STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Umarım kazanırız , belki şuan avantajlı gibi görünüyoruz ama puan kaybı yapmamamız gerekir.Playoff'ta ne olacağı belli olmaz futbol bu gerçi kolay kolay yenilmiyoruz en kötü berabere kalabiliyoruz bu avantaj olacak Playoff'larda.Tahminim 3 iç saha maçımızı alıp 2 beraberlik 1 mağlubiyet bile bizi şampiyon yapar.

Bile mi ? Yahu kafanız mı iyi ? Eşit puanla girsek bu sonuçlarla şampiyon oluruz:)

bi meloyu hakem yese yada sakatlansa bu rakiplerimizden bi farkimiz yok bence kadro olarak

sene basindada bunu soyluyordum gene soyluyorum

takim savunmamiz yetersiz

Doğru bir tespit,Melo urfalıyı da çok rahatlatıyor Selçuku da rahatlatıyor.Eğer son 3 maçı alırsak şampiyonuz,,

Play-offta ne olacagi belli olmaz, ne kadar avantajla gidersek o kadar iyi olur bizim icin. Bu TS macini mutlaka kazanmaliyiz, eger bu maci alirsak rakiplerimizin de direncini kirmis oluruz, eger kaybedersek umut vermis oluruz onlara.

Eze eze bir sampiyonluk istiyorum ben. :)

Elbette. Bende "yenilelim canım n'lcak" demiyorum. Şampiyonluk maçı değil diyorum. Rakibimiz Trabzon değil bizim. Fener sonra bejeke sonra TS.

bi meloyu hakem yese yada sakatlansa bu rakiplerimizden bi farkimiz yok bence kadro olarak

sene basindada bunu soyluyordum gene soyluyorum

takim savunmamiz yetersiz

Doğru ama 4-4-2 için. Bu tip play-off maçlarında Allah korusun öyle bir durum olursa 4-5-1'e geçeriz ve defansı güçlendiririz. Bizim isimler dışında en önemli silahımız dinamik ortasaha. Onu bozmadığımız sürece pres yapıp bloklar arası bağlantıyı kestiğimiz sürece sıkıntı olmaz.

melo dediginiz adam

baroni+ernst kadar top calmis

daha otesi yok

Yalnız stad dolmassa hakkaten yazıklar olsun bize,

Doğru ama 4-4-2 için. Bu tip play-off maçlarında Allah korusun öyle bir durum olursa 4-5-1'e geçeriz ve defansı güçlendiririz. Bizim isimler dışında en önemli silahımız dinamik ortasaha. Onu bozmadığımız sürece pres yapıp bloklar arası bağlantıyı kestiğimiz sürece sıkıntı olmaz.

Fatih Terim'in mantığına göre en iyi defans hücumudur ve biz bu saatten sonra defans yapmaya kalkışırsak sonumuz gelir,

Fatih Terim'in mantığına göre en iyi defans hücumudur ve biz bu saatten sonra defans yapmaya kalkışırsak sonumuz gelir,

Doğru ancak stratejidir bu. Uzun maraton değil. Ben pısalım geri çekilelim demedim ki:) Forvetlerini 1 azaltıp (şayet Melo olmasa !) Engin-Aydın artık hangi hücuma dönük oyuncun varsa koyarsın pres yaparsın önde diyorum.

Doğru ancak stratejidir bu. Uzun maraton değil. Ben pısalım geri çekilelim demedim ki:) Forvetlerini 1 azaltıp (şayet Melo olmasa !) Engin-Aydın artık hangi hücuma dönük oyuncun varsa koyarsın pres yaparsın önde diyorum.

Aydın gözünüzü boyamasın derim ben,bence defansımız hücumdan başladığını düşünerek ne olursa olsun çift forvetten yanayım.Gerekise Batdal oynasın:)

atan kral olur elmanderin yokluğunda...

Aydın gözünüzü boyamasın derim ben,bence defansımız hücumdan başladığını düşünerek ne olursa olsun çift forvetten yanayım.Gerekise Batdal oynasın:)

aman ALLAH korusun ne batdalı. bu arada dikkat ettim. ujfalasiyi sinirlendirdiginde oyundan kopuyor. her an kı9rmızı görecek kıvama geliyor.

bizde kim gol aticak ya

Bu maçta yenilirsek Fener maçının hiçbir anlamı kalmaz.

Büyük ihtimal Muslera-Semih-Ujfalusi-Eboue-Hakan-Engin-Emre-Melo-Selçuk-Necati-Baros 11 ile çıkacağız.

aman ALLAH korusun ne batdalı. bu arada dikkat ettim. ujfalasiyi sinirlendirdiginde oyundan kopuyor. her an kı9rmızı görecek kıvama geliyor.

Evet Ulfaliji gerçekten bazen çok haşin oluyor durduk yere,sivas maçında sarı kart görmemesi gerçekten mucizeydi

bu arada dikkat ettim. ujfalasiyi sinirlendirdiginde oyundan kopuyor. her an kı9rmızı görecek kıvama geliyor.

cok dogru

kupa macinda ayrica kötü oyniyordu, bir cok kez birebir kalmisti

melonun önemi kupa macinda ortaya cikti, ben hep dile getiriyordum melonun defansta yaptiklarini ama millet göremiyordu, simdi herkes gördü, anladi.

ön taraftakileri en az 2 sinin formda olması lazım. sivas macında riera denen leş adamla birlikte engin necati barosta b.k gibi oynadılar. melo zaten emniyet sibobu defansın. kontra atak yememizi engelleyen yegane adam.

Geri
Üst Alt