STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Ben olsam Baros'un yerine Riera'yı koyardım forvete.

Elmanderin olmamasi kotu oldu... ama ben soyle yorumliyorum ;

Kolay kopacak mac gec kopacak (InsAllah).

Elmander için Ligtv en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak diyor sporx ise Ordu maçında oynayabilecek diyor hangisi doğru :(

Baros'un bir gol atsa kendine gelecek.İlk yarıda 9'da 9 yaparken Baros-Elmander oynuyordu.Unutmamak lazım.

Baros-Elmander oynarken 4-5 takıyorduk önümüze gelene,Necati de çok katkı verdi ama takımın ikilisi o bence. Necati-Baros uyum sağlaması zor gibi ama Melo'nun gelmesi ile top kaptırma sayımız azalacak. Alırız bu maçı

takim savunmamizin tamamen yalan oldugu ve savunmanin iyi olmasinin tek sebebinin melo oldugu cok ashikar

berabere bitebilir bu maç

insallah aliriz

The-Walking-Dead.png

Normal sartlarda Trabzonspor'un bizden puan almasi imkansiz. Cünkü Trabzonspor gercekten kötü bu sene. Oyunumuzu sahaya yansitirsak fark bile atabiliriz. Ama gercekten iyi oynamaliyiz. Bu güc bizde var. Taraftarimiza da büyük is düsüyor. Bundan sonra her galibiyet bir bayram.

Trabzon da iyi değil. ama direnecekler canla başla direnecekler en az 1 puan için

ve sivas gibi oynayacaklar... kontrataklarla...

işte o an yakalayıp işi bitirmeliyiz....

Burak, Olcan ve Volkan gibi kontrada çok iyi iş yapacak adamları var o yüzden dikkatli olmakta ve hurra deyip saldırmamakta fayda var.

kolay olacak şuraya yazıyorum

Trabzon Antalya'da bana kalırsa sezpnu kapattı bu kadar puan fark ile play-offta bi şey olmayacağının bilincindeler,çok kasmıycaklar bana göre gerçi kassalarda çakarız fark etmez

ujfaulısı ve semıh trabzona atak vermez dıye dusunuorum..

Bu zamana kadar çift forveti savundum Baros ve Necati'nin oyunun dışında kalması korkutuyor beni orta sahaya çok fazla yük biniyor. Baros ve Necati'nin ellerinden geldiğince pres yapmaları lazım.

Elmander sakatmış yandık yav.

muslera

eboue semih urfa hakan

aydın selçuk melo emre

engin baros( veya çok tepki alabilirim ama Mehmet batdal) :) adamda boy olmasa yazmam ama sırtı dönük oynayabilmesi kilit kısım..

Takım presinde Elmanderin görevini üstlenmesi bakımından engin ideal bir seçim olabilir... Bizim takımın olmazsa olmazı rakipin bloklar arasındaki bağı koparmaktır.. Terim bunu kaç defa söyledi röportajlarında... "ancak o zaman güvende oluruz " demişti çok ta doğru önce biz rakibi presimizle etkisiz hale getirmeliyiz ki top döndürelim.. Press silahımız bizim bir çok ama gerçekten bir çok açığımızı kapatmıştır bu sezon... yoksa hangi takım 0 kanat+ yetersiz solbek ve yetersiz forvetle şampiyon olabilir... resmen butun eksilerimizi kapatıyor presimiz bunuda kesinlikle öncelikle kondisyoner Scott Piriye borçluyuz kimse bunu unutmasın... herneyse konudan uzaklaşmadan Zor bir deplasman olucak ama bu kadro ile emre, aydın ve engin yer değiştirerek oynarsa önde kaptığımız toplar çok olucaktır ve trabzon savunması etsik yakalanıcaktır, benim düşüncem..

Bu zamana kadar çift forveti savundum Baros ve Necati'nin oyunun dışında kalması korkutuyor beni orta sahaya çok fazla yük biniyor. Baros ve Necati'nin ellerinden geldiğince pres yapmaları lazım.

Zaten sıkıntı burda prres yaptıklarında bitiyorlar ve toplu oyunda eksiliyoruz.Şu maç ekstra bir güçlü olmaları gerek,

Geri
Üst Alt