STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Erken gol bulmamız lazım. Zaten çok üretken değiliz. Golsüz geçtikçe dakikalar rakip daha da direnç kazanır. Trabzon'un iyi hücumcuları var. Kontradan vs. bir kaza golü yersek çıkaramayız.

Çok kritik maç.

İlk yarıda 2 gol atarsak 2.yarı kontrollü oyun sergileriz maç 3-1 fln bitebilir.İlk yarıda atamazsak trabzonun direnci artar 2.yarıda savunma çok dikkatli olsun.Trabzonun haftaya fenerle maçı öncesi zokora,serkan ve henrique sarı kart sınırında bulunuyormuş.

eğer trabzon ilk maçta ki gibi her aldıkları topu hemen burak yılmaz'a atama sevdasına kapılırsa çok rahat maç izleriz kolay bir galibiyet alırız diye düşünüyorum. Ama ısrarla volkan ve olcan üzerinden kanatları zorlarlarsa işler hiçte kolay olmaz. Çok bilmiş bir yorum oldu ama volkan ve olcan'ın formda olması beni tırsıtıyor.

Erken gol bulmamız lazım. Zaten çok üretken değiliz. Golsüz geçtikçe dakikalar rakip daha da direnç kazanır. Trabzon'un iyi hücumcuları var. Kontradan vs. bir kaza golü yersek çıkaramayız.

Çok kritik maç.

Evet direk baskılı presli başlamalıyız.Zaten savunmaları hata yapmya müsait.3 denemeden birinde patlıycaklardır.Özgüven kazanmalarına izin vermemeliyiz

ben trabzonun defans hattına cok guvenmıorum ayrıca uzaktan sutlarda cok etkılı oluruz gıbı hıssedıorum .. baros macı belırleyıcı rol oynucak ıns uykusunu alır :D

Trabzon'un savunması baya kötü. Rahat kazanırız diye düşünüyorum.

TS'nin tek silahi Burak diyebiliriz. O da büyük maclarda zaten hic sahneye cikmiyor. Zaten cikmak istese de kapasitesi izin vermiyor. TS'yi kendi yari sahasina kitleyip, ilk yari da 2 gol bulursak, mac bizim acimizdan bitmis demektir.

Elmander'in olmayışı sıkıntı olacak gibi.

1000.ci kez yazıyorum ama, Olcan+Colman kilitle, Volkan-Olcan'a agresif oyna tamamdır. Bu görevi yapacak isimlerde Melo-Eboue-Ujfalusi-Balta.

Kacari yok bunlarada yerlestiricez. Baros-Necati showa hazir olun.

Fatih Terimin oldugu yerde rehavet olmaz...

Cok iyi bir oyunla kazanacagiz

Tahminim ; 3-0

Acikcasi eksiksiz bir Trabzonspor'un bile rahat mac kazandigini görmedim. Oyuncularla alakasi yok. Kimya tutmadi Trabzonspor'da. Yeterki iyi oyunumuzu sahaya yansitalim. Bi terslik olacagini düsünmüyorum.

Biletler ne alemde?

Saatler ileri alınmış, bugünden sonra artık maçlar 20:00'da oynanacak.

necati-baros sivas macında uyumsuz gorundu,umarım ılk kez bırlıkte oynamıs olmanın getırdıgı uyumsuzluktur,bilhassa baros necati gelmeden önceki samsun macı dahil olan donemdekı gıbı oynarsa sıkıntı olmaz...

Baroş-Necati bırak şovu kanser etmesin yeter.

Ya bir macta sattiniz adamlari ya. Yaziktir. Antep,Sivas,Mersin maclarini kazandirirken iyiydi ama. Baros Samsun macini getirirken iyiydi.

Kralın performansı belirleyici olacaktır düşünüyorum. Beline kuvvet kral.

Geri
Üst Alt