STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 1.Yarı | 25 Mart

nerde adi köpek bizi buluyor

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | Devre Arası | 25 Mart

Penaltı kazanacağımız kesinde, umarım 2. ve 3. golü çabuk buluruz.

ulan trabzon geçen sene biz verdik maçı size sıra sizde adiler ama bunlar bizi yener haftaya gider fenere yatarlar bu hep böyle bursa bize sıkar g...t..ü gelir fenere veriri

geçen sene febe içerde bizi yendi onlara da mı verdik maçı ? 2004 te trabzonu yenip febeye yenildik febe şampiyon oldu . febeye mi sattık maçı saçma sapan işler peşindesiniz , maç rahat döner gerginliğe gerek yok .

Kız gibi oynamayı bıraksak artık. Gereksiz paslar

Necati'den çok daha mantıklı olur ama.

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Engin-Melo-Selçuk-Emre

---------Riera---------

--------Baros----------

Riera asla ve asla forvet arkasi oynamaz!

Riera girerse sol acik oynar. Emre de forvet arkasina gecer.

Takım sanki lig bitmiş şampiyon olmuş,bu maçtan sonra kupamızı alacakmışız gibi oynadı ilk 30dakika.Kendinize gelin lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

-Elmander çok büyük oyuncusun abicim bugün tekrar gördüm.

-Necati 3 haftadır leş gibisin,Galatasaraylı olduğunu bilmesem sabote ediyo diyicem.

-Baros tükenmiş artık,sezon sonu defolup gidersen çok memnun olurum

Son söz hakem cüneyt çakır denen kişiliksize;sen bu ülkenin en iyi hakemiysen ben de lebron james'im ak.hamsilere iddada yüklü mi girdin naptın? Bu kadar bilenmişlik olmaz arkadaş.

Ali dürüst, maçtan sonra türkiyenin gururu cüneyt çakır süper maç yönetti demezsen............

yatıp kalkın,dua edinde şu takım şampiyon olsun.Yoksa yatacak yeriniz olmayacak eyy yönetim..

Hiçbir oyuncuya kızmıyorum.Bu takımın ofansif alanda kapasitesi bu.

Ama ben artık bu hakemlerden bıktım.bunlara ses çıkarmayan yönetime nefretim dahada büyüyor.

her hafta 3,4 maç seyrediyorum.Hakemlerin hepsi hem kadıköyde hem inönüde it gibi tırsıyorlar.

Bunun sebeplerinden bir taneside bizim oyuncuların oyun harici ruhsuzlukları.ne itiraz var ne birşey.

Statdaki seyirci evlere şenlik.Ben hekem olsam benimde hiç umrumda olmaz.bir kere ıslık ondan sonra herşey devam..

hakem faktörü devreye girince gerçekten şampiyonluk falan hayal olucak gibi ama olsun ya şampiyon olsun diye sevmedik ya cüney çakır seninde çoluğundan çoçucundan çıksın şu ilk 45 dakka kansız şerefiz işallah öyle bi hata yaparsında avrupada falan bidaha seni sahaya falan çıkartmazlar

Maçı çevireceğimize dair hiç umudum yok. Şu görüntüye bakıp umut taşımak imkansız gibi.

İnşallah yanılırım.

necati inanilmaz agir kaliyor, birde özgüven yok necatide ttarenada tepkiden falan cekiniyor mu ne

ciksin mi, bilmeiyorum ama cikarsa pek bir kayip olmaz gibi

Selçuk İnan çok kötü başladı, kaptırdığı toplarla TS nin ataklarını hazırladı nerdeyse. O kötü oynayınca yaratıcılık da kalmıyor. Ama sonuçta bir kaç haftadır kötüyüz. Umarım bu maçı alıp silkiniriz.

Golde çok acemice davrandık. Hakemle sürekli tartışma halindeyiz. Bu nedenle hiç gereksiz üç tane sarı kart, bir tane gol gördük kalemizde.

Geri
Üst Alt