STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray - Trabzonspor | 25 Mart | 19.00

Bu maç için en büyük endişem , son haftalara girildiğinden dolayı Cüney Çakır'ın Fenerbahçelilik duygularının kabarması.

Isimiz olmaz. Iki takim %100´ünü verse yine fark atariz onlara. Allahin izniyle

Şu takım oynayabileceği en üst düzey oyununu Fenerbahçe maçında sergilesin.

İlk yarı 5-0 bitsin.İkinci yarı maça çıkamazlar zaten.

Bu maç için en büyük endişem , son haftalara girildiğinden dolayı Cüney Çakır'ın Fenerbahçelilik duygularının kabarması.

Biz artik bazi seylerin farkinda olarak maclara cikmaliyiz. Hakemleri de yenmeliyiz, federasyonu da yenmeliyiz. Bunun laga lugasi yok. Sonuna geldik artik. Ölümüne oynasinlar bir zahmet. Öyle de yaptilar simdiye kadar sagolsunlar. Yine yapacaklardir. Cok güveniyorum takima

Açıkçası son maçımızda forvet hattının etkisizliği düşündürüyor beni ama ilk yarı hariç takım genel olarak kötütdü zaten o maçta.Bu maçta farklı olacağını düşünüyorum.Play off'a kadar puan farkını korumak hatta mümkünse açmak lazım.

Bu ezmeler puan kaybetse cok iyi olacakti da iste bala mala gol pozisyonuna girmeden sadece 1 sutla goturduler...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açıkçası son maçımızda forvet hattının etkisizliği düşündürüyor beni ama ilk yarı hariç takım genel olarak kötütdü zaten o maçta.Bu maçta farklı olacağını düşünüyorum.Play off'a kadar puan farkını korumak hatta mümkünse açmak lazım.

Fenerbahce Trabzonspor´u yenemez. Mümkün degil. Biz Trabzonspor´u yenersek kapilar sonuna kadar acilir.

Vallahi öyle diyelim öyle olsun.Bugünkü maçtan sonra benim gözüm korktu.Bakarsınız yine Alex'in önüne şans eseri bir top düşer gol olur.Sonra direkler falan korur yine kalelerini.Malum son haftalarda alışkanlık oldu:D

Elmander'i inşallah aramayız.

Elmander ne zaman dönecek bilen var mı?En iyi ihtimal 2-3 hafta diyorlar galiba.

Sivas'ı elesek çok büyük bir özgüven ve rahatlık ile beklerdik şu maçı, şimdi herkesin kafasında bir soru işareti oluştu.

Bunun futbolculara yansıması daha önemli tabii, belirli bir moral bozukluğu mu yaşatacak yoksa her şeyin o kadar kolay olmadığını görüp daha çok mu koşacaklar yarın göreceğiz.

Ben Fatih Terim etkeni ile ikincisinin olacağını düşünüyorum.

Bu sene en zor maçımız olacak

Rabbimin izniyle İnşaAllah kazanacağız

ve İddia ediyorum bu maç ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZ olacak

Sivas'ı elesek çok büyük bir özgüven ve rahatlık ile beklerdik şu maçı, şimdi herkesin kafasında bir soru işareti oluştu.

Bunun futbolculara yansıması daha önemli tabii, belirli bir moral bozukluğu mu yaşatacak yoksa her şeyin o kadar kolay olmadığını görüp daha çok mu koşacaklar yarın göreceğiz.

Ben Fatih Terim etkeni ile ikincisinin olacağını düşünüyorum.

futbolcular tr cupu coktan unutmustur. su durumda lig daha degerli.

Yarınki maç gerçekten önemli ama futbolcuların ve teknik heyetin böyle maçlara daha iyi konsantre olduğunu bütün sezon boyunca gördük.O yüzden yarınki maçı inşAllah kazanacağız.Sonuna kadar güveniyorum takımımıza. :happynew:

Başarılar Aslanlara :gs:

yarın maç var adamım...

3tfqd.gif

Geri
Üst Alt