STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

ön taraftakileri en az 2 sinin formda olması lazım. sivas macında riera denen leş adamla birlikte engin necati barosta b.k gibi oynadılar. melo zaten emniyet sibobu defansın. kontra atak yememizi engelleyen yegane adam.

Engin iyi oynuyor gibi gözüküyor ama topla vedalaşamıyor resmen yoksa çok daha faydalı olucak.Riera ise artık bence zor girer kadroya,yedekten girdiğinde daha faydalı adam entresan şekilde.Necati ise 3 günde bir maç yapamaz imkanı yok onun acısını yaşıyoruz

Engin iyi oynuyor gibi gözüküyor ama topla vedalaşamıyor resmen yoksa çok daha faydalı olucak.Riera ise artık bence zor girer kadroya,yedekten girdiğinde daha faydalı adam entresan şekilde.Necati ise 3 günde bir maç yapamaz imkanı yok onun acısını yaşıyoruz

işte sorun orada 2 saniye önce verse pası pozisyon olacak bekliyor sonrta atıyor topu engin. iyi oyuncu ama dengesiz. biz zaten kör topal gidiyoruz. bence hoca cok iyi iş yapıyor bu kadroyla.

enginin 6 asisti var ama toplari zamaninda ayagindan cikarsa, 12 olurdu bu sayi, en az.

Eğer bu maçı kazanırsak diğer maçlarda da kayıp yaşamayıp ligi büyük ihitmal 79 puan ile bitiririz,ki bu da demek oluyor ki bana göre Fb'ye en az 12 puan Beşiktaş ve Trabzon'a da minumum 20 puan fark atarız.Böl ikiye 6,10,10 yapar ki play-off'ta 7-8 puan %90 şampiyon yapar,9 puan matematiksel olarak garantiletir(Fenerbahçe'yi içeride yenersek en kötü).

işte sorun orada 2 saniye önce verse pası pozisyon olacak bekliyor sonrta atıyor topu engin. iyi oyuncu ama dengesiz. biz zaten kör topal gidiyoruz. bence hoca cok iyi iş yapıyor bu kadroyla.

Aynen en iyi transfer F.T zaten dokunulmaz bir kadromuz var,umarım bu sezon şampiyon olup seneye gerekli takviyeler yapılır.Yoksa gerçekten Engin,Balta,Necati,Baros ile avrupada iş yapamayız,

Aynen en iyi transfer F.T zaten dokunulmaz bir kadromuz var,umarım bu sezon şampiyon olup seneye gerekli takviyeler yapılır.Yoksa gerçekten Engin,Balta,Necati,Baros ile avrupada iş yapamayız,

zaten bu adamlar yedekten daha iyi verim verir. hoca birtek kupa macında hata yaptı. meloyu oynatmıyorsa ceyhunu oynatacaktı. selcuk engin secimi bize hem baskı hem kontra atak yedirdi.

zaten bu adamlar yedekten daha iyi verim verir. hoca birtek kupa macında hata yaptı. meloyu oynatmıyorsa ceyhunu oynatacaktı. selcuk engin secimi bize hem baskı hem kontra atak yedirdi.

Sivas maçında şansta yoktu yanımızda aslında yoksa ilk yarıda çok iyi oynadık bana göre,1 gol bulsak kopardı olay,olucak böyle kazalar.Hoca görmüştür neyin ne olacağını

Kocaman'da Semih'i silmiş.Yazık şu Semih'e valla ya

Sivas maçında şansta yoktu yanımızda aslında yoksa ilk yarıda çok iyi oynadık bana göre,1 gol bulsak kopardı olay,olucak böyle kazalar.Hoca görmüştür neyin ne olacağını

öndekiler kötü olmasa o baskıda atardık golü zaten.

Zor maç inşallah kazanırız.

aldık bileti erken gol atarsak trabzonu ilk maçtaki gibi 3 ler yollarız

Muslera

Eboue----Tomas----Semih----Hakan

Melo

Engin------Selçuk----Emre------Riera

Baros​

Bu kadroyla çıkarsak pas yüzdemiz tavan yapar.

İki gün önce bu kadroyu ön görmüştüm, okuduğum haberlere göre bu kado ve dizilişle sahadayız. Bence mantıklı.

Biletler ne durumda son durumu paylasacak bir babayigit varmi.

Renktaşlarım ne bu karamsarlık anlamadım. Eğer Sivas maçında ilk yarıda bir gol bulmuş olsaydık muhtemelen böyle konuşmuyor olurduk ama sağlık olsun, giden Türkiye Kupası olsun :) Bu maçta aslanlarımız kanlarının son damlasına kadar savaşıp yüzümüzü güldüreceklerdir emin olun. Asıl rakibimizin Trabzonspor olduğunu düşünmüyorum. İnşallah bu maçı da güzel bir oyunla kazanıp bir umutla puan kaybetmemizi bekleyen kuşları üzeceğiz :)

Tek forvet intihardır. Belki kaybetmeyiz ama kazanamayız o kesin..

Dün bana Bonus'tan mesaj geldi.

Erken bilet alabilirsiniz diye,kimse gitmiyor herhalde maça

Galatasaray 'lı zor günde takımına sahip çıkacaktır. Şampiyonluğa gidiyoruz, aksi düşünülebilir mi?

Bende çok fazla talep olur diye çarşamba, Saat 10.00 da, işi/gücü bırakıp nöbette bekledim, akşama doğru anca katagori 6 bitmişti. :)

Enteresan... gelen varsa 117 deyim

Geri
Üst Alt