farkı 11 12 olucak ağlayacaklar yine hahaha

Bilmiyorum daha once yazildimi , Elmander trabzon macina yetisebilirmis. Via FTW1905.

Yetişmeyecek. Sezonu kapattığı yalan, onu belirtmek için yazdı...

ya kimse kusura bakmasında bizim yönetimin bilet politikası çok sacma 60-500tl ne ya ts maçı için bu kadar olmaz benimde kombinem var ama ben bu kadar pahalı olsun normal fiyatlar falan istemiyorum zaten play off ta kombineliler büyük avantaja geçicek daha ne yap 40-250 tl full çeksin stad takımı pozitif etkilesin ne gerek var bu kadar açgözlülüğe..

Stad dolmayacak en fazla 40bin olur gibi geliyor ki oda iyi bir rakam.Bu bilet fiyatları insanları stada gelmekten iten tek faktördür,

Zannetmiyorum fenerbahçe,beşiktaş,trabzonspor maçları her zaman tam kapasite ile oynanır bilet fiyatları ne olursa olsun.

Mustafa abi icerden bilgi aldim manisa macinda oynacak kesin, Belki daha onceside olur dedi. Birisi sormus,ona da trabzon macinda bile oynayabilir yazdi.bununla ilgili net bilgi yok aksam tekrar yazacagim dedi. Bakalim ne diyecek

-----------Muslera----------

Eboue---Semih--Ujfa----Hakan

------------Melo-------------

-------Selçuk----Engin-------

-----------Emre Ç.----------

--------Necati-----Baroş------

Bu maçta diziliş böyle olmalı.

-------Fernando Muslera------

Eboue--Semih--Ujfalusi--Hakan

Engin50--Melo--Selçuk--EmreC

--Milan"King"Baros---Necati---

Yedekler:

Ufuk

Sabri

Gökhan

Ceyhun

Yigit

Riera

Sercan

Fatih Terim degisiklige gitmez sakatliklar disinda Elmanderle Aydin'in yerini doldurur sistem degisikligine gitmez..

Yigit ve Sercan'dan bu mac birseyler bekliyorum bench'ten gelip oyunu degistirebilirler..

Özellikle Yigitten bir patlama bekliyorum.

Yapma bunu Murat yapma.. Sercan ve Yiğit baskıyı kaldıramadılar. NET.

Trabzon maçını atlatırsak zaten önümüz açık. Riske edilmemeli. Ordu'yu ve Manisa'yı rahat geçeriz diye düşünüyorum. Play offlarda çok lazım bize. En ufak bir risk varsa oynatılmamalı

Yigiti baska dallarda kullanmaliyiz,atletizm filan.

Fatih hoca yigitle sercani yeterli gorseydi kadroya coktan alirdi. Sercan kac haftadir ilk 18e bile alinmafilldi. Hoca yigite guvenseydi yeterli bulsaydi kupa macinda oynatirdi

keske yigiti hiç aldirmasaydi hoca, hiçbir faydasi dokunmadi takima, ona verecegimiz 2 milyon yuzunden shaqiridende vazgeçtik

yiğitle sercanı bence yerli oyuncu alırken takasta rahatlıkla kullanabiliriz. muhammet demirci ve serdar azizi alırken örneğin. trabzonu her türlü yeneriz. zaten colmanla zokora çakılı.

olcanda sakat. burak formsuz. sadece alanzinho var oda en fazla aydın etkisi yaratır. antalya maçında 120 dakika oynadılar ve bizden 1 gün daha az dinlenecekler. rahat alırız bu maçı.

barostan hatrick bekliyorum

Trabzon'u dağıtacak isim bana göre kesinlikle Engin Baytar olacak.Bu maçta kilit rol oynayacak bence.

Geri
Üst Alt