STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

15-20 dakikaya dolar stat.

baroş 2 gol

bu pembe ayakkabi numarasi ne?

takip etmedim bilmiyorum ama umarim stad tiklim tiklim dolar,ilk 11 gayet iyi,Elmander yok ama Baros var,cok skorer bir kimlikte bu sezon son maclarda oynamadigindan formsuz ama bugün onun maci olabilir.

Sivasspor macinda Emre cok sahane oynadi fenerbahce deplasmanindada iyi isler yapti,bugün emreden cok sey bekliyorum,her hafta bekliyoruz ama artik bugün sahada biraz daha dikine oynayan kaleye giden bir emre bekliyorum,kendinde o yetenek var,umarim biraz daha kafasini kaldirir bu aksam.

Trabzon bu ligde Besiktasla beraber top oynayan takimlardan kolay mac kolay rakip degil,kesinlikle hafife almamaliyiz,Bugünde hucumcu bir kadroyla cikmis Trabzonspor,Trabzonspor oynayan oynamaya calisan bir ekip bol pozisyon bulacagimizi düsünüyorum umarim cok gol kacirmayiz,sezonun en önemli maclarindan biri,kazanirsak haftaya muhtelemen 12 puan icin sahaya evimizde orduspora karsi cikacagiz....

Ben takip edemedim yeni girdim eve,aydin yilmaz yedekler arasinda var mi bilen varmi?

her hafta şu seyirci muhabbetini yapıyoruz ne garip :D taraftar içerde duruyor maç başlama saati çıkıyor dışarı

Modern statlarin böyle ayricaliklari olur genelde :D 10 dakika kala oturursun koltuguna :D

Ünal Başkan stadta, maçı izleyecek anlaşılan :)

Gaddafi Junior'un ex aski da gelmis bizim stada maci izlemeye. Ismini hatirlayamadim simdi :D

dolmiyor sonucta

fb bjk maclari haric

hatta bjk macinda bir kac bin bilet vardi daha satilmayan sanirim

Kimsenin dolmuyor Reis. TFF aciklamisti. En cok Galatasaray taraftari gelmis maclara. Simdi de durum öyledir.

Sonucta her hafta 200 Lira verecek kadar zengin de degil millet yani. Bide bu sene bu hafta ici olayi filan vardi. Her hafta mac oluyordu yani Istanbul´da. Öyle kolay degil.

Kimsenin dolmuyor Reis. TFF aciklamisti. En cok Galatasaray taraftari gelmis maclara. Simdi de durum öyledir.

Sonucta her hafta 200 Lira verecek kadar zengin de degil millet yani. Bide bu sene bu hafta ici olayi filan vardi. Her hafta mac oluyordu yani Istanbul´da. Öyle kolay degil.

her hafta ayni kisi 200 versin demiyor ki kimse

kac milyon Gsli vardir istanbulda

stadda gün batımında tam premier lig havası var :)

Dansöz Sadri´yle izleyecek maci demek ki Baskan.

Allah yardımcımız olsun. Maç sonunda zaferi kutlamak üzere..

Allah'a emanet. :tiphat:

Geri
Üst Alt