STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Bence Trabzonspor çok iyi bir takım..

Beşiktaş ve Fener'den iyi takım kesinlikle..

Çok zor maç olacak..

Tek avantaj içerdeyiz o kadar..

Oyuncular isterse alır maçı..

Katilmiyorum. Mac kazanma sansi sadece Burak´a bagli olan bir takim, Fenerbahce ve Besiktas´tan iyi degildir. Degiller zaten. Eger Galatasaray kendi oyununu sahaya yansitabilirse fark bile atabiliriz.

Not: Lan biraz da biz sansli olalim ya. Biraz ya. Fenerbahce´nin %10´u kadar sadece

Katilmiyorum. Mac kazanma sansi sadece Burak´a bagli olan bir takim, Fenerbahce ve Besiktas´tan iyi degildir. Degiller zaten. Eger Galatasaray kendi oyununu sahaya yansitabilirse fark bile atabiliriz.

Not: Lan biraz da biz sansli olalim ya. Biraz ya. Fenerbahce´nin %10´u kadar sadece

Şu karabükspor bile fenerden kat ve kat daha iyi takım.Kaldıki trabzon su fenerden 2 gömlek üstün bir takım.

Yarın inşallah şansda bizim yanımızda olur,çünkü çok zor bir maç olacak

Valla Beşiktaş portekizli çocuklarına hakim olamıyor..

Daha şimdi tv'yi kapattım fener maç seçiyor yürüyecek halleri yok..

Trabzon ise disiplin takımıdır..

Hepsinden düzgün takım..

Alacağız maçı benim bir şüphem , endişem yok.

Elmander yok Baros yokları oynuyor açıkcası çok tedirginim uzun haftalar sonra..

Melo'ya çok güveniyorum..

Şu karabükspor bile fenerden kat ve kat daha iyi takım.Kaldıki trabzon su fenerden 2 gömlek üstün bir takım.

Yarın inşallah şansda bizim yanımızda olur,çünkü çok zor bir maç olacak

Illaki zor bir mac olacak. Ama inandik bir kere. Bu saatten sonra takim, yer, saat farketmemeli. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik. Ama inanmis bir Galatasaray´a karsi en ufak sanslari yok Trabzonspor´un.

Illaki zor bir mac olacak. Ama inandik bir kere. Bu saatten sonra takim, yer, saat farketmemeli. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik. Ama inanmis bir Galatasaray´a karsi en ufak sanslari yok Trabzonspor´un.

sivas macindan sonra özgüven kaybi olur diye dusunuyorum, ilk yari gol bulmazsak, bu macta kesin puan kaybederiz

Hakemler maçı katletmez İnşallah.Bugün Fener'e maçı hediye ettiler.Fener'in talimatlarında ilerliyor iş.

Hakemler maçı katletmez İnşallah.Bugün Fener'e maçı hediye ettiler.Fener'in talimatlarında ilerliyor iş.

hakemin bence bir hatası yoktu fener maçında.hata ertuğrul sağlamdaydı.70.dakikada yaptığı o iki değişiklikle maçı katletti,ortasahadaki üstünlüğü kayboldu bursanın,turgay her topu ezdi rezalet oynadı.ö.yankayadan bende tırsıyordum ama beklediğim gibi olmadı açıkçası.

sivas macindan sonra özgüven kaybi olur diye dusunuyorum, ilk yari gol bulmazsak, bu macta kesin puan kaybederiz

Bu takima sonuna kadar güvenmemiz gerektigini simdiye kadar gösterdiler. Ne deplasmanlardan, ne maclardan ciktik bu sene. Hepsi kendine göre cok zordu. Kazanacagimiza yürekten inaniyorum. Lig cok ayri yerde futbolcularimiz icin. Herseyin farkindalar.

Trabzonspor bide kendi elleriyle sampiyonluklarini calan takima avantaj saglarsa, onlarin da kalibina tüküreyim :)

hakemin bence bir hatası yoktu fener maçında.hata ertuğrul sağlamdaydı.70.dakikada yaptığı o iki değişiklikle maçı katletti,ortasahadaki üstünlüğü kayboldu bursanın,turgay her topu ezdi rezalet oynadı.ö.yankayadan bende tırsıyordum ama beklediğim gibi olmadı açıkçası.

Golü ve penaltiyi vermedi kardes daha ne olsun :)

melo selçuk ve engin kilit isimler olucak bu 3 lü orta sahayı ele geçirirse kolay kazanırız

Bursa'nın net golü verilmedi.

hakem beklenildigi gibi fenere satti maci.. kesinlikle kazanmaliyiz ve kazanacagizda..

1-0 olsun bizim olsun,acıkcası sıkıntı yasayacagımızı düsünüyorm elmandersiz...

Halledecook merak etmeyin :)

Benim içim rahat baros üzerine düşen görevi yapacak bence

Bu takima sonuna kadar güvenmemiz gerektigini simdiye kadar gösterdiler. Ne deplasmanlardan, ne maclardan ciktik bu sene. Hepsi kendine göre cok zordu. Kazanacagimiza yürekten inaniyorum. Lig cok ayri yerde futbolcularimiz icin. Herseyin farkindalar.

Trabzonspor bide kendi elleriyle sampiyonluklarini calan takima avantaj saglarsa, onlarin da kalibina tüküreyim :)

Yatsınlar mı bize?

Fener gibi oynarsak kaybederiz.Aslan gibi oynarsak ezer geçeriz,

yarın mactayım bu trabzonu döve döve yenelimki haftaya kendilerine gelsinler fenere caksınlar:)

Geri
Üst Alt