STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

olsun beyler Baros-Necati çıkar dinlenirler maça kadar

Baros koparır bu maçı ...

Ujfa cezalı mı TS maçında?

Korkmayin beyler,necati-baros ikilisi dun ilk kez oynadilar ondan dolayi sikinti yasadik zaten.

Trabzon macinda telafi ederler,cift forvetten vaz gecmeyelim sakin.

Olcan'da sakat diye biliyorum ?

Tek forvet çıksak olur bence.Baros takımı 10 kişi bırakacağına Emre Çolağı da orta saha da oynatıp kanatlarıda Aydın Engin ikilisine emanet edebiliriz.

-------------------------Muslera----------------------------

Eboue-----------Semih---------------Ujfalusi---------------Hakan

---------------------------Melo----------------------------------

----------Engin-----------Selcuk-------------Emre Colak-----------

---------------Necati---------------Baros-------------------------

4-5-3´den 4-4-2´ye dönüs yapacagiz. Tabiki etkileyecek bizi. Baros´un adam gibi oynamasi icin dua etmekten baska caremiz yok. Ilerde top tutmakta cok sikinti cekecegiz. Baros 3 metre top süremiyor ki

4-5-3´den 4-4-2´ye dönüs yapacagiz. Tabiki etkileyecek bizi. Baros´un adam gibi oynamasi icin dua etmekten baska caremiz yok. Ilerde top tutmakta cok sikinti cekecegiz. Baros 3 metre top süremiyor ki

Orası kesin ama Barosta ters adam sever trabzonu cokta umutsuz olmayalım biz trabzonu oyle boyle yener yolumuza devam ederiz ama ben hala Elmanderin oynayacağını düşünüyorum

Bence isimler değişsede taktik değişmemeli renktaş,

Bence Baros riski alınmaya değmez .Ataklar olgunlaşmadan çabuk top kaybediyoruz,artı olgunlaşmış ataklarında içine ediyor.Necati de Elmander olmayınca batırıyor.Sercan desen Allaha emanet.Oynatcak forvet olsa bende isterim 4-4-2 yi ama yok işte.

Orası kesin ama Barosta ters adam sever trabzonu cokta umutsuz olmayalım biz trabzonu oyle boyle yener yolumuza devam ederiz ama ben hala Elmanderin oynayacağını düşünüyorum

En ufak risk varsa oynamasin. Allah korusun Playoff´da ondan yoksun kaliriz, daha kötü olur. Zaten Trabzonspor macini atlatirsak pek sorun kalmaz. Sistemimizde en önemli oyuncuydu Elmander. Umarim gelen firsatlari degerlendirecek kapasitede olur Baros, yoksa cok zorlaniriz. En önemlisi, daha fazla baski yiyebiliriz Elmander´in yoklugunda.

bu maca bilet aldım. şu hamsilere dersini verelim. şu macı kazasız belasız atlatalım. bu sene gittigim her macı kazandık bunuda kazancaz.

En ufak risk varsa oynamasin. Allah korusun Playoff´da ondan yoksun kaliriz, daha kötü olur. Zaten Trabzonspor macini atlatirsak pek sorun kalmaz. Sistemimizde en önemli oyuncuydu Elmander. Umarim gelen firsatlari degerlendirecek kapasitede olur Baros, yoksa cok zorlaniriz. En önemlisi, daha fazla baski yiyebiliriz Elmander´in yoklugunda.

Reis sivas macinin ilk yarisi gibi oynayalim kazaniriz.

sınav haftası olmayaydı giderdik

Reis sivas macinin ilk yarisi gibi oynayalim kazaniriz.

Kazanacagimizdan süphem yok, ama oyun düzenimizin bozulacagindan da eminim. Belki kazaniriz, ama daha cok küfür ederiz TV basinda :) Allah Baros´a kolaylik versin :) Umarim kulagi cok cinlamaz

Geri
Üst Alt